Entrepreneurship 360-logo

Entrepreneurship 360

Business & Economics >

More Information

Location:

Finland

Language:

Finnish


Episodes

Enkelisijoittaja - Riku Asikainen

5/22/2018
More
Neljännessä Yrittäjyys360-jaksossa Matias Mäenpään vieraana on Leijonan luola -ohjelmastakin tuttu enkelisijoittaja Riku Asikainen. Riku tiesi jo lapsena, että hänestä tulee yrittäjä ja aloittelikin yritystoimintaa jo lukioikäisenä. Kuuntele hänen matkastaan uusien yrittäjien tukijaksi. Riku kertoo myös missä asiassa me suomalaiset emme olekaan niin hyviä kuin kuvittelemme.

Duration:01:06:53

HUONE Tapahtumahotelli - Evon Söderlund

4/20/2018
More
Kolmannessa Yrittäjyys360-jaksossa Matias Mäenpään vieraaksi saapuu HUONE-tapahtumahotellin perustaja Evon Söderlund. Kuuntele miten Malesiasta 13 vuotta sitten Suomeen muuttanut Evon kasvoi rahattomasta maahanmuuttajasta maailman ensimmäisen tapahtumahotellin perustajaksi ja menestyväksi yrittäjäksi Haastattelu on englanniksi

Duration:00:46:49

Nordic Business Forum - Hans-Peter Siefen

3/11/2018
More
Toisessa jaksossa Visman Matias Mäenpään vieraana on Nordic Business Forum -tapahtuman rakentaja Hans-Peter Siefen. Nordic Business Forum on saanut alkunssa Jyväskylästä ja kasvanut yhdeksi maailman merkittävimmäksi bisnestapahtumaksi. Hans-Peter kertoo mm. mikä osuus lumilautailuonnettomuudella oli Nordic Business Forumin perustamisessa ja miten USA:n varapresidentti saatiin Jyväskylään.

Duration:00:51:38