pixel
Ripodsten-logo

Ripodsten

1 Favorite

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@ripodsten

Language:

Danish

Contact:

+4522491203


Episodes

Ripodsten episode 18

8/16/2017
More
I den 18.udgave af Ripodsten bliver der blandt andet analyseret på "North Firm"- lokalslaget mellem AaB og Hobro. Derudover bliver der set nærmere på AaB's problemer i angrebet, og på hvorfor klubben kun har vundet én ud af de seneste 16 superligakampe. Ole Nielsen, tidligere sportsdirektør i Randers FC, SønderjyskE mv., Bo Zinck, cheftræner i Jammerbugt FC og sportsjournalist Søren Olsson er på ekspertholdet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:07:37


Ripodsten episode 17

8/1/2017
More
Ripodsten er tilbage fra sommerferie, og der bliver blandt andet set nærmere på sæsonstarten i AaB og Hobro, AaB's målmand Nicolai Larsen gør status over sin egen aktuelle situation, og der bliver også set nærmere på de to nordjyske hold i 1.division. Udover Nicolai Larsen er fodboldagent og ekspertkommentator Thomas Gaardsøe og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen med i studiet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:59:29


Ripodsten episode 16

6/7/2017
More
I sæsonens sidste udgave af Ripodsten, taler vi med Jacob Krüger om skiftet fra Vendsyssel til Vejle. Mads Justesen fortæller om, hvordan det er igen at rykke op i Superligaen, og så bliver der uddelt pokaler, fortalt anekdoter og affyret tåhylere. Gæster er Jacob Krüger, nu tidligere sportschef i Vendsyssel FF, anfører hos Hobro IK, Mads Justesen og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen. Vært er Jens Otto Barsøe

Ripodsten episode 15

5/24/2017
More
Hvad skal der ske i AaB hen over sommeren, hvis superligaholdet skal på ret kurs igen? Vi bager op til oprykningsbraget mellem Hobro og Vendsyssel og diskuterer Thisted FC's chancer i 1. division. Gæster: Bo Zinck, Thomas Gaardsøe og Søren Olsson.

Duration: 00:54:27


Ripodsten episode 14

5/9/2017
More
Hvad er der gået galt for AaB i gruppespillet, har Thomas Enevoldsen fodboldfremtiden på plads, og er der købt oprykningschampagne i Hobro. Det er nogle af de spørgsmål, der kommer svar på i den fjortende udgave af Ripodsten. AaB-spiller Thomas Enevoldsen, sportschef Jens Hammer Sørensen og sportsredaktør Claus Jensen er gæster. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:01:44


Ripodsten episode 13

4/25/2017
More
AaB's sommerindkøb har skuffet og er ikke blevet profiler på holdet. AaB's sportsdirektør Allan Gaarde prøver at give svar på hvorfor. Derudover bliver der set nærmere på AaB's nedtur i Aarhus. Vi får også status på Jammerbugt FC's kamp for overlevelse i 2.division og lader op til Vendsyssel FF's pokalsemifinale mod FC København. Gæster er AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, Jammerbugt FC's cheftræner Lars Justesen og sportsjournalist hos NORDJYSKE Søren Olsson. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:02:15


Ripodsten episode 12

4/11/2017
More
Hvorfor har AaB ikke vundet i seks kampe i træk, hvad er status på Erik Rasmussens projekt i Vendsyssel FF, og hvad betyder det for Nordjylland at have klubber i 2.division. Det er nogle af de spørgsmål, der kommer svar på i den 12.udgave af Ripodsten. Gæster er cheftræner hos Vendsyssel FF, Erik Rasmussen, sportsredaktør hos NORDJYSKE Medier Claus Jensen og tidligere divisionsspiller og nuværende U-17 træner hos AGF, Dennis Ramonn Olsen. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:03:59


Ripodsten episode 11

3/28/2017
More
Hvad skal AaB bruge gruppespillet på i Superligaen, hvorfor er Hobro helt suveræne i 1.division, og hvordan er det lykkedes for Vejgaard Boldspilklub at komme i divisionerne, og kan de blive der. Det er nogle af de spørgsmål, der bliver givet svar på i den 11.udgave af Ripodsten. Her bliver der også affyret tåhylere og AaB's Jakob Ahlmann fortæller om kampen med langvarige skader og sit møde med Chelsea-spilleren Eden Hazard. Gæster er Jakob Ahlmann, VB's cheftræner Henrik Larsen og Søren...

Ripodsten episode 10

3/15/2017
More
Kommer AaB i top 6 og har Magnus Christensen og Joakim Mæhle bidt sig endegyldigt fast i startopstillingen. Det er et par af emnerne i den tiende udgave af Ripodsten, hvor panelet også runder AaB's slemme drenge gennem tiderne, situationen i toppen af 1.division og Thisted FC's oprykningsdrømme. Fodboldagent Thomas Gaardsøe, cheftræner hos Thisted FC Bo Zinck og sportsredaktør Claus Jensen er gæster, Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:03:25


Ripodsten episode 9

3/1/2017
More
I den niende udgave af Ripodsten ser vi nærmere på AaB's bedste salg nogensinde, klubbens nye bomber og den perfekte start på foråret i Superligaen. Derudover bliver der ladet grundigt op til den nordjyske topduel i 1.division og set nærmere på udviklingen i Hobro IK. Gæster er Jens Hammer Sørensen, Dennis Søndergaard og Søren Olsson. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:59:34


Ripodsten episode 8

2/16/2017
More
I den ottende udgave af Ripodsten bliver der set frem mod AaB´s forår i Superligaen, der bliver set nærmere på om Christian Bassogog er 45 millioner kroner værd, og så vender panelet også de faldende tilskuertal på NORDJYSKE Arena. Kasper Risgård, Rasmus Trenskow og Claus Jensen er med. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:05:02


Ripodsten episode 7

2/2/2017
More
Hvordan står de nordjyske klubber rustet til foråret efter transfervinduet er lukket, hvorfor vender unge spillere hurtigt hjem fra udlandet, og kommer Christian Bassogog til at sende millioner i AaB's klubkasse. Det er nogle af de emner, der er på dagsordenen i den syvende udgave af Ripodsten

Duration: 01:01:07


Ripodsten episode 6

1/19/2017
More
AaB's tidligere sportsdirektør Lynge Jakobsen er på besøg i den sjette udgave af Ripodsten. Han fortæller blandt andet om sine bedste handler og om den værste oplevelse i de 17 år som sportsdirektør.

Duration: 00:54:43


Ripodsten episode 5

1/6/2017
More
I den femte udgave af Ripodsten, ser vi blandt andet på AaB's nye cheftræner, transfervinduet, og de nye investorer i Vendsyssel FF. Gæster er Allan Gaarde, Martin Pedersen og Claus Jensen. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 01:01:11


Ripodsten episode 4

12/21/2016
More
I fjerde udgave af Ripodsten går vi i dybden med AaB's efterår, der sluttede med en fyring af cheftræner Lars Søndergaard. Rasmus Würtz, Thomas Gaardsøe og Søren Olsson er i studiet. Jens Otto Barsøe er vært.

Duration: 00:55:07


Ripodsten episode 3

12/7/2016
More
I tredje udgave af Ripodsten ser vi nærmere på AaB's optur, gamle midtbanemotorer, en målmand med udlængsel, Hobros 2016 og fyringer. Og så bliver der fyret tåhylere afsted. Gæster er Mads Justesen, Dennis Ramonn Olsen og Claus Jensen.

Duration: 01:00:29


2

11/22/2016
More
I anden udgave af Ripodsten snakker panelet blandt andet om AaB's tandløse angreb, trænerfyringer og så kommer der en slags svar på, om Jacob Krüger nogensinde har været oppe i et træ efter en golfkølle. Medvirkende er Jacob Krüger, sportschef i Vendsyssel FF, Bo Zinck, cheftræner i Thisted FC og Claus Jensen, sportsredaktør hos NORDJYSKE Medier. Vært er Jens Otto Barsøe.

Duration: 00:54:27


Ripodsten

11/11/2016
More
I første udgave af Ripodsten ser vi blandt andet nærmere på AaB's peruvianer Edison Flores, tager pulsen på de nordjyske tophold i 1.division, og diskuterer hvorfor der ingen nordjyske profiler er på landsholdet. I panelet sidder Thomas Gaardsøe, Martin Pedersen og Claus Jensen.

Duration: 00:58:13


Kommer snart

11/8/2016
More

Duration: 00:00:39