Olohuone-logo

Olohuone

Arts & Culture Podcasts >

Astu sisään somettajien Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin olohuoneeseen, missä tuoksuu kauralatte, raikuu nauru ja rikotaan tabuja. Heidän sohvalle istuu toisinaan myös julkisuudesta tuttuja vieraita.

Astu sisään somettajien Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin olohuoneeseen, missä tuoksuu kauralatte, raikuu nauru ja rikotaan tabuja. Heidän sohvalle istuu toisinaan myös julkisuudesta tuttuja vieraita.
More Information

Location:

United States

Description:

Astu sisään somettajien Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin olohuoneeseen, missä tuoksuu kauralatte, raikuu nauru ja rikotaan tabuja. Heidän sohvalle istuu toisinaan myös julkisuudesta tuttuja vieraita.

Language:

English


Episodes

12. OLISINPA TIENNYT TÄMÄN ENNEN KUIN...

10/19/2018
More
"...laitoin karvanpoistovaahtoa geniaalialueelleni", toteaa Valtteri. Tässä jaksossa kaksikko miettii asioita, jotka olisivat tehneet toisin, jos pääsisivät nyt ajassa taaksepäin. Minkä vahingon Janne haluaisi välttää leikkaussalissa? Entä mistä Valtteri haluaisi varoittaa aknen kanssa kamppailevia ihmisiä? Kuuntele jakso ja ota selvää.

Duration:00:30:34

11. KOULUTUS TURHAA VAI TÄRKEÄÄ?

10/11/2018
More
Janne ja Valtteri jakavat jaksossa koulutushistoriansa ala-asteelta nykypäivään saakka. He kertovat unelma-ammateistaan, mitkä ovat vaihtuneet iän ja opiskelujen myötä useasti. Jaksossa puntaroidaan myös koulutuksen tärkeyttä, kumpi on nykypäivänä tärkeämpää koulutus vai kokemus?

Duration:00:33:15

10. VIERAANA VAI ISÄNTÄNÄ?

10/4/2018
More
Tässä jaksossa Janne ja Valtteri jakavat kokemuksiaan niin isäntänä kuin vieraana olemisesta – millaisia vieraita he itse ovat ja mitkä asiat kylässä käyvissä ihmisissä ärsyttää? He ihmettelevät miksi likainen laukku täytyy tuoda tiskipöydälle ja kertovat parhaat vinkit kakkalla käymiseen, jos on kavereita käymässä kylässä.

Duration:00:33:32

9. ME MUUTETAAN POIS HELSINGISTÄ

9/27/2018
More
Janne ja Valtteri kertovat tämänkertaisessa jaksossa suuria uutisia - he muuttavat! He paljastavat miksi muuttavat kahdestaan 111m² asuntoon ja miksi he muuttavat pois Helsingistä. Sen lisäksi, että kaksikko puhuu muuttamisesta, tulevasta asunnosta ja sen sisustamisesta, he kertovat myös kokemuksia Helsingissä asumisesta. Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa.

Duration:00:27:18

8. TULOEROT PARISUHTEESSA

9/20/2018
More
Miten parisuhde toimii, kun tuloerot ovat saman talouden jakavien Valtterin ja Jannen välillä jopa 70 000 euroa vuodessa? Jaksossa pariskunta avautuu tuloeroista aiheutuvista riidoista ja kertoo miten yhteiset menot heillä jaetaan. Elääkö toinen toisen kustannuksella vai ovatko molemmat itsenäisiä?

Duration:00:34:53

7. INTROVERTTI JA EKSTROVERTTI PARISUHTEESSA

7/7/2018
More
Valtteri ja Janne keskustelevat tässä jaksossa introvertin ja ekstrovertin eroista. Jaksossa selviää millaisia haasteita ja hyötyjä nämä persoonallisuuden orientoitumisen piirteet tuovat miesten elämään ja miten parisuhde toimii, kun toinen on enemmän sisään ja toinen enemmän ulospäin suuntautunut.

