Radio Vizioni

Now playing on Radio Vizioni:

Recommended Stations

Daily Lineup

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

RAdio Vizioni është Stacion lokal vepron në Podujeve dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë .
Radio Stacioni është themeluar me 13 shtator 2000 .
Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora .
Loading
100
Cancel
Done

Are you sure you want to delete this?

Cancel Delete

Select 5 or more interests

0 {0} selected
;