Radio Time FM-logo

Radio Time FM

166 Favorites

More Information

Location:

Southeastern Region, Macedonia

Description:

Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 18 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица, нуди 24 часовна радио програма исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред се музика за сечиј вкус.

Language:

Macedonian

Contact:

ул. Јосиф Јосифовски 1480 Гевгелија, Македонија 034 214-995