Duration:00:31:11

6. VITTU KUN VITUTTAA

6/22/2018
More
Meitä kaikkia välillä vituttaa, joitain useammin ja joitain harvemmin. Myös Jannea ja Valtteria vituttaa joskus, kuten kyseisen jakson nauhotuksissa. Miehet kertovat ärsyttävistä asioista ja tilanteista, joihin moni voi varmasti samaistua. Heillä, kuten kaikilla meistä on myös omia ärsytyksen kohteita, jotka saavat heidän tunteet pintaan, mutta joita muut eivät välttämättä ole tulleet edes ajatelleeksi.

Duration:00:38:39

5. MILLAINEN MIEHEN PITÄÄ OLLA?

6/15/2018
More
Mediassa tuodaan usein esiin naisten monimuotoisuutta. Monissa mainoskampanjoissa poseeraa naiset ylistämässä erilaisuuttaan, ensimmäinen on laiha, toinen isokokoinen, kolmas tatuoitu ja neljäs meikitön. Miehet ovat mainoksissa aina samasta muotista veistettyjä, lihaksikkaita ja pelottomia. Miehet ja miehisyys nähdään usein yhdenlaisena, vaikka kaikki miehet ovat naisten tavoin erilaisia. Jaksossa Janne ja Valtteri käsittelevät siitä, kuinka huolestuttavan kapeakatseinen nyky-yhteiskunnan...

Duration:00:32:13

4. FEIKKI SOME W/ ALEXA DAGMAR

5/30/2018
More
Kuluneiden vuosien aikana sosiaalisen median sisältö on muuttunut harkituksi ja viimeistellyksi. Vaikuttajat lavastavat Instagramissa arkisia hetkiä esimerkiksi asettelemalla aamiaiskuvaan lehden, jota he eivät ole koskaan lukeneet tai merkkilaukkunsa. Kuvien käsittely ei jää enää värisävyjen säätöön vaan kuvaan saatetaan editoidessa lisätä aurinko tai lintuparvi. Itsensä leikkaaminen ja siirtäminen netistä ladattuun maisemakuvaan ei ole myöskään instagrammaajien keskuudessa ennen...

Duration:00:31:54

3. TOTUUS TÄYTEAINEISTA & PLASTIIKKAKIRURGIASTA W/ HENRY HARJUSOLA

5/23/2018
More
Jaksossa käsitellään pistoshoitoja, plastiikkakirurgiaa, sekä kehonmuokkausta. Jannen ja Valtterin sohvalle vieraaksi saapui suoraan Espanjasta leikkayspöydältä uuden takapuolen hankkinut kauneustubettaja Henry Harjusola, jolla on kokemuksia useista esteettisistä hoidoista. Keskustelun pääpaino on pistoshoidoissa, sillä niistä kaikilla on usean vuoden kokemus. Jaksossa paljastetaan mitä hoitoja kolmikko on käynyt läpi, ja mitä he haluaisivat tulevaisuudessa tehdä ja miksi. Janne kertoo...

Duration:00:42:40

2. HYI, V*TUN HU*RA! W/ UINO

5/16/2018
More
Tällä kertaa Jannen ja Valtterin sohvalle istui vieras, pitkänlinjan bloggaaja Aino Rossi Uino -blogista. Jaksossa käsitellään negatiivisiä kommentteja; millaisia kommentteja he ovat saaneet, onko niissä perää ja miltä ne tuntuu. He keskustelevat myös valheellisista juoruista, mitä ovat itsestään lukeneet ja paljastavat miten tilanteet ovat todellisuudessa menneet. Kaverukset pohtivat mikä saa vieraat ihmiset haukkumaan juuri heitä sosiaalisessa mediassa muun muassa v*tun hu*riksi ja...

Duration:00:44:14

1. PARISUHDE SOMESSA

5/10/2018
More
Suurimmalle osalle kuulioista Janne ja Valtteri ovat varmasti tuttuja, mutta tässä jaksossa he tutustuttavat teidät heihin pariskuntana. Jaksossa paljastetaan miten he tapasivat, millaisia vaiheita heidän suhteessa on ollut ja miltä tuntuu, kun parisuhde on ollut alusta saakka satojen tuhansien silmäparien tarkkailtavana. He tekivät aikoinaan päätöksen, että eivät näytä parisuhdettaan enää sosiaalisessa mediassa samalla tavalla kuin alussa. Jannesta ja Valtterista tuntui oudolta ja väärältä,...

Duration:00:43:40