Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Rene Ord For Pengene - sammendrag-logo

Rene Ord For Pengene - sammendrag

0 Favorites

More Information

Episodes

Nepotisme-kunst? Julekalender-censur? En dansk pik fastgjort til tysk træ?...

12/9/2017
More
Nepotisme-kunst? Julekalender-censur? En dansk pik fastgjort til tysk træ? Skal jeg se kunst eller spise pizza - ødelægger velfærdsstaten folks æstetiske sans? Skattelettelser i bytte for udlændingestramninger? Muslimsk befolkningstilvækst? Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle debat. I dag blandt andre billedkunstneren Morten Rockford Ravn, der egenhændigt har undersøgt nepotisme i kunstens verden. I studiet er også performancekunstneren Marie Hauge Jensen, musikeren...

Duration: 00:55:00


Skal kvinder tvinges i trøjen? Skal udvisninger og ulandsbistand kobles...

12/2/2017
More
Skabende og udøvende kunstnere sætter ord og følelser på tidens debat: I dag med skuespillerinde Kirsten Norholt, filminstruktør Charlotte Sachs Bostrup, musiker Noah Rosanes og billedkunstner Smike Käszner. Idag vil du få forskellige svar på følgende spørgsmål: Skal kvinder tvinges i trøjen? Skal udvisninger og ulandsbistand kobles sammen? Skal hjemløse kunne smides ud af kommunen? Skal politikere være barnepiger for befolkningen? Må et kunstmaleri koste 2,8 milliarder?

Duration: 00:55:00


René Linjer - sammendrag 25-11-2017

11/25/2017
More
Sammendrag af René Linjer

Duration: 00:54:59


MeToo på Zentropa, sexisme på håndboldbanen, kommunalvalg og hvordan løser vi...

11/18/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle problemstillinger. Idag: mere #metoo, hvordan er stemningen til det kommende kommunalsvalg, er de kvindelige sportsudøvere også sexister? og hvordan skal man gå til bandekonflikten der påvirker os allesammen? Dagens gæster er forfatterne Henriette Rostrup og Lotte Dalgaard. Plus filminstruktør Niels Nørløv Hansen og billedkunstner Smike Käszner.

Duration: 00:54:59


Paradise Papers, valgplakatsvold, bogmesse og almindelig fusk og humbug

11/11/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle problemstillinger. Idag forfatterne Mads Nygaard, Lotte Dalgaard, Maria Helleberg og ikke mindst manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig. Vi kommer omkring Paradise Papers, valgplakatsvold, bogmesse og almindelig fusk og humbug. Og sikkert også seneste nyt fra #metoo-fronten.

Duration: 00:54:59


René Linjer - sammendrag 04-11-2017

11/4/2017
More
Sammendrag af René Linjer

Duration: 00:55:01


Løgn og politik, kapital i kultur og kunst og det militærindustrielle...

10/28/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle debat. Idag filminstruktør og forfatter Hella Joof, musiker Stephan Grabowski og forfatter Peter Adolphsen. Temaerne er løgn og politik, kapital i kultur og kunst, og om vi kan påvirke verdens magtstrukturer

Duration: 00:55:00


Sexchikane, magtmisbrug og kønsdiskrimination i kulturens verden

10/21/2017
More
Nu, hvor #metoo-kampagnen kører i højeste gear, genopfrisket af Harvey Weinstein-sagen, taler vi idag KUN om sexchikane, magtmisbrug og kønsdiskrimination i kulturens verden. Med i studiet er teaterinstruktør Sananda Solaris, musiker Trinelise Væring, forfatter Kim Bjørnstrup og musiker/forfatter Per Bloch, mens andre kunstnere løbende vil ringe ind med historier om sexchikane.

Duration: 00:55:02


René Linjer - sammendrag 14-10-2017

10/14/2017
More
Sammendrag af René Linjer

Duration: 00:55:00


Kvindepanel om 'straffri’ voldtægt. Om feMANisme, eventuelt Støjbergs...

9/30/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens debat. I dag med et særligt kvindepanel bestående af komponist Nanna Lüders Jensen, rapperen Nikoline Sunshine og billedkunstneren Cecilie Waagner Falkenstrøm. Vi debatterer 'straffri’ voldtægt og feminisme, eventuelt Støjbergs Muhammed-skærm og helt sikkert, hvorvidt drømmen om det demokratiske internet er en facade for historiens største kapitalistiske revolution. Og måske om, hvordan kunstnere boykotter bogmesse i Sverige, fordi der er fuld...

