WOS Media-logo

WOS Media

News & Politics Podcasts >

Beluister hier audiofragmenten en podcasts van WOS Media, de streekomroep voor Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis.

Beluister hier audiofragmenten en podcasts van WOS Media, de streekomroep voor Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis.
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Beluister hier audiofragmenten en podcasts van WOS Media, de streekomroep voor Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland en Maassluis.

Twitter:

@wosmedia

Language:

Dutch

Contact:

0031174420893


Episodes

Duo MBO Westland nationaal kampioen ’Internationaal ondernemer’

3/19/2018
More
Twee studentes van Lentiz MBO Westland in Naaldwijk zijn in de landelijke finale van Skills Heroes winnaar geworden in de categorie 'Internationaal ondernemer'. Het zijn Sanne Kuyvenhoven uit De Lier en Carmen Brabander uit Berkel en Rodenrijs. Skills Heroes zijn wedstrijden voor mbo'ers waarin zij kunnen tonen hoe talentvol ze zijn in hun vakrichting. Aan deze editie deden ruim 10.000 studenten van 56 mbo-scholen mee, de grootste beroepenwedstrijd ooit in Nederland gehouden. In de...

Duration:00:05:07

WOS Radio Lijsttrekkersdebat Midden-Delfland

3/16/2018
More
Als de Harnaschpolder is volgebouwd, moet er dan nog steeds ruimte blijven voor bedrijvigheid? Wat voor soort woningen moeten er worden gebouwd in Midden-Delfland? En wat moet er gedaan worden om overmatig alcoholgebruik tegen te gaan? In Café Delfland in Den Hoorn gingen de zeven lijsttrekkers donderdagavond op WOS Radio met elkaar in debat, maar ze waren het vooral met elkaar eens. Beluister hier het lijsttrekkersdebat van 15 maart terug.

Duration:01:02:33

WOS Radio Lijsttrekkersdebat Westland

3/13/2018
More
Wat gaan we bouwen en waar? Dit is één van de vragen waar de gemeenteraad in Westland zich de komende jaren over zal willen buigen. En dus is het een vraag die aan bod komt tijdens het verkiezingsdebat tussen de lijsttrekkers dat WOS Radio en Omroep West hebben uitgezonden. Tijdens het debat werd er door verschillende politieke partijen van Westland over de volgende stellingen gedebatteerd: Stelling 1: De schaarse ruimte moet gebruikt worden voor betaalbare woningen, niet voor kassen....

Duration:01:02:33

Stemlokaal: de podcast 10 maart

3/10/2018
More
21 maart kun bepaal jij wie er in de nieuwe gemeenteraad komen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen brengt WOS Media je nieuws, achtergronden en analyses in Stemlokaal: de podcast. In deze aflevering: - Kinderen krijgen les in politiek en stemmen - Met gebiedscommissievoorzitter van Hoek van Holland Klaas de Koning bekijken we wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en hoeveel inspraak de Hoekenezen in de komende 4 jaar hebben - De WOS Stemschema Quiz - Opvallende fragmenten van...

Duration:00:29:09

Meer hergebruik van (zorg-)middelen

3/6/2018
More
We bespraken met John Dolstra enkele opvallende punten uit het partijprogramma van ChristenUnie Maassluis. Zijn partij wil onder andere meer hergebruik van (zorg-)middelen.

Duration:00:05:16

Richten op kerntaken en minder belastende regels

3/6/2018
More
We bespraken met Ed Roeling enkele opvallende punten uit het partijprogramma van Mijn Partij. Zijn partij wil dat de gemeente zich gaat richten op de kerntaken en er minder belastende regels zijn.

Duration:00:05:57

John Dolstra over wat hij altijd al eens wilde doen

3/6/2018
More
Om de lijsttrekkers persoonlijk wat beter te leren kennen, legden wij hen een aantal keuzedilemma's voor. John Dolstra vertelt ook over wat hij altijd al eens wilde doen.

Duration:00:03:36

Ed Roeling wil een wijngaard starten

3/6/2018
More
Ed Roeling wil een wijngaard starten by WOS Media

Duration:00:03:15

WOS Stemschema Quiz John Dolstra

3/6/2018
More
Wie wil er gratis OV voor minima en welke partij zou graag zien dat er gratis huiswerkbegeleiding komt in Maasluis, dat hoor je in de WOS Stemschema Quiz. Deze quiz staat in het teken van het koppelen van uitspraken met de juiste partij uit de gemeente. Vandaag was het aan John Dolstra om te raden.

Duration:00:01:19

WOS Stemschema Quiz Met Ed Roeling

3/6/2018
More
Waar staat welke partij in Midden-Delfland voor, dat hoor je in de WOS Stemschema Quiz. Deze quiz staat in het teken van het koppelen van uitspraken met de juiste partij uit de gemeente. Vandaag was het aan Ed Roeling om te raden.

Duration:00:01:59

Financiële middelen niet lijdend en kinderen op kosten van de gemeente A en B zwemdiploma aanbieden

3/5/2018
More
We besproken vanmorgen met Jan van der Maarel enkele opvallende punten uit het partijprogramma van CDA Westland. Zo ging het bijvoorbeeld over het niet lijdend zijn van financiële middelen en het op kosten van de gemeente aanbieden van de A en B zwemdiploma's .

Duration:00:08:37

Stemschema Quiz Met Karin Zwinkels

3/5/2018
More
Ze kwamen er niet onderuit vanmorgen! De stemschema quiz. Deze quiz staat in het teken van het koppelen van uitspraken met de juiste partij uit de gemeente. Hoe goed bracht Karin Zwinkels het er vanaf?

Duration:00:02:30

De Luizenmoeder of Familie Kruys?

3/5/2018
More
De Luizenmoeder of Familie Kruys, een paprika of een tomaat wij legden Karin Zwinkels en Jan van der Maarel wat keuzes voor om ze iets beter te leren kennen.

Duration:00:04:33

De stemschema quiz met Jan van der Marel

3/5/2018
More
Ze kwamen er niet onderuit vanmorgen! De stemschema quiz. Deze quiz staat in het teken van het koppelen van uitspraken met de juiste partij uit de gemeente. Hoe goed bracht Jan van der Marel het er vanaf?

Duration:00:03:21

Opvallende punten uit het partijprogramma van CDA Westland besproken

3/5/2018
More
We besproken vanmorgen met Karin Zwinkels enkele opvallende punten uit het partijprogramma van CDA Westland. Zo ging het bijvoorbeeld over de kustvisie en over het gebruik van hokken onder jongeren.

Duration:00:10:10

Eigen geldeenheid voor Westland in de maak

3/5/2018
More
Initiatiefnemer Hans van Poelgeest is er al een tijdje mee bezig, maar in april of mei moeten de eerste coupures van de Watermunt (WAMU) beschikbaar zijn. Het nieuwe regionale betaalmiddel, waarop Westlandse taferelen afgebeeld staan, moet een alternatief worden voor de euro. Op het 'briefgeld' is onder meer een kas, een boothelling en een stoomtram te zien. Er zijn briefjes van 1, 5, 10, 20, 50 en 100 WAMU. De waarde van 1 WAMU staat gelijk aan 1 euro. De Watermunt is overigens waardevast...

Duration:00:06:02

Jan van der Marel van VSP Maassluis en Karin Zwinkels van CDA Westland te gast

3/5/2018
More
Vanmorgen waren Jan van der Marel en Karin Zwinkels te gast tijdens het OchtendMagazine om zichzelf voor te stellen, hun standpunten toe te lichten etc. Ze begonnen natuurlijk met een voorstelrondje!

Duration:00:07:05

Stemlokaal: de podcast - aflevering 3 maart 2018

3/3/2018
More
21 maart kun bepaal jij wie er in de nieuwe gemeenteraad komen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen brengt WOS Media je nieuws, achtergronden en analyses in Stemlokaal: de podcast. In deze aflevering: - Oud VSP raadslid Gerard van Ettinger is op 85-jarige leeftijd overleden, een gesprek met Jan van der Maarel van de VSP - De WOS Stemschema Quiz met Chrit Wilshaus van de Schakel Maassluis - Een terugblik op het LTO Glaskracht jonge boeren debat in Midden-Delfland met Koos Karssen -...

Duration:00:26:40

Hoekse ijsbaan eindelijk open

3/2/2018
More
Hoekse ijsbaan eindelijk open by WOS Media

Duration:00:02:57

Gedicht van de week #17

3/2/2018
More
Gedicht van de week #17 by WOS Media

Duration:00:02:48

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads