Cato Léonard: With different parties to one goal-logo

Cato Léonard: With different parties to one goal

Business & Economics Podcasts >

More Information

Location:

Belgium

Language:

Dutch


Episodes

Isolde Lasoen: “Je leert enorm veel uit het samenspelen met mensen in allerlei omstandigheden”

9/24/2018
More
Isolde Lasoen kreeg muziek met de paplepel ingegeven. Als drumster van Daan is ze wellicht al het langst gekend. Daarnaast speelt ze ook in verschillende andere bands en heeft ze haar eigen soloproject. Isolde vertelt over hoe het allemaal begon voor haar als muzikant, wat maakt dat iemand doorbreekt en hoe ze ook een ondernemer is.

Duration:00:04:16

Koen Elsen van Achilles Design: “Design thinking is geen modewoord, maar een mindset”

8/24/2018
More
Koen Elsen, mede-oprichter van Achilles Design, heeft ruim dertig jaar ervaring in de sector en een duidelijke visie over design thinking als methodologie. Waarom dit de manier is om waarde te creëren in onze belevingseconomie, vertelt hij in deze podcastaflevering. ​

Duration:00:15:02

Jonas Geirnaert: “Je moet echt blijven geloven in het eindresultaat, want het is een lang proces”

8/24/2018
More
Scenarist, tekenfilmregisseur, comedian,… Zelf kleeft hij niet graag een label op zijn beroep, maar dat neemt niet weg dat Jonas Geirnaert heel wat succesprojecten op zijn naam heeft staan. Na onder meer Kabouter Wesley en Basta werkte hij samen met Julie Mahieu vier jaar aan de fictiereeks De Dag. Jonas vertelt ons over zijn debuut, zijn inspiratie en wat hem na al deze jaren gemotiveerd houdt. Bekijk het filmpje: https://www.flandersdc.be/nl/magazine/jonas-geirnaert

Duration:00:05:30

Game-expert Dirk Van Welden aan het woord

8/20/2018
More
Dirk Van Welden van gamestudio I-Illusions, gekend van Space Pirate Trainer, praat over de gamingsector in België en over het platform Steam. Hij geeft tips over hoe in te zetten op marketing en communicatie en waarom een game uitbrengen een internationaal gegeven is. Hij geeft ook mee dat je goed moet weten waarom je een game wil maken.

Duration:05:15:22

Cedric Engels: “Ik voelde me de missionaris van sonic branding in België”

6/6/2018
More
In deze podcastaflevering van Flanders DC praat Niels De Keukelaere met Cedric Engels, de helft van het DJ-duo Hermanos Inglesos en de man achter het bedrijf Roundhouse, dat zich specialiseert in sonic branding. Zit ondernemen hem in het bloed en hoe balanceert hij tussen creativiteit en zijn bedrijf leiden?

Duration:00:23:41

Cato Léonard: Met verschillende partijen naar één doel

4/6/2018
More
In deze podcastaflevering van Flanders DC hebben we het over succesvol extern samenwerken in de creatieve sector. Hoe belangrijk is het om de dialoog aan te gaan met alle belanghebbenden, zowel binnen als buiten je organisatie? Met Glassroots helpt Cato Léonard om stabielere en meer duurzame samenwerkingen te creëren in een wereld vol verandering. Welke technieken daarvoor effectief zijn, vertelt ze in dit gesprek met Niels De Keukelaere.

Duration:00:22:08

Rosi Dhaenens: Hoe vermijd je stroeve samenwerkingen?

4/6/2018
More
In deze podcastaflevering van Flanders DC hebben we het over succesvol extern samenwerken in de creatieve sector. Hoe kan je conflicten doorbreken en moeilijke samenwerkingen vergemakkelijken? Met Collabó wil Rosi Dhaenens partnerships en samenwerkingen versterken om beter bestand te zijn tegen de uitdagingen van de toekomst. Niels De Keukelaere ging een gesprek met haar aan over haar aanpak en visie.

Duration:00:21:36