Radio Vizioni-logo

Radio Vizioni

7.3K Favorites

More Information

Location:

Kosovo and Metohija, Serbia

Description:

RAdio Vizioni është Stacion lokal vepron në Podujeve dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Radio Stacioni është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora .

Language:

Multilingual

Contact:

Zahir Pajaziti p.n. Podujevë 381 038 571-888


Stations

Radio Vizioni
Radio Vizioni

Podujevë / Përshëndetje nga Podujeva.com: