Sexlos og singel-ish-logo

Sexlos og singel-ish

Norway

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Episode #008 - "Britney, sutring og forelskelse"

8/14/2018
More
Kjæresten til Martine synes hun sutrer for mye under oppussingen, mens Ella irriterer seg over spesielt en ting under konserter. I denne episoden stiller vi også noen av de store spørsmålene om kjærlighet. Hvordan vet man at man er forelsket? Er det kjemi eller kun en illusjon? Sjekk ut mer av Ella & Martine på deres Facebook side Sexløs & Singel-ish, eller følg Ella og Martine på Instagram. Podcasten utgis av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du er...

Duration:00:41:05

Episode #007 - "Limbo , krangling og oppussingfrustrasjon"

8/7/2018
More
Vi er endelig tilbake! Ella er ikke helt klar for at sommeren går mot slutten, mens Martine er i full gang med nye prosjekter. Hun skal for første gang flytte sammen med en kjæreste, og sammen med Mr. A går de for hus! Dette byr selvfølgelig på litt frustrasjon. En gjenganger: Hun føler seg ikke sett, mens han føler han ikke strekker til. Kan det hende at vi forventer for mye?

Duration:00:32:33

Episode #006 - Shit-testing, instagrambabes og sexprat

6/24/2018
More
Ella irriterer seg over instagrambabes og fotball-VM. Martine har vært på kjærlighetstur med mr. A, og deler sine råd om hva hun tror menn bør vite om kvinnelig sekualitet.

Duration:00:50:41

Episode #005 - Fuckboys, forpliktelser og matforgiftning

6/17/2018
More
Ella ble shamet av taxisjåføren, Martine har en gang hatt med seg en sjåfør hjem! Sivilstatusen til Martine har endret seg, derfor blir forpliktelsesangst tematisert, mens fuck-boys/-girls får gjennomgå. Har antall sexpartnere noe å si? Det er et av spørsmålene som stilles i denne episoden.

Duration:00:38:09

Episode #004 - Spiritualitet, fullmånerituale og sjelevenner

6/9/2018
More
Finnes det noe mer mellom himmel og jord? Finnes sjelevenner, og hvordan skal man forstå kjærlighet ut fra et åndelig perspektiv? Martine tror på det spirituelle, Ella er mer skeptisk. Vi får besøk av synske Hope, som snakker om kjærlighet og dating ut fra et alternativt ståsted.

Duration:00:51:15

Episode #003 - The x-files, stripping og kjærlighetssorg

6/3/2018
More
Ella frustrerer seg over menn som går på strippeklubb, mens Martine gir deg et innblikk i hva som egentlig skjedde da hjerte hennes ble knust for 2 år siden. Dette er en episode dedikert til kjærlighetssorg, men også hvordan det er å møte den «rette» som i ettertid viste seg å være veldig veldig feil.

Duration:00:44:36

Episode #002 - "Singel vs forhold, skam og jobbtabber"

5/27/2018
More
I denne episoden utforsker Ella og Martine fordeler og ulemper med å være singel og i forhold. Skammen kommer frem, blant annet i form av hva du ikke ønsker den du liker skal vite om deg

Duration:00:30:45

Episode #001 - "8-årskrise, telefondating og udugelige kvinnfolk"

5/20/2018
More
I første episode av Sexløs og singel-ish blir vi mer kjent med Mr. A, mannen Martine dater og Ella lurer på hvorfor vi faller for menn som ikke behandler oss så bra. I tillegg får vi lillesøsteren til Martine på telefonen, som opplever at daten hennes aldri dukket opp.

Duration:00:30:27