Logo

Radio Udhezimi

  • 1
    Broadcast
  • 3.4K
    Followers

Stations

  • Radio e parë ne gjuhen shqipe ne Gjermani

    Radio Udhezimi

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Radio Udhëzimi ështa Radio e parë Islame në gjuhen shqipe në Gjermani. Synojmë sqarimin e fesë Islame sipas Kur'anit dhe Sunnetit tek ata qe ende nuk janë të informuar me Islamin ! Tek ne mundë të dëgjoni Ligjerata nga Hoxhallarët e hakut * Ligjerata, Ilahi { qe nuk bien ndesh me dispoyitat e Islamit} Emisione direkte kontaktuese , Kur|an dhe Kuiye te ndryshme !
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete