Logo

RadioPlai

  • 5
    Broadcasts
  • 6.0K
    Followers

STATION INFORMATION

More information

Suntem aici din 5 septembrie 2006, iar pe 1 februarie 2012 ne-am relansat într-un nou format, în baza unei noi Concepţii, cu o nouă echipă şi cu un produs editorial absolut inedit. Am vrut să fim cât mai aproape de sufletul oamenilor, să vindecăm cu muzică şi umor rănile istoriei şi să ne aducem aportul la reintegrarea culturală a neamului românesc.
Am rezistat, pentru că ne-am înţeles menirea – aceea de a rebalansa şi recalibra piaţa mediatică autohtonă. Acum, kalaşnikov-ul nu mai este unealta principală de luptă a vrăjmaşilor. Marea bătălie se dă pe piaţa mediatică, iar miza este posesia subconştientului şi nimicirea valorilor strămoşeşti. Noi nu putem tolera această formă contemporană de ocupaţie şi nici nu avem de gând să bocim ca văduva pe drumuri. Noi intrăm în luptă!
Suntem tineri, energici, doldora de idei şi, cel mai important, ştim ce vrem şi unde vrem să ajungem, iar în suflet purtăm dragostea pentru acest popor şi pentru tradiţiile sale. Dacă simţiţi la fel, oriunde aţi fi, sunteţi binevenit în Marea Familie a iubitorilor de Plai.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete