Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Värvet-logo

Värvet

1.1K Favorites

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!
More Information

Location:

United States

Description:

Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!

Twitter:

@triumf

Language:

Swedish


Episodes

#302: Frida Hallgren

12/11/2017
More
Det svåra trehundraandra avsnittet med skådespelaren Frida Hallgren. Vi pratade om tystnaden efter Så som i himlen, salivindränkta pappersbollar, privilegier, lyckan över #metoo och #tystnadtagning, hur ofint det är att komma från Östermalm i teaterkretsar, att bli en mer trovärdig skådespelare som hemlig, undermåliga manus, att inte ha några hemliga projekt igång och givetvis en hel del om glädjen över att ha blivit utvald till fackombud. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent:...

Duration: 01:15:02


UPPVÄRVNINGEN med Frida Hallgren

12/8/2017
More
Vilka är hennes främsta mål yrkesmässigt och privat? Vilka småsaker tänker hon för mycket på? Vad gör hon som väldigt få känner till? Frida Hallgren och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:06:34


#301: Loreen

12/4/2017
More
Det svåra trehundraförsta avsnittet med artisten Loreen. Vi pratade om att inte gotta sig i egot, det nya albumet som blev klart på sex veckor, att det är lika viktigt att skapa som att andas, åren på tv-produktionsbolag, Island som är hemma, att ordet diva klingar bra, separationer, den slutna Euphoria-boken, utomkroppsliga upplevelser och givetvis en hel del om att man måste ta bort järnkulorna från sin kompasspåse. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara...

Duration: 01:04:41


UPPVÄRVNING med Loreen

12/1/2017
More
Hur slingrar hon sig ur en jobbig situation? Vad gör henne paranoid? Vad är hennes bästa argument för att det existerar en gudomlig kraft. Loreen och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet - det sociala spelet.

Duration: 00:03:37


#300: Henrik Berggren, Little Jinder, Henrik Dorsin, Clara Henry & Cissi Wallin

11/27/2017
More
Värvet firade 300 avsnitt med liveinspelning på Skandiascenen 23 november 2017. Vi pratade Västra Frölunda, skrivkramp, partytricks, ensamhet, Amy Winehouse, Grotesco, PK-klubbens uppkomst, #metoo, när barnen Dorsin blir mer kända än pappan, att gråta vid pianot, gas, avundsjuka, misstag och givetvis en del om joddlande i Vällingby. Gäster var: Henrik Berggren, Little Jinder och Henrik Dorsin. Konferencierer: Clara Henry och Cissi Wallin (PK-klubben). Pianist: Andreas...

Duration: 01:36:35


RV14: Eva Röse

11/20/2017
More
Det historiska fjortonde avsnittet av REVÄRVET med skådespelaren Eva Röse. Vi pratade om pondus, att inte tåla dålig stämning, kollegor som inte gör sin hemläxa, varför det skorrar och skaver, att spela vikingakvinna i barnens sovrum, blottare, att ta sig själv på större allvar och givetvis en hel del om att Värvet är som ett utvecklingssamtal. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:17:13


#299: Messiah Hallberg

11/13/2017
More
Det svåra tvåhundranittionionde avsnittet med komikern Messiah Hallberg. Vi pratade om att bära ungdomen som en lånad kostym, äppelpaj och latte, när brat-karaktären blev ett ok, penisvitsar, wrestlingen som var den första förälskelsen, att som komiker vilja bli tagen på allvar, uppväxten med en åldrad pappa, när han blev skolans enda ”invandrare”, att trots att han inte gett ut någon bok ser sig själv som författare och givetvis en hel del om att det här var sista gången han benämner sig...

Duration: 01:13:25


UPPVÄRVNING med Messiah Hallberg

11/10/2017
More
Vilka är hans mål yrkesmässigt och privat? Vad gör han som inte så många vet? Vad är det mest udda han har gjort det senaste året? Messiah Hallberg och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:04:18


#298: Carola

11/6/2017
More
Det svåra tvåhundranittioåttonde avsnittet med artisten Carola. Vi pratade om var Jesus stod politiskt, att familjen är viktigast, jorden som tillhör oss, medias jakt på henne, attraktionslagen, skådespelarambitioner, att tafsare förtjänar snytingar, det som inte blev av och givetvis en hel del om att det är lättare att vara busig i Sydafrika. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:22:14


UPPVÄRVNING med Carola

11/3/2017
More
Vad är det värsta hon har gjort i svartsjukans namn? Vad stärker hennes självförtroende? Har hon många bekanta eller få nära vänner? Carola och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:09:01


#297: Joakim Lundell

10/30/2017
More
Det svåra tvåhundranittiosjunde avsnittet med artisten och influencern Joakim Lundell. Vi pratade om att vara en bra människa, den psykiska ohälsan, att skamkänslor gjort honom till perfektionist, Jockiboi som inte var på riktig, att sakta men säkert börja bli vuxen, strategier, uppväxten med skräckfilmer istället för Bamse, frun Jonna som han inte är ihop med och givetvis en hel del om att ingen blir arg på arkitekten om den anlitar en hantverkare. Samtalsledare: Kristoffer...

Duration: 01:25:54


RV13: David Batra

10/23/2017
More
Det historiska trettonde avsnittet av REVÄRVET med komikern David Batra. Vi pratade om att läsa självhjälpsböcker, vilken halva som är indisk, att leva sin dröm, insikten om att en källare i Eskilstuna är lika bra som Globen, att det är dåligt att Anna blev avsatt, hög integritet, den skyddade identiteteten, avundsjuka som leder till inspiration och givetvis en hel del om hur mycket hybris man måste ha om man signerar en kaffefläck. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara...

Duration: 01:11:16


UPPVÄRVNINGEN med David Batra

10/20/2017
More
Vilka tankar går igenom huvudet innan han somnar? Vad hoppas han att hans föräldrar aldrig får reda på om honom? Vad tål han inte att bli retad för? Vilken är den största för- respektive nackdelen med att vara uppkopplad? David Batra och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:09:55


#296: Ola Salo

10/16/2017
More
Det svåra tvåhundranittiosjätte avsnittet med artisten Ola Salo. Vi pratade om instrumentmusik, att inte förvänta sig någonting av livet, hur bra katter är, att sortera intrycken på landet, jakten på lycka, den obefintliga kosmiska rättvisan, hur få förunnat det är med ten hit wonders, att både vara ateist och religiös, möjligheternas Malmö och givetvis en hel del om att bara skriver psalmer. Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:32:10


UPPVÄRVNING med Ola Salo

10/13/2017
More
När känner han sig obegåvad? Vilken politisk fråga anser han vara viktigast? Vilket är det bästa livsrådet han har fått? Ola Salo och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:09:36


#295: Martin Stenmarck

10/9/2017
More
Det svåra tvåhundranittiofemte avsnittet med artisten Martin Stenmarck. Vi pratade om att avundas dem som kör en och samma linje fullt ut, önskan om att putsa bort den glansiga ytan, uppväxten med 11 syskon och en mamma som levde livet i 180, Jocke Berg, att se sin karriär som en pyramid istället för ett torn, att bada i en ankdamm på ZTV, arbetsprocessen med Kristoffer Appelquist, att kväva impulsen at bli cirkushäst och givetvis en hel del om att jaga Ernst Hugo som ett...

Duration: 01:26:47


UPPVÄRVNING med Martin Stenmarck

10/6/2017
More
Hur slingrar han sig ur en jobbig situation? Hur lång tid tar det för honom att släppa en ny person på livet? Vilken pryl i hemmet värderar han högst? Martin Stenmarck och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:01:59


#294: Mia Skäringer Lázár

10/2/2017
More
Det svåra tvåhundranittiofjärde avsnittet med komikern och skådespelaren Mia Skäringer. Vi pratade om att operera i det tysta, kärleken till Anna Mannheimer, att ta kontrollen över sin kropp med hjälp av tatueringar, den omvända 40-årskrisen, att riskera att bli en parodi av sig själv, tv-cynism, att bli orädd efter drev, musiken som är den främsta inspirationskällan, att ha slutat knyta handen i fickan och givetvis en hel del om att gråta över en fisk. Samtalsledare: Kristoffer Triumf....

Duration: 01:36:43


RV12 Molly Sandén

9/25/2017
More
Det historiska tolfte avsnittet av REVÄRVET med artisten Molly Sandén. Vi pratade om den traumatiska tiden i LA, att nu må bra, svenskan, målet att få en uppmärksam publik, terapin, att lida av lyxproblemet för många låtar, Nyhetsmorgons respektlöshet och givetvis en hel del om hur stolt mormor blir när hon inte säger "liksom". Samtalsledare: Kristoffer Triumf. Producent: Clara Wallin. Distribution: Acast.

Duration: 01:10:44


UPPVÄRVNING med Molly Sandén

9/22/2017
More
Vad gör hon för att hjälpa människor som har det svårt? Vilket är hennes största äventyr hittills? Vad spenderar hon mest pengar på? Molly Sandén och Kristoffer Triumf värmer upp inför måndagens intervju genom att spela Värvet – det sociala spelet.

Duration: 00:08:31

See More