Logo

Radio Kometa

  • 1
    Broadcast
  • 5.0K
    Followers

STATION INFORMATION

More information

Радио Комета Гостивар со својата 9 годишна работа постои како радио со една зацртана цел-да им служи на слушателите најповеќе за забава и редовно информирање за сите дневни актуелности новости и информации.Радио Комета Гостивар на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар,Маврово,Тетово, на www.radiokometa.com.mk и на повеќе сајтови на интернет,како интернет радио со голема популарност и слушаност кај нашите иселеници во странство.Програмската шема се состои од музика, емисии од забавен карактер,актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета,вести кои се презентираат во соработка со Deutsche Welle на македонски јазик, бизнис информации,спортски вести,топ листи и контакти со слушатели.Екипата на Радио Комета Гостивар е свеснa за значењето и одговорноста на работата како единствен Медиум во Гостивар на Македонски јазик,кој според сите анкети,направени кај слушателите независно од националната припадност е Број Еден според слушаност и затоа ке продолжи да работи со цел радиото да стане уште поуспешно и послушано,затоа што нашите слушатели го бараат тоа.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete