RadioSELECT-logo

RadioSELECT

113 Favorites

More Information

Location:

Albania

Description:

Radio "Select" - një emër që duhet fiksuar në kujtesë. Ne jemi me ju kur ndjeheni të braktisur! Me ne nuk e ndjeni peshën e vetmisë. “SELECT“ është radio në internet, e themeluar më 2016 dhe transmeton 24 orë program. Radio Select udhëhiqet nga një staf profesionistësh, me përvojë nga informatika dhe teknologjia. Punojmë sipas motos: Të mos njohim kufij, të jemi shërbim të shqiptarëve. “SELECT“ është radio e pavaur. Menaxhohet prej ekipit që nuk ka interesa personale, por publike. Synimi ynë është të ofrojmë sa më shumë muzikë të këndshme shqiptare, në një vend. Ku heshtin fjalët flet muzika me gjuhën shenjtore.

Language:

Albanian


This station is not currently available on TuneIn.