In your Face-logo

In your Face

Arts & Culture Podcasts

Möt Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppenhjärtigt delar med sig av branschens hemligheter och värdefulla lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl som fixeringen vid att att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Location:

Sweden

Description:

Möt Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppenhjärtigt delar med sig av branschens hemligheter och värdefulla lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl som fixeringen vid att att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Language:

Swedish


Episodes

89. HUDVÅRDS-GIVEAWAY!

11/25/2023
Vad händer när två givmilda och kaaanske lite desperata poddare får en briljant ide? ÅRETS BÄSTA GIVEAWAY! Här ska det delas och vinnas! Vi pratar Lyko-kaos, bra lanseringar, dåliga lanseringar och en ingrediens som alla torrisar ska ha stenkoll på (nej inte hyaluronsyra!)

Duration:00:43:18

88. Funkar hudvård..

11/7/2023
Effektiv hudvård i all ära.. men det finns EN sak som håller huden ung som Inget annat.. Det händer mycket på hudvårdsfronten nu. Hudvård som kan ha effekt på lymfsystemet, det måste undersökas! Detta och mycket mycket mer!

Duration:00:38:54

87. Ger Gua Sha bra energi?

9/12/2023
I dagens avsnitt lyfter vi myter kring hype:ade hemmaverktygen. Kosttillskott diskuteras. Och vad är status på Svantes och Vanjas hud? Vi korar även det bästa niacinamid serumet för tillfället. Enjoy!

Duration:00:39:22

86. Allt du velat veta om Fraktionerad RF och retinol

8/18/2023
I dagens avsnitt jämför vi toppskiktet av apparaturen som utför fraktionerad RF. Vilken är den bästa egentligen? Är det den som nämns mest eller den som ger bäst resultat? Svante berättar om sin nyfunna retinolförälskelse. Vi följer därefter upp med allt du velat veta om retinol. Allt detta och, så klart, mycket mer!

Duration:00:51:15

85. What's in my skåp?

7/31/2023
Vanja och Svante går igenom sin vardagsrutin när det gäller hudvård. Vem bir mest chockad över den andres rutin? Har Vanja och Svante bytt liv och därmed sin rutin med varandra? Oavsett vad så nämns alla produkter och do's and don'ts kring ordningen på applicering. Fullmatat avsnitt med massa smaskigheter!

Duration:01:03:49

84. Välkomna tillbaka till skönhetspodden nummer 1!

7/7/2023
Välkomna tillbaka till skönhetspodden nummer 1! Vassare, rappare och roligare än någonsin. Vad har hänt sedan det senaste avsnittet släpptes? En recap och förklaring utlovas. Håll till godo och nu kööör vi! Glöm inte bort att följa inyourfacepodd på instagram.

Duration:00:38:28

83. Kändisar som skapar hudvård

6/17/2022
Emma S, Pernilla Wahlgren, Laila Bagge och hela vägen till Kim K. Alla dessa vill sätta sina namn på hudvårdsprodukter. Men hur går det egentligen till och hur mycket har dom faktiskt att göra med produkterna? Finns det några produkter och märken som är bättre än andra? Såklart vi har koll.

Duration:00:39:13

82. Kan kosttillskott orsaka cancer?

6/12/2022
Vi tittar på ett viktigt och aktuellt ämne i dagens avsnitt. Ny forskning har kommit kring antioxidanter och vi vill att ni ska bli medvetna. Antioxidanter finns ju även i hudvård - vad gäller där? Är det bara att köra på i gamla spår eller bör vi skippa dessa ämnen helt och hållet? Vi har svaret!

Duration:00:33:28

81.PRX T-33

6/3/2022
Sommarens spektakulära behandling presenteras HÄR och NU! Som vanligt har vi tagit något som är bra.. och gjort det lite bättre! Vi snackar om hur du får sommarens bästa lyster och samtidigt tighta porer + fyllig hud. Missar ni detta missar ni allt.

Duration:00:28:30

80. Dålig sol-attityd

5/13/2022
Det är den tiden på året igen och vi är frustrerade. VARFÖR är det så viktigt att "få färg"? Vi diskuterar utmaningen så här års med att ge patienter resultaten de efterfrågar och att samtidigt undvika pigmenteringsproblem. Hur länge efter en fraktionerad laser/microneedling/peeling bör man hålla sig borta från solen? Svante gör ett pinsamt avslöjande...

Duration:00:34:44

79. Stegen i din hudvårdsrutin

5/6/2022
I vilken ordning ska produkter appliceras? Det handlar om krämer, rengöringar, serum, boosters och deras upptagningsförmåga och därmed appliceringsordning. Svante är tillbaka från sin resa med presenter till Vanja men han själv har fått en present från Vanja som ger honom en aning mer självförtroende, om det nu var möjligt.

Duration:00:48:12

78. Kändisanalys

4/29/2022
Dagens avsnitt tar vi ödmjukt oss an kändisar. Vi gör en hudanalys baserad på bilder och videon vi sett genom åren. Vad behöver Isabella Löwengrip göra en gång för alla med sin hy? Hur ska Antonija Mandir tänka på inför sina resor för att undvika utbrott och mycket mer. Svante laddar inför sin Dubai resa och Vanja ska försöka hålla ställningarna på kliniken med..

Duration:00:33:50

77. Svordomar och livet som egen

4/23/2022
I dagens avsnitt bevisar en trött och svärandes Svante att han verkligen inte är tråkig och tar med dig på helgens besök på bögklubb. Dessutom få ni följa med i det tuffa livet som egen företagare.

Duration:00:44:15

76. Från festprisse till bekväm hemmasittare

4/15/2022
Har Svante blivit tråkig och smalfet och hur snygg är egentligen Vanja? Under dagens avsnitt avslöjas dessutom vilken som är Svantes favoritdryck. Och ni lyssnare kommer få en hel del cred!

Duration:00:41:41

75. Hudanalys på Vanja och Svante

4/8/2022
I dagens avsnitt agerar Vanja och Svante kunder och får sig en hudanalys av varandra. Har Vanjas hud något med att hon är flykting att göra. Svantes läggning kanske också påverkar hans hudtillstånd? Hur och när får man säga bög egentligen. Spännande avsnitt som måste lyssnas på.

Duration:00:37:12

74. SkinCeuticals

4/1/2022
Hudvårdsmärket som är nummer 1 världen över inom hudvård på klinik gästar oss! De är bland annat skaparen av modern av alla C-vitamin serum, som numera kvalificerar som ett must-have för Vanja och Svante. En mask som kyler huden 3 grader? Ett lila serum som väcker hudens egna fuktproduktion med 30%? Det här är intressant.

Duration:00:50:25

73. Psykodermatologi- kopplingen mellan psyke och hud

3/25/2022
I dagens avsnitt avhandlas ett viktigt men okänt fenomen. Vad är egentligen kopplingen mellan dina tankar och huden? Vad får Svante för uppenbarelse och behöver han gå till botten med sitt psyke för att bli kvitt sin kortison. Och får du mer akne av att tänka på din akne? Ska vi sluta med produkter och börja med månritualer som Vanja helt enkelt?

Duration:00:39:42

72. Dr Rebecka Gardell

3/18/2022
Denna vecka har vi besök av ingen mindre än Dr Rebecka Gardell, injektionsspecialisten på allas läppar, bokstavligen talat! Rebecka delar med sig av ovärderliga tips om ALLT som rör fillers, botox och trådlyft - samt reder ut ett och annat rön. Hon berättar även vad hon hade gjort med Svantes och Vanjas ansikten om hon fick fria händer! Detta avsnitt vill INGEN skönhetsjunkie missa!

Duration:00:49:57

71. Porer, skinfasting och fake läppar

3/11/2022
Dagens avsnitt avhandlar en hel del olika ämnen som avlöser varandra. Det handlar om porer och sätt att behandla dessa trista åkommor. Även ämnen som hjälper till för att minska dem. Svante har fullföljt ännu ett experiment och berättar om hur smutsig han känner sig samtidigt som Vanja drar sin tes om fake läppar.

Duration:00:35:28

70. Hur länge måste jag vänta?

3/4/2022
Du har precis kommit hem från solsemestern och vill göra fraktionerad laser. Du gjorde dina läppar i förrgår och har en tid för hårborttagning. Eller kanske har du dragits med ett munsår och undrar när det är ok att göra en peeling? Ni fattar. Hur länge måste man vänta från en "kontraindikation" innan man får göra sina hudbehandlingar? Här avsnittet med alla svaren och typ 100 olika exempel. Your're welcome!

Duration:00:33:25