Värvet-logo

Värvet

1.1K Favorites

More Information

Location:

United States

Description:

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!

Twitter:

@triumf

Language:

Swedish


Episodes

UPPVÄRVNING med Molly Sandén

9/22/2017
More
Vad gör hon för att hjälpa människor som har det svårt? Vilket är hennes största äventyr hittills? Vad spenderar hon mest pengar på? Molly Sandén och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:08:31


#293: Annie Lööf

9/18/2017
More
Det svåra tvåhundranittiotredje avsnittet med partiledaren Annie Lööf. Vi pratade om bekräftelsebehov, fulspel inom den politiska världen, att ha MVG i alla ämnen, åklagarambitionerna, de viktigaste bollplanken, att inte var immun mot näthat, Beyoncé, begränsningar i privatlivet och givetvis en hel del om att falukorvskonsumtionen har gått upp mycket på sistone. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:20:58


UPPVÄRVNING med Annie Lööf

9/15/2017
More
Vilket grammatiskt fel stör hon sig på mest? Vad är det värsta hon har gjort när hon varit berusad? Vilken fördom tror hon är sann? Annie Lööf och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet - det sociala spelet.

Duration: 00:06:52


SPECIAL: Bill Skarsgård

9/12/2017
More
I förra veckan var Bill Skarsgård i Stockholm för att promota filmen Det i vilken han spelar titelrollen Pennywise. Det blev ett samtal om att bli hyllad av både Stephen King och The Rock, att hitta rätt tonläge på engelska, politiken bakom stora produktioner, att känna sig hjälplös som skådespelare och hur svårt det är att förhålla sig till uppmärksamheten runt honom i detta specialavsnitt av Värvet. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 00:42:11


#292: David Lagercrantz

9/11/2017
More
Det svåra tvåhundranittioandra avsnittet med författaren David Lagercrantz. Vi pratade om romanen i byrålådan, faran med att dyrka svaghet, sällskapslivet som fått stryka på foten till följd av framgången, den skandalösa Lundell-intervjun, att kombinera skrivande med arvhävningar, komplexet gentemot musiker, hur bastubad sätter fart på kreativiteten, att vara bättre rustad inför detta Millennuim-släpp och givetvis en hel del om att vara bra på att ta pauser. Samtalsledare: Kristoffer...

Duration: 01:16:42


UPPVÄRVNING med David Lagercrantz

9/8/2017
More
Vad vill han förbättra? Vad i livet är en utmaning? Vad är det bästa som hänt honom i år? David Lagercrantz och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:04:06


#291: Kikki Danielsson

9/4/2017
More
Det svåra tvåhundranittioförsta avsnittet med sångerskan Kikki Danielsson. Vi pratade om tiden i Nashville, kliniskt rena stämband, hur många klädombyten som krävdes till Så Mycket Bättre, att det tagit lång tid att bli vuxen, var stressen sätter sig i kroppen, att äntligen vara regissör i sin egen film, respektlösa journalister, att bli behandlad som en vacker Orreforsvas, första barnbarnet och givetvis en hel del om att den här hösten kommer bli den bästa någonsin. Samtalsledare:...

Duration: 01:18:41


UPPVÄRVNING med Kikki Danielsson

9/1/2017
More
I vilka lägen blir hon velig? När står hon på sig? Vad har hon gjort som var oschysst? Kikki Danielsson och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:05:40


INTERNATIONAL: #47 Jonathan Safran Foer

8/31/2017
More
Det fyrtiosjunde avsnittet av Varvet INTERNATIONAL innehåller: författaren Jonathan Safran Foer om bland annat kärleken till grändkultur, traumatiska händelser under barndomen, det osjälvklara med att skriva, arbetsmoral, att det är bättre att hitta än att applicera, produktivitet, skor, hur ovisshet kan skapa bättre resultat och tegelstenar. Programledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Theme song producent: Maria Marcus. Distrubutör: Acast

Duration: 01:03:56


#290: Johan Ulveson

8/28/2017
More
Det svåra tvåhundranittionde avsnittet med skådespelaren Johan Ulveson. Vi pratade om att inte vara mottaglig för sin egen karisma, avunden mot livsnjutare, den kritiska rösten som ständigt mal på, att vara en rimligt plågad själ, den radikala ungdomen, att inte känna sig stolt och givetvis en hel del om hur det är att ha funny bones. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:13:04


UPPVÄRVNING med Johan Ulveson

8/25/2017
More
Vad gör honom till en bra chef? På vilket sätt är han missförstådd? Tror han på övernaturligheter? Johan Ulvesson och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:06:04


#289: Leo "Kinesen" Carmona

8/21/2017
More
Det svåra tvåhundraåttionionde avsnittet med artisten Leo "Kinesen" Carmona. Vi pratade om hur han från fängelset bildade hiphopgruppen Kartellen, allt som ska hinnas med under permissionerna, brotten som ökade självkänslan, sanningshalten i den nya boken, brister i den svenska kriminalvården, uppväxten i Pinochets Chile, kampen mot nyliberalismen, att skapa ett bra liv för sin son och givetvis en hel del om att komma till himlen. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin....

Duration: 01:15:04


#288: Pernilla Wahlgren

8/14/2017
More
Det svåra tvåhundraåttioåttonde avsnittet med artisten och entreprenören Pernilla Wahlgren. Vi pratade om integritet, att inte vara ledsen längre, vännen och terapeuten Peter Jöback, att det inte kostar att bjuda på sig själv, varumärkesstrategi, mål, att vara stolt över sina barn och givetvis en hel del om hur det låter när man kliar sig själv i halsen. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:06:51


UPPVÄRVNING med Pernilla Wahlgren

8/11/2017
More
Vad får henne att gråta? Hur mycket pengar drar hon in varje månad? Hur lång tid varade hennes längsta förhållande? Pernilla Wahlgren och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:04:39


#287: Krister Henriksson

8/7/2017
More
Det svåra tvåhudraåttiosjunde avsnittet med skådespelaren Krister Henriksson. Vi pratade om att leva i svängning, att döden inte kan nå dig på scen, ritualcigaretter, privilegiet med att bli intervjuad, att vara besvärlig, klassresor, att ha väldigt bra idéer, att vara för bortskämd för att regissera och givetvis en hel del om att den som ger upp sitt liv ska vinna det. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:18:12


UPPVÄRVNING med Krister Henriksson

8/4/2017
More
Vem var han i skolan? Vilket djur identifierar han sig mest med? Vad gör honom till en bra älskare? Krister Henriksson och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet- det sociala spelet.

Duration: 00:05:36


#286: STOR

7/31/2017
More
Det svåra tvåhundraåttiosjätte avsnittet med rapparen STOR. Vi pratade om, att inte bry sig om att bli rik, bråken som krävdes för att skapa den nya skivan, att gå från prins i ett stort rike till kung i ett litet rike, kokain, att vara så jävla glad, en uppväxt präglad av både trygghet och utanförskap, att släppa sin första skiva på Playahead, jobbet på Angolas ambassad, det onödiga med att hata rasister, att brinna långsamt och givetvis en hel del om att det är lika svårt att beskriva...

Duration: 01:10:32


UPPVÄRVNING med STOR

7/28/2017
More
STOR och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet- det sociala spelet.

Duration: 00:06:14


#285: Charlotte Kalla

7/24/2017
More
Det svåra tvåhundraåttiofemte avsnittet med längdskidåkaren Charlotte Kalla. Vi pratade om mental träning, fysisk träning, att inte vara sportintresserad, favoriten i Spice Girls, vad som händer när hon lägger skidorna på hyllan, relationen till journalister, att må bra av att ha tråkigt, rädsla för doping, att packa upp och givetvis en hel del om att lägga oviktiga tankar på ett isflak och låta dem flyta iväg. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:18:13


REVÄRVET #11: Ernst Kirchsteiger

7/17/2017
More
Det historiska elfte avsnittet av REVÄRVET med inredaren och programledaren Ernst Kirchsteiger. Vi pratade om att agera Gandalf, att vara stolt över hur barnen vuxit upp och blivit, önskan om att bli argare, att jobba tillsammans med sönerna, hur han vill dö, längtan efter att stänka guld på varandra, att vara ett varumärke och givetvis en hel del om att han är en Dagobertmacka som blivit lättare att äta. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:18:14

See More