Radio Kosova e Lirë-logo

Radio Kosova e Lirë

13.3K Favorites

More Information

Location:

Kosovo and Metohija, Serbia

Genres:

Variety

Description:

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Ekipin e parë të gazetarëve dhe të teknikëve të Radios e kanë përbërë: Ahmet Qeriqi, Nezir Myrtaj, Martin Çuni, Nusret Pllana, Habib Zogaj, Fatmir Dugolli, Valdet Hoti dhe Rizah Berisha.

Language:

Albanian

Contact:

Thimi Mitko, Nr. 6, Prishtinë, Kosovë +381 (0)38 249 237


Stations

Radio Kosova e Lirë
Radio Kosova e Lirë

Gjitthmone Me Ju Dhe Per Ju....