Logo

Super Star Radio

  • 1
    Broadcast
  • 123
    Followers

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Super Star Radio ka frekuencat 98.7 Mhz dhe degjohet ne 60% te territorit shqiptar. Me nje larmishmeri programacionesh vjen si nje nder radiot me te vlersuara nga degjuesit ne Shqiperi. Muziken me te mire shqiptare e degjoni vetem ne 98.7 Mhz
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete