Smaa Ateister-logo

Smaa Ateister

Religion & Spirituality Podcas >

More Information

Location:

United States

Language:

English

Contact:

26279746


Episodes

Aktivisme og lovgivning

2/11/2018
More
Vi er i forbudsmode. Tvunget af omstændighederne.. Og alle forbuddene peger imod to afgørende forskellige måder for et samfund at håndtere religion på. Skal vi engagere os med religionerne i en forventning om at kontakten dæmper gudetroen og fanatismen i religionerne og deres udøvere, eller skal samfundet bare lægge størst mulig afstand til alt der minder om religion?

Duration:02:47:01

ep10 - Jul hos de små ateister

12/20/2017
More
ep10 - Jul hos de små ateister

Duration:01:01:00

ep9 - Hemmeligheder og løgne - og andet kulturforbrug

11/24/2017
More
Smaa Ateister ep9 - hemmeligheder og løgne - og andet kulturforbrug Smaa Ateister er din religionskritiske guide til livet, universet og det hele. I dagens episode løfter alle tre værter sløret for hver deres lille hemmelighed. Simon er gået i statens tjeneste for at oplyse om religion og social kontrol. Anders giver den gas på den aktivistiske front og Mads er åbenbart stadigvæk medlem af sin hyggekult. www.da.wikipedia.org/wiki/Anaximenes www.da.wikipedia.org/wiki/Heraklit...

Duration:00:56:17

Ep 8. - Simon, kronprinsen og middelmådig mediedækning

11/5/2017
More
Simon slutter sig til holdet mens Luther-2017.dk fejringen er i zenith. Hvad ved de troende om deres helte? - og er de ligeglade? Anders glæder sig over kronprinsens og danskens aftagende religiøsitet, mens Mads Filosoferer over myten om den sofistikerede teologi. Ingen i studiet har svaret på dilemmaerne om diverse burkaforbud og friskoler, men vi stoler på at Lytterne vil give deres besyv med til næste gang. Vi nåede ikke at få det nye udstyr til at virke denne gang, men det kommer ved...

Duration:01:18:06

ep 7 - Mads der skal giftes, og andre blasfemiparagraffer

5/5/2017
More
Danmark afskaffer næsten blasfemiparagraffen. Konfirmanderne glædes mens debatten om konfirmation bliver mere og mere ensformig for Anders, der til gengæld glæder sig over de humanistiske alternativer. Til sit bryllup har Mads valgt sin egen ceremoni med hjælp fra sine venner. Og vi introducerer det spritnye lytterhjørne... læserhjørne... nej Lytterhjørne!

Duration:00:58:33

ep 5 - sekulariserings potpouri

2/24/2017
More
Denne gang gør vi det nemt for os selv ved at tale om Koran-afbrænding og Martin Henriksens udtalelser om danskhed og kristendom. Og så gør vi straks sværere ved at gå ind i debatten om bederum. Og så fastalavn!

Duration:03:01:17