Radio Bora-logo

Radio Bora

401 Favorites


Location:

Albania

Description:

Radio Bora Është ueb radio shqip në internet online nga Diaspora, e cila transmeton 24 orë muzikë të zgjedhur shqip të të gjitha zhanreve, por edhe këngë të huaja me vlerë. Kjo radio, sot e asaj dite, shërben si një medium dhe mjet i fuqishëm informimi e argëtimi. Jo vetëm për Diasporen, por për të gjithë shqiptarët kurdo dhe kudo që gjenden në trevat shqiptare dhe gjetiu karshi vendeve të botës.

Language:

Albanian