pixel
Radio Siberië-logo

Radio Siberië

1 Favorite

More Information

Location:

Netherlands

Genres:

Podcasts

Language:

Dutch


Episodes

Aflevering 10: California, Baby

7/10/2017
More
Op aanraden van Sonny van de Sunsets (van die hele toffe aflevering 9) gaan de Siberiboys op de oer-Amerikaanse tour. Voor de seizoensfinale ruiken ze aan een potje baseball, knallen ze met classic rock op de speakers over de Highway Wan en bezoeken ze voor de APK van Wiri het Mekka der Techies.

Duration: 00:33:09


Aflevering 9: Searching for Sonny

6/15/2017
More
De Siberiboys blijken allebei fan te zijn van dezelfde band: Sonny & the Sunsets uit San Francisco. En weet je wat? Ze gaan gewoon even bij Sonny op bezoek. Het is toch vakantietijd en bovendien zijn ze in de Vondelbunker een nieuwe erker aan het plaatsen. Maar eh, hoe vind je iemand als je geen adres hebt en niemand kent? Simpel, dan huur je een fiets en gebruik je je Hollandse mond.

Duration: 00:47:35


Aflevering 8: Op de Kermis

4/15/2017
More
Uw presentatoren gaan een dagje zwieren op de kermis en ontmoeten per toeval bij de Kamelenrace een oude bekende.

Duration: 00:47:05


Aflevering 7: Radio Vrij Siberië

2/22/2017
More
Aflevering 7: Radio Vrij Siberië by Radio Siberië

Duration: 00:58:03


Grasnapolsky Special: De ZoMiBo

2/14/2017
More
Sneeuw, Radio Kootwijk en Grasnapolsky, de perfecte setting voor de ZoMiBo van Radio Siberië! Gewapend met augurken, leverworst en kaas interviewden ze St. Paul, Broeder Bloempot, de Stroopdame, een wijndrinkende Oedipus Rick en de madre de familia van Grasnapolsky.

Duration: 00:41:18


Aflevering 6: Bowiepraat

1/16/2017
More
Het is niet alleen een jaar geleden dat The Man Who Fell to Earth ons is ontvallen, maar ook dat hij 70 jaar zou worden. Als je dacht dat alles al over David Bowie gezegd was, heb je het mis. Tenminste, tenzij je vaker naar deze verzameling Bowiepraters luistert: Foppe uit Leeuwarden, Joost van Bellen, journalist Robert Lagendijk, Vice Hoofdredacteur Casper Sikkema, Roy's schoonmoeder, slimme man en cabaretier Stefano Keizers en Erwin Olaf.

Duration: 01:14:17


Van Onderen Special: Meer Bands Dan Uren

1/11/2017
More
Uw presentatoren Roy en Willem Sjoerd waren aanwezig op Van Onderen in Paradiso op 7 en 8 januari. Met de precisie van een botte bijl maakten ze een verslag met onder andere Marina en Bram van Eerie Wanda, Bart Haverkort van Nouveau Vélo, Koen en Niek van Subroutine Records, Pien Feith van haarzelf over The Ex, Johan Gijsen van Le Guess Who, Gerben Houwer van The Fire Harvest en Marc van der Holst van The Avonden.

Duration: 00:35:46


Wintertuin Festivalspecial: Dit is kwartet

12/1/2016
More
Radio Siberië draait op het Wintertuinfestival in Doornroosje en stelt en passant kwartetvragen aan Meindert Talma, Suzanne 'DJ Hizzle' te Braak, Jerry Hormone, Gerjon Gijsbers, Jasper Henderson, Maxim Hartman, K. Michel en festivaldirecteur Frank Tazelaar.

Duration: 00:53:00


Aflevering 2: 'Zoek!'

10/11/2016
More
Vorige week was het Dierendag en Radio Siberië was daar als de kippen bij, no pun intended. Reden genoeg voor een Extra Lange Aflevering. Uw gastheren Roy en Willem Sjoerd onderzoeken het koopgedrag van dierenbezitters in dierenspeciaalzaak Jumper in Os-dorp, nu pun intended. Verder hebben we speciaal voor jou een telefoon aangeschaft! Helaas krijgen we ruzie met de mevrouw van Lebara. De ruzie loopt zo hoog op dat we onze allereerste gast Alma Mathijsen kwijtraken. We zetten een speurhond...

Duration: 01:32:31


Aflevering 0: 'Staat dit ding nog aan?'

9/5/2016
More
Deze allereerste aflevering is de pilot-aflevering van Radio Siberië. We onderzoeken wat de ingrediënten zijn van een goede radioshow. We vragen de mening van het Vondelpark, we bellen met schrijfster Hanneke Hendrix en we bellen met Jaap Boots. We luisteren naar Frank Ocean, Angel Olsen, Betonkust ft. Palmbomen II, Vince Staples en meer. Deze aflevering heeft een happy ending.

Duration: 00:59:49