Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Radio Deqani-logo

Radio Deqani

901 Favorites

More Information

Location:

Austria

Genres:

Variety

Description:

Mirë se erdhët në Radion e Mbar Shqiptare. Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve. RadioDeqani u dëgjua për her të parë me datë 18 Dhjetor 2007 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiodeqani,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme KONTAKT: Mobil: +436603210770 E-Mail: radiodeqani@outlook.com E-Mail: info@radiodeqani.net

Language:

Albanian

Contact:

00436603210770


Stations

Radio Deqani
Radio Deqani

Mirë se erdhët në Radion e Mbar Shqiptare