Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Word processing program-logo

Word processing program

0 Favorites

More Information

Location:

Oslo, Norway

Genres:

Literature

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Litterær latskap og forfatterselskap på The Well

12/5/2017
More
Hvor skummelt er det å gi bøker i julegave, og hvilken forfatter ville du tatt med deg på The Well? I denne sendinga feirer vi at alle de nyeste i redaksjonen er samla og har hjemmefest. Vi får også høre et kåseri av Torolf om hvorfor forfattere er late – og bør forbli det. I studio var Ingrid Serine Hvidsten, Sofus Greni og Torolf Høstmælingen. Tekniner var Joakim Foss.

Duration: 00:40:38


Inger Johanne Sæterbakk og 1000 dagar

11/7/2017
More
I studio har vi hatt besøk av Inger Johanne Sæterbakk som er aktuell med boka 1000 dagar! Vi tar en trip down memory lane tilbake til ungdomstida, ei mildt sagt kaotisk tid.

Duration: 00:36:31


Lotta Elstad og "Jeg nekter å tenke"

11/1/2017
More
I denne ukens sending hadde vi besøk av forfatter og journalist Lotta Elstad. Tidligere i høst ga hun ut romanen "Jeg nekter å tenke", en mørk komedie om blant annet abort, tinder og Europa. Vi snakker om den nevnte romanen, skriveprosesser og Elstads politiske undertoner. I studio: Stine og Ingrid. Joakim er tekniker.

Duration: 00:39:08


Papervoices og Tyngde

10/24/2017
More
Da Ellen Jacobsen (20) bestemte seg for å starte et helt nytt forlag, begynte hun på Instagram. Sammen med Frida Andersen (22) og Thekla Tinholt (20) forteller hun om ideen, prosessen og samfunnet rundt Papervoices og deres første utgivelse, Tyngde. I studio var Kristine Aas og Idunn S. Svarverud. Tekniker var Joakim Foss Johansen.

Duration: 00:35:29


Kristin Berget med Og når det blir lyst blir det helt fantastisk

10/19/2017
More
Kristin Berget har vært innom for å snakke om sin siste diktsamling. Vi diskuterer diktenes tematisering av miljø, religion og ikke minst kjærlighet. I studio var Eline Hystad, Sofus Greni og tekniker var Joakim Foss Johansen

Duration: 00:42:56


Ellen Sofie Lauritzen og Snakkes til uka

10/10/2017
More
Snakkes til uka er spekket med beretninger fra livet som singel app-dater. Ellen Sofie Lauritzen går i dybden både i seg selv, og i hva som faktisk skjer med oss når neste mulige partner bare er en sveip unna. Vi snakker om ghosting, benching og dating, og i tillegg får vi første episode av en helt ny spalte: fremmedordboka. I studio var Anna Gamme og Idunn Svarverud. Innslag var Ingrid Hvidsten.Tekniker var Joakim Foss Johansen.

Duration: 00:35:29


FM-kavalkade og premiere på ny spalte

9/19/2017
More
I anledning slukkingen av FM-nettet reiser vi tilbake i tid og hører på gamle innslag og jingler. Ligner TBP anno 2005 eller 2011 på 2017-utgaven? Vi har også premiere på den nye spalten Antikvariatet, og blir bedre kjent med Sofus som er ny i redaksjonen. I studio: Stine Spjelkavik Hansen og Sofus Greni. Tekniker er Joakim Foss.

Duration: 00:40:56


Endre Ruset og Noriaki

9/18/2017
More
Denne gangen har vi fått besøk av Endre Ruset i studio. Vi snakker om hans ferske diktsamling Noriaki, Noriaki Kasai, haiku og hopping.

Duration: 00:37:22


Mari Tveita Stagrim og Det jeg leter etter, finnes ikke her

9/5/2017
More
I denne sendinga fikk vi besøk av Mari Tveita Stagrim som nettopp har gitt ut sin første roman, Det jeg leter etter, finnes ikke her. Vi fikk også et gjenhør av redaksjonsmedlem Mari Nyberget sin anmeldelse av Frode Grytten sin diktsamling Menn som ingen treng. I studio var Idunn S. Svarverud og Ingrid Hvidsten. Tekniker var Theodor Skaufel.

Duration: 00:34:54


Rita Paramalingam og La meg bli med deg

8/24/2017
More
Stine og Idunn får besøk i studio av Rita Paramalingam som nylig debuterte med romanen La meg bli med deg. Debuten tar for seg tunge tema som omsorgssvikt og voldtekt, men også tenåringsliv og vennskap. Rita leser fra boka og forteller om hvordan det er å skrive en bok når man aldri har gjort det før. Tekniker er Theodor Svennevig.

Duration: 00:35:11


Utesending med Runa Fjellanger

8/15/2017
More
Vi sparket igang semesteret med utesending i Glassbaren utenfor Chateau Neuf. Debutant Runa Fjellanger var kveldens gjest, og snakket om sin roman «På motorveiene». I studio Mari Nyberget, Ørjan Liland og tekniker Aleksander Tidemann.

Duration: 00:36:43


TBP tar sommerferie med reprisebonanza

6/19/2017
More
Siste sending før sommerferien er satt sammen av utdrag fra tidligere sendinger. Blant annet hører vi lesning fra Marie Aubert, Victoria Kielland, Frederik Svindland en liten haug andre, og to innslag fra tidligere i år.

Duration: 00:45:06


Lars Lenth og Menn som hater ulver

5/30/2017
More
I denne sendingen hadde vi besøk av forfatter, programleder, musiker og fluefisker Lars Lenth. Tidligere i år ga han ut romanen Menn som hater ulver, og det er den han snakker om hos oss. Redaksjonsmedlem Stine Spjelkavik Hansen har anmeldt tegneserieskaper Ida Eva Neverdahl sin novellesamling I'm a girl, it's fantastic. I studio: Johanne Furnes, Mari Nyberget og tekniker Theodor Skaufel.

Duration: 00:37:54


Brynjulf Jung Tjønn om "Alt det lyse og alt det mørke"

4/18/2017
More
Tekstbehandlingsprogrammet får besøk av Brynjulf Jung Tjønn i anledning sin nye roman "Alt det lyse og alt det mørke". Som ekstra: et innslag om Roald Dahl. I studio var Robin Van de Walle, Anna Karoline Gamme, Idunn Svarverud og Tobias Gerblich.

Duration: 00:42:14


Anders Bortne og Ulvens År

4/11/2017
More
Anders Borne har skrevet en av vårens brennaktuelle romaner. I Ulvens År skriver han om en liten familie som prøver å takle den nye hverdagen etter skilsmissen best mulig, samtidig som en terrortrussel mot Norge overskygger alt. I tillegg til det spennende intervjuet med Anders Bortne får vi gjenhør av bokhyllespalta med Linnea Myhre, og vi snakker (selvfølgelig) litt om påskekrim. I studio var Kristine Aas og Idunn S. Svarverud. Tekniker var Helje Marie Thorsdatter Svensson.

Duration: 00:34:12


Historier om trøst: Ida Hegazi Høyer

4/4/2017
More
I denne sendingen hadde vi besøk av forfatter Ida Hegazi Høyer. Hun har siden debuten i 2012 gitt ut én bok i året, og hos oss snakker hun om sin nyeste utgivelse – novellesamlingen «Historier om trøst». I tillegg har Bob Dylan gjestet Oslo denne uka, så redaksjonsmedlem Robin Van de Walle har analysert Subterranean homesick blues som er én av låtene hans. I studio denne onsdagen var Johanne Furnes, Mari Nyberget og tekniker Theodor Skaufel.

Duration: 00:36:48


Alexander Sandtorv og Profetien om Laura

3/14/2017
More
Vi fikk besøk av den ferske fantasy forfatteren Alexander Sandtorv som har skrevet boken Profetien om Laura. Vi hører også ett innslag om Bokmerker versus Øremerker pluss en anmeldelse av Fredrik Høyers nye stykke "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping" I studio var Ørjan Liland, Johanne Furnes og tekniker var Theodor Skaufel

Duration: 00:39:16


Therese Tungen og Ein gong var dei ulvar

2/28/2017
More
I denne sendingen fikk vi besøk av Therese Tungen, på selve lanseringsdagen til hennes novellesamling Ein gong var dei ulvar. Vi fikk også høre et repriseinnslag fra da reporter Johanne Furnes hørte på Knausgård intervjue hjerneforsker Marsh om å sette fingrene i andres hjerne. I studio var Kristine Aas og Idunn Svarverud, tekniker var Theodor Skaufel.

Duration: 00:39:13


From Iceland with Love: Intervju med Mette Karlsvik

2/13/2017
More
Intervju med Mette Karlsvik om romanen "Varmá" (2016), samt en anmeldelse av romanen "Winter i verdens rikeste land" av Janne Drangsholt. I studio: Robin Van de Walle, Johanne Furnes, Mari Nyberget og Theodor Svennevig Skaufel.

Duration: 00:38:38


Pia Edvardsen og Vi var aldri brødre

2/7/2017
More
I denne sendingen har vi hatt besøk av Pia Edvardsen, som nylig debuterte med romanen «Vi var aldri brødre». Vi har blant annet snakket om Nord-Norge, søskenforhold og det å debutere som forfatter. I studio var Anna Gamme, Mari Nyberget og tekniker Theodor Skaufel.

Duration: 00:30:11

See More