Duration: 00:55:00


Hvid undertrykkelse, hellige køer, løgn og latin i film, politik og...

9/23/2017
More
Hvid undertrykkelse, hellige køer, løgn og latin i film, politik og virkelighed. Plus racismekort og fritidspas. Det er emnerne, når kunstnerne sætter ord og følelser på tidens debat. I studiet er manusforfatter Søren Grinderslev Hansen, musiker Jens Lysdal og billedkunstnerne Kristian Hornsleth og Smike Käszner.

Duration: 00:55:00


Censur, selvcensur og sindelagskontrol i både kunst og politik - plus...

9/16/2017
More
Censur, selvcensur og sindelagskontrol i både kunst og politik - plus skandaler hist og her!

Duration: 00:55:17


Gen-BZ din by, nyt feministisk parti og den manglende kultur i...

9/9/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens debat. Idag forfatteren Kim Bjørnvig og filminstruktørerne Lotte Svendsen, Charlotte Sachs Bostrup og Niels Nørløv Hansen. Temaerne er boligpolitik og spørgsmålet om, hvorvidt BZ-bevægelsen igen skal på banen. Vi debatterer den manglende kultur og andre forglemmelser/bommerter i finanslovsforslaget for 2018.

Duration: 00:55:01


Kunstnerfradrag, bregnefundamentalister, nøddeafgift og andre pudsige...

9/2/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle debat. Deltagere dramatiker Line Knutzon, billedkunstner Smike Käszner og musiker Trinelise Væring. Idag dykker vi ned i Enhedslistens forslag om et særligt kunstnerfradrag. Derudover vælger vi side i 'Slaget på Fælled' (i København) mellem nybyggere og såkaldte bregnefundamentalister. Og hvorfor ikke også endevende nøddeafgift, hjemløse-frikort, servicefradrag og andre spændende finanslovsudspil?

Duration: 00:55:00


Fra Kulturmødet på Mors

8/26/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle samfundsdebat. I dag live fra årets kulturmøde på Mors. I studiet er den lokale forfatter Knud Sørensen, skuespiller Betina Grove, billedkunstner Finn Have, dokumentarist Michael Graversen og skuespiller (og formand for Skuespillerforbundet) Katja Holm.

Duration: 00:55:00


Normaliseret voldtægtskultur, politisk kønskorrekthed hos Google,...

8/19/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle debat. Idag om, hvorvidt vi har en udbredt og normaliseret voldtægtskultur i Danmark. Og så er der dybder i sagen om politisk kønskorrekthed hos Google, som vi må ned i. Dagens gæster er forfatter og venligboer Mads Nygaard, som gerne vil have uddybende svar af billedkunstneren Elmer, som kalder venligboerne for kitch, kitch, kitch. Forfatter Susanne Staun vil underholde med hjemmerørte mediemandejokes, mens sangerinde Anne Dorte...

Duration: 00:55:00


Agurketids-forargelse (umulige danske kvinder, racismejokes etc) og mangel på...

8/12/2017
More
Kunstnere sætter ord på tidens aktuelle debat. Idag billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, komponist Kristina Holgersen og forfatterne Peder Frederik Jensen og Kristian Ditlev Jensen

Duration: 00:55:04


Sammendrag af René Linjer fra d. 30.juni

7/3/2017
More
Kunstnere sætter ord og følelser på tidens aktuelle problemstillinger. Denne gang provokunstner og anti-islamist Uwe Max Jensen overfor den muslimske fotograf Lina Hashim, flankeret af rapperen Nikoline Sunshine, der gerne vil debattere vores pengesystem med den liberale filminstruktør Niels Nørløv.

Duration: 00:54:59


René Ord For Pengene- sammendrag 26-11-2016

11/26/2016
More
Sammendrag af René Ord For Pengene fra d. 25. november. Kunstnere sætter ord på tidens aktuelle debat. I dag om tone og sprogbrug i de sidste ti års indvandrerdebat. Vi ser også på, hvad finansloven gemmer på af tiltag, også i retorisk øjemed. Og hvad kunstnerne egentlig mener om at den kommende amerikanske vicepræsident, Mike Pence, blev buhet af i teatret. Hvorefter en skuespiller talte direkte til ham fra scenen. Er kunsten i sig selv blind over for sit publikum eller kan den træde ud...

Duration: 00:55:00


René Ord For Pengene- sammendrag 19-11-2016

11/19/2016
More
Sammendrag af René Ord For Pengene

Duration: 00:55:00

See More