Radio Holidej-logo

Radio Holidej

1.8K Favorites

More Information

Location:

Pelagonia, Macedonia

Description:

Слушајте радио, но слушајте добро радио.Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука,13години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп.

Language:

Macedonian

Contact:

St. Mariovska br.31 Bat ?????????? 7500 +38948422485