Backstageprat-logo

Backstageprat

Comedy Podcasts >

Podcast by Backstageprat

Podcast by Backstageprat
More Information

Location:

Norway

Description:

Podcast by Backstageprat

Twitter:

@skomsvoll

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

4797104198


Episodes

fra Stavanger

5/27/2018
More
Yngve tar turen til Rogaland, samler inn lokalstoff i Bryne sentrum og snakker med komikerne – Francisco Briceno, Bjarte Gudmestad, Kjetil Melkevik og Karsten Blomvik - backstage på Mellombels Ølstove og på Stavanger Sportscafé. Om hva som er greia med Stavangerhumoren – MED mer. Og så er det ganske lytt på hotellrommet.

Duration:00:41:48

med Henrik Overaa Bjørnson

5/27/2018
More
Henrik Overaa Bjørnson, stemmen fra morgensendingen til Radio Rock og han morsomme fyren fra Lotto-reklamen («Morra-Idol»), prater med Yngve mens han rigger til show på Teaterfabrikken i Ålesund – om å vokse opp på Teaterfabrikken, om da han satte opp soloshow som 15-åring, om da faren hans døde – om «Mot i brøstet» og om hva som var greia med Elisabeth Granneman. Og så tar Henrik Yngve med på det myteomspunne Bakrommet på Teaterfabrikken.

Duration:01:08:15

om Drittjobber med Vidar Hodnekvam

5/13/2018
More
Vidar Hodnekvam beretter om da han gjorde standup i Komfort-vogna på et tog til Gardermoen og om hvordan han følte seg etterpå, om da han fikk fullstendig jernteppe på scenen og om da han gjorde standup i et bryllup - og han forklarer hvordan han takler lokale bråkmakere i salen. Og så sjekker vi hvor mange billetter som er solgt til kveldens show på Sku Bare i Bodø.

Duration:00:20:56

med Kevin Kildal

5/6/2018
More
Kevin Kildal snakker med Yngve om showet «Drittliv», om hva som var greia med Oluf, om hvordan han taklet sorgen da moren hans døde, om karakteren Arnt Finesse som gjorde Kevin kjent via Snapchat, om hvorfor han kvittet seg med Arnt Finesse-karakteren og om en gang han tok en overdose - med mer.

Duration:01:16:09

om Drittjobber med Jon Gjerde

11/29/2017
More
Jon Gjerde bombet første gang på standup-scenen i 1980. Han har hatt soloshow på Black Box teater i Oslo og har gjort improshow sammen med spåmann Henning Hai Lee Yang. Han snakker med Yngve om dette, med mer, før og etter en klubbjobb på Union Scene i Drammen.

Duration:00:41:23

med Ahmed

11/9/2017
More
Ahmed snakker med Yngve om å vokse opp på Lambertseter, om ambisjonene som standup-komiker og om hvorfor han tok pause fra standup. Og han tester litt crowdwork med Dag Sørås på første rad.

Duration:00:40:16

med Freddy Kjensmo

11/4/2017
More
Freddy Kjensmo snakker om trylling, pionértiden i norsk standup, foredrag, skjult teater - og om etpar jobber som gikk grundig ad undas.

Duration:00:39:15

om Drittjobber med Anders McAuley

10/28/2017
More
Anders McAuley har ifølge seg selv gjort noen elendige jobber der ute, hvor folk virkelig har vært skuffet og lei seg. Var programