Logo

Radio Viciana

  • 1
    Broadcast
  • 9.9K
    Followers

Stations

  • Radio Qe Ju Rremben Zemrat Me Muzike Shqipe 24 Ore Ne Dite

    Radio Viciana

STATION INFORMATION

More information

Radio Viciana është një program i pamvarur i cili punen ka filluar që nga viti 2005.
Programi përmbanë kryesisht muzikë shqipe (jo Hip-Hop dhe muzikë të huaj) dhe emisione kontaktuese me tema të ndryshme. Transmetimi i Programit për momentin bëhet përmesë Internetit në webfaqet tona www.RadioViciana.com dhe www.Zemra.de dhe në shumë webfaqe tjera shqiptare. Gjithashtu Radio Viciana dëgjohet edhe përmesë Telefonit. Ju duhet të thirrni në këtë numer telefoni në Gjermani
+49 931 663992 620. Ky numer është i telefonit Fiks(Festnetz Nummer) dhe nuk keni shpenzime të shtrenjta përveq qmimit normal për thirrje në rrjetin Fiks në Gjermani, ndërsa të gjithë ata që paguajn Flatrate(për rrjetin Fiks në Gjermani) kjo thirrje mbetet Gratis.
Qëllimi ynë është që sadopak të i ofrojmë shqiptarët kudo që gjenden nëpër Botë dhe shpresojm që edhe Ju jeni të knaqur me punen që ne e bëjmë për Ju.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete