Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Ripodsten-logo

Ripodsten

2 Favorites

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@ripodsten

Language:

Danish

Contact:

+4522491203


Episodes

Ripodsten episode 26

12/13/2017
More
I årets sidste udgave af Ripodsten, bliver der gjort status på de to nordjyske superligaklubbers efterår. Der uddeles karakterer, der bliver set tilbage på de bedste og dårligste kampe mm. Gæster er Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen, der blandt andet også kommer ind på forlængelsen med topscorer Pål Alexander Kirkevold, Dennis Søndergaard, der er journalist for Tv3 Sport og NORDJYSKE Mediers sportsredaktør Claus Jensen. Jens Otto Barsøe er vært

Duration: 01:05:37


Ripodsten episode 25

11/23/2017
More
AaB er det næstmindst scorende hold i Superligaen efter 16 runder. Hvorfor det? Det skal blandt andre klubbens cheftræner Morten Wieghorst svare på i den 25 udgave af Ripodsten, hvor vi også runder Hobro og kommer med bud på, hvad der skal til for at oprykkerne bliver i top 6. De øvrige gæster i panelet er cheftræner hos VB Christian Flindt-Bjerg og tidligere divisionsspiller og nuværende U-træner hos AGF, Dennis Ramonn Olsen. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:10:11


Ripodsten episode 24

11/7/2017
More
Sæsonens andet nordjyske derby i Superligaen er blevet spillet. Det ser vi nærmere på i Ripodsten, hvor der blandt meget andet også bliver set frem mod det nordjyske topbrag i 1.division mellem Thisted FC og Vendsyssel FF. Med i studiet er tidligere sportschef i Randers FC, Viborg og SønderjyskE Ole Nielsen, tidligere Hobro-træner Lars Justesen og sportsjournalist Søren Olsson. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:01:12


Ripodsten episode 23

10/26/2017
More
Hvad er status på de to nordjyske Superliga-klubber efter første halvdel af grundspillet. Det kommer vi blandt andet ind på i den 23.udgave af Ripodsten. Her ser vi også nærmere på mål-Pål, den hårde konkurrence på AaB's midtbane, og hvordan Jammerbugt FC er gået fra nedrykningkandidater til at spille med om oprykning til 1.division. AaB's anfører Rasmus Würtz, Jammerbugt FC's cheftræner Bo Zinck og NORDJYSKEs sportsjournalist Søren Olsson er i panelet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:03:26


Ripodsten episode 22

10/11/2017
More
AaB har prøvet med mange forskellige startopstillinger i efteråret. Hvorfor det? Og hvordan burde de stille op. Det kommer panelet med bud på i den 22.udgave af Ripodsten, hvor Jens Hammer Sørensen, Thisted FC og Vejgaard Boldspilsklub også er på programmet. Gæster i studiet er fodboldagent Thomas Gaardsøe, cheftræner hos VB Christian Flindt Bjerg og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:02:14


Ripodsten episode 21

9/26/2017
More
For første gang i lang tid byder Ripodsten på masser af ros til AaB, efter nordjyderne har spillet ni kampe i træk uden nederlag og såmænd også er begyndt at vinde. Der bliver blandt andet også set nærmere på Hobro-topscorer Pål Alexander Kirkevold, og så går vi i dybden med Thisted FC, der blander sig i toppen af 1.division. Med i studiet er Joakim Mattsson, cheftræner hos Thisted FC, Dennis Søndergaard, kommentator hos TV3 Sport og sportsjournalist hos NORDJYSKE, Søren Olsson. Jens Otto...

Duration: 00:58:41


Ripodsten epiosde 20

9/13/2017
More
Trænerfyringer, oprykninger og store spillersalg. Det er bare nogle af de ting, der er sket i nordjysk fodbold, siden den første udgave af Ripodsten blev optaget i november 2016. Det ser vi tilbage på her i episode 20, og krydrer det med nogle af de anekdoter og tåhylere, der er blevet leveret i programmerne. NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen er på besøg. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:56:24


Ripodsten episode 19

8/30/2017
More
Hobro er noget overraskende med i toppen af Superligaen efter syv spillerunder. Vi sætter fokus på oprykkernes gode start på sæsonen i denne udgave af Ripodsten, hvor vi også ser nærmere på AaB's krise og klubbens nye angriber. Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen, tidligere divisionsspiller Dennis Ramonn Olsen og sportsredaktør Claus Jensen er gæster. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:59:30


Ripodsten episode 18

8/16/2017
More
I den 18.udgave af Ripodsten bliver der blandt andet analyseret på "North Firm"- lokalslaget mellem AaB og Hobro. Derudover bliver der set nærmere på AaB's problemer i angrebet, og på hvorfor klubben kun har vundet én ud af de seneste 16 superligakampe. Ole Nielsen, tidligere sportsdirektør i Randers FC, SønderjyskE mv., Bo Zinck, cheftræner i Jammerbugt FC og sportsjournalist Søren Olsson er på ekspertholdet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:07:37


Ripodsten episode 17

8/1/2017
More
Ripodsten er tilbage fra sommerferie, og der bliver blandt andet set nærmere på sæsonstarten i AaB og Hobro, AaB's målmand Nicolai Larsen gør status over sin egen aktuelle situation, og der bliver også set nærmere på de to nordjyske hold i 1.division. Udover Nicolai Larsen er fodboldagent og ekspertkommentator Thomas Gaardsøe og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen med i studiet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:59:29


Ripodsten episode 16

6/7/2017
More
I sæsonens sidste udgave af Ripodsten, taler vi med Jacob Krüger om skiftet fra Vendsyssel til Vejle. Mads Justesen fortæller om, hvordan det er igen at rykke op i Superligaen, og så bliver der uddelt pokaler, fortalt anekdoter og affyret tåhylere. Gæster er Jacob Krüger, nu tidligere sportschef i Vendsyssel FF, anfører hos Hobro IK, Mads Justesen og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen. Vært er Jens Otto Barsøe

Ripodsten episode 15

5/24/2017
More
Hvad skal der ske i AaB hen over sommeren, hvis superligaholdet skal på ret kurs igen? Vi bager op til oprykningsbraget mellem Hobro og Vendsyssel og diskuterer Thisted FC's chancer i 1. division. Gæster: Bo Zinck, Thomas Gaardsøe og Søren Olsson.

Duration: 00:54:27


Ripodsten episode 14

5/9/2017
More
Hvad er der gået galt for AaB i gruppespillet, har Thomas Enevoldsen fodboldfremtiden på plads, og er der købt oprykningschampagne i Hobro. Det er nogle af de spørgsmål, der kommer svar på i den fjortende udgave af Ripodsten. AaB-spiller Thomas Enevoldsen, sportschef Jens Hammer Sørensen og sportsredaktør Claus Jensen er gæster. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:01:44


Ripodsten episode 13

4/25/2017
More
AaB's sommerindkøb har skuffet og er ikke blevet profiler på holdet. AaB's sportsdirektør Allan Gaarde prøver at give svar på hvorfor. Derudover bliver der set nærmere på AaB's nedtur i Aarhus. Vi får også status på Jammerbugt FC's kamp for overlevelse i 2.division og lader op til Vendsyssel FF's pokalsemifinale mod FC København. Gæster er AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, Jammerbugt FC's cheftræner Lars Justesen og sportsjournalist hos NORDJYSKE Søren Olsson. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:02:15


Ripodsten episode 12

4/11/2017
More
Hvorfor har AaB ikke vundet i seks kampe i træk, hvad er status på Erik Rasmussens projekt i Vendsyssel FF, og hvad betyder det for Nordjylland at have klubber i 2.division. Det er nogle af de spørgsmål, der kommer svar på i den 12.udgave af Ripodsten. Gæster er cheftræner hos Vendsyssel FF, Erik Rasmussen, sportsredaktør hos NORDJYSKE Medier Claus Jensen og tidligere divisionsspiller og nuværende U-17 træner hos AGF, Dennis Ramonn Olsen. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:03:59


Ripodsten episode 11

3/28/2017
More
Hvad skal AaB bruge gruppespillet på i Superligaen, hvorfor er Hobro helt suveræne i 1.division, og hvordan er det lykkedes for Vejgaard Boldspilklub at komme i divisionerne, og kan de blive der. Det er nogle af de spørgsmål, der bliver givet svar på i den 11.udgave af Ripodsten. Her bliver der også affyret tåhylere og AaB's Jakob Ahlmann fortæller om kampen med langvarige skader og sit møde med Chelsea-spilleren Eden Hazard. Gæster er Jakob Ahlmann, VB's cheftræner Henrik Larsen og Søren...

Ripodsten episode 10

3/15/2017
More
Kommer AaB i top 6 og har Magnus Christensen og Joakim Mæhle bidt sig endegyldigt fast i startopstillingen. Det er et par af emnerne i den tiende udgave af Ripodsten, hvor panelet også runder AaB's slemme drenge gennem tiderne, situationen i toppen af 1.division og Thisted FC's oprykningsdrømme. Fodboldagent Thomas Gaardsøe, cheftræner hos Thisted FC Bo Zinck og sportsredaktør Claus Jensen er gæster, Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:03:25


Ripodsten episode 9

3/1/2017
More
I den niende udgave af Ripodsten ser vi nærmere på AaB's bedste salg nogensinde, klubbens nye bomber og den perfekte start på foråret i Superligaen. Derudover bliver der ladet grundigt op til den nordjyske topduel i 1.division og set nærmere på udviklingen i Hobro IK. Gæster er Jens Hammer Sørensen, Dennis Søndergaard og Søren Olsson. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:59:34


Ripodsten episode 8

2/16/2017
More
I den ottende udgave af Ripodsten bliver der set frem mod AaB´s forår i Superligaen, der bliver set nærmere på om Christian Bassogog er 45 millioner kroner værd, og så vender panelet også de faldende tilskuertal på NORDJYSKE Arena. Kasper Risgård, Rasmus Trenskow og Claus Jensen er med. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:05:02


Ripodsten episode 7

2/2/2017
More
Hvordan står de nordjyske klubber rustet til foråret efter transfervinduet er lukket, hvorfor vender unge spillere hurtigt hjem fra udlandet, og kommer Christian Bassogog til at sende millioner i AaB's klubkasse. Det er nogle af de emner, der er på dagsordenen i den syvende udgave af Ripodsten

Duration: 01:01:07

See More