Till den det berör-logo

Till den det berör

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Twitter:

@tddbpodd

Language:

Swedish


Episodes

Jag har aldrig behövt öppna upp mig

3/23/2018
More
Oron som uppstår i kroppen när en läkare plötsligt utbrister ”oj” under en pågående operation… Detta och andra morfindoftande minnen tas den här veckan upp när Magnus lägger korten på bordet. Jocke berättar om en propp och hur man kan göra en utvärtesoperation. Det snackas asbest och starköl som berusningsmedel och så minns vi ett … Fortsätt läsa "Jag har aldrig behövt öppna upp mig"

Duration:00:26:44

Som ett ollat troll!

3/16/2018
More
Veckans avsnitt är en kavalkad i gamla hemska barnprogram och tillika en nostalgisk återblick i 80-talet. Vi ställer Yamaha DT50 mot Honda MT-5 och Magnus bjuder på ett avslöjande från tonåren… Alternativa användningsområden för tandsten diskuteras och så har vi fått spons – igen! Det är fredag och vi önskar er alla en riktigt fantastisk … Fortsätt läsa "Som ett ollat troll!"

Duration:00:41:29

Hasse Aro letar efter mig!

3/9/2018
More
Den här veckan har Jocke testat olagligheter i Thailand medan Magnus funderar på hur man kan vidareutveckla smörgåstårtan som koncept. Det snackas nybilssmak, sugande fiskar och kaffe med dropp. Det är precis som det brukar, med andra ord! Vi önskar er alla en fantastiskt trevlig helg!

Duration:00:25:42

Bygga koja i Koh Lanta

3/2/2018
More
Att kasta bumerang är överlag en vettigare sysselsättning än att försöka kräkas i motvind, kan de två skarpa hjärnorna med relativ lätthet konstatera den här veckan. Magnus berättar hur man tar sig an årets influensa snedstreck nära döden-upplevelse och Jocke tittar hellre på färg som torkar än slickar på en ko. Vänner – det är … Fortsätt läsa "Bygga koja i Koh Lanta"

Duration:00:37:43

Det kan ha varit apan i Tarzan också!

2/23/2018
More
Den här veckan hänger Magnus ut en kollega under den aningen kryptiska rubriken ”He-man och nagelfil”. Vi minns julklapparna ingen egentligen ville ha, och så har det kommit stark-spons till studion! Det blir så där rasande trevligt som det bara kan bli ibland – och vi älskar’t! Och alla er som lyssnar också såklart. Trevlig … Fortsätt läsa "Det kan ha varit apan i Tarzan också!"

Duration:00:34:04

Fancypants97

2/16/2018
More
Jocke har landat i Thailand och det är dags att få sig en rykande färsk rapport därifrån – via länk! Vi svarar på lyssnarfrågor om massage, dryckesvanor och vikten av att ständigt lägga upp semesterbilder i sociala medier. Vi får lära oss det mesta om böneutrop och så har Jocke hunnit göra sig ovän med … Fortsätt läsa "Fancypants97"

Duration:00:32:12

Super Mario och 8-bitars pizza

2/9/2018
More
Om vi hade varit födda för 200 år sedan, hur hade då livet sett ut? Den frågan ställer vi oss den här veckan och svaren skiljer sig som olja i vatten. Det pratas om gnidna smålänningar, cowboys och hur det gick till när Magnus tog boots-trenden till medelhavet. Varför har alla förlista skepp så fräcka … Fortsätt läsa "Super Mario och 8-bitars pizza"

Duration:00:27:09

Skarven till vansinne

2/2/2018
More
Jocke redogör för flourtantens ganska långa men brokiga historia och Magnus får ett riktigt psykbryt. Det snackas om att ”göra entré” och vi parafraserar Ingmar Bergman. Som man gör! Julen diskuteras (igen) och det visar sig bo en liten mysfarbror i en av herrarna… Skål på er och ha en riktigt trevlig helg!

Duration:00:28:56

Jag kan ha förträngt att vi låg sked

1/26/2018
More
Magnus har den här veckan skapat sig en romantiserad syn av Liseberg, någon som Jocke naturligtvis krossar omgående och kvar en blir nån sorts kommunalt fylledagis. Vi breakar historien om när vi (nästan) låg sked och så namedroppar vi gamla 80-talsstjärnor igen samt en möjlig indisk piratkopia av Tintin. Det är som vi brukar säga, … Fortsätt läsa "Jag kan ha förträngt att vi låg sked"

Duration:00:35:14

Robinson-Robban var med i Baren först!

1/19/2018
More
Jocke har den här veckan snöat in på tvångssyndrom och ställer Magnus mot väggen med obehagliga frågor. Det snackas om var och när en uppblåsbar cykelhjälm kanske inte är en bra idé. Magnus har skrivit ”olla” på en lapp och glömt knäppa byxorna… Inget konstigt alls. Vi önskar er alla en trevlig helg!

Duration:00:33:11

Rundsparkad av Chuck Norris

1/12/2018
More
Ska man kändisspotta nån medelst snorloska bör man hålla sig gömd och ha snabba skor, annars kan det gå illa. Vi snackar vidare om ytterligare några önskegäster till podden och så berättar Jocke en anekdot om när han skulle boka ett hotellrum i Vimmerby men istället hamnade på ett helt oväntat ställe. Vänner – det … Fortsätt läsa "Rundsparkad av Chuck Norris"

Duration:00:36:30

Skjuta upp en WC-anka och flytta till Angered

1/5/2018
More
Magnus är på fnitterhumör och har kommit på hur han kan extraknäcka som städredskap för att kunna göra RUT-avdrag för sig själv. Jocke berättar om sin hobby och hur han kan likna en död gasell. EU-toppmötet i Göteborg diskuteras och vi får lära oss att Pajala faktiskt importerar is från Portugal, medelst cykel. En riktigt … Fortsätt läsa "Skjuta upp en WC-anka och flytta till Angered"

Duration:00:29:13

Sug aldrig på varma avgasrör!

12/29/2017
More
Den här veckan summerar vi poddåret som gått, och lyfter några av våra bästa ögonblick från de avsnitt vi hunnit med så här långt. Vi ger oss på att avlägga ett och annat nyårslöfte och berättar också den nakna sanningen om hur man ”gick på bolaget” förr i tiden. Magnus försöker spela gitarr medan Jocke … Fortsätt läsa "Sug aldrig på varma avgasrör!"

Duration:00:46:36

Julölsprovningen

12/22/2017
More
Stärkta av all glögg som konsumerades i förra avsnittet, ger vi oss den här veckan i kast med att leta fram den ultimata julölen till årets alla julbord! Smaksensationer blandas med lågvattenmärken och yviga kroppsrörelser medelst kreativa beskrivningar av alla de gyllene drycker som hör julen till. Framemot slutet blir det ganska slirigt och vi … Fortsätt läsa "Julölsprovningen"

Duration:01:19:58

Glöggprovningen

12/15/2017
More
Knappt har Magnus petat bort alla russin ur årets torraste lussekatt och låst in alla falsksjungande stjärngossar i källaren innan Jocke sliter fram en hel armé glöggflaskor och bäddar därmed för fest. Vänner – det vankas alltså glöggprovning och vi passar på att varna för annorlunda ljudkvalitet, sörplande, viss onykterhet medelst kreativa smakbeskrivningar i denna … Fortsätt läsa "Glöggprovningen"

Duration:00:58:50

Monokel och tweedväst är inte posh!

12/8/2017
More
Förutom att Jocke briljerar med popkulturella kunskaper så svarar vi den här veckan på ett gäng lyssnarfrågor kring den stundande julens alla traditioner. Har bacon en given plats för julbordet och kan man ställa ut vad som helst till tomten om man är grötallergiker? Vi pratar om könsord och berättar hur det gick när Leif … Fortsätt läsa "Monokel och tweedväst är inte posh!"

Duration:00:32:17

Sommardäck och mediadrev

12/1/2017
More
Magnus försöker att okynnes-dra igång ett mediadrev och Jocke har en nästan erotiskt stund med en smörgås. Vi listar en något oväntad tredje bok i Utvandrarna-triologin och snackar om redskapet som gör dig mer redo än en nypryglad skoutkår. Magnus erkänner en brist och Joakim sjunger en sång. Allting är precis som vanligt alltså. Nästan. … Fortsätt läsa "Sommardäck och mediadrev"

Duration:00:38:04

Simma i mjugg!

11/24/2017
More
Den här veckan berättar Jocke om när han råkade sluta snusa av misstag medan Magnus tvärtom är sugen på att börja röka pipa och skaffa dålig hygien. Vi svarar på en viktig lyssnarfråga, slänger oss med Göteborgsskämt, och passar som alltid på att önska eder alla en trevlig jävla helg! Alla utom Whoopi Goldberg … … Fortsätt läsa "Simma i mjugg!"

Duration:00:26:54

Fjällvandrare och schack

11/17/2017
More
Det har skickats in spons till studion och vi står givetvis redo för en smakupplevelse utöver det vanliga. Choklad, banan och baconöl i högst tveksamma kombinationer utlovas och vi passar samtidigt på att varna för att det smaskas och äts i veckans avsnitt, där vi också reder ut släktbegreppet mellan en känd dansk och en … Fortsätt läsa "Fjällvandrare och schack"

Duration:00:31:18

Kändisspotta en clown

11/10/2017
More
Med någorlunda stadig hand (tänk kaptenen på M/S Costa Concordia) rör vi oss den här veckan bland obehagligheter som clownen Manne, gör-det-själv-operationer och rynkiga gamla NO-lärare från högstadiet. Vi provar att prata på inandning och berättar om vår ”gemensamma” New York-resa. Trevlig helg! Inlägget Kändisspotta en clown dök först upp på Till den det berör.

Duration:00:33:00

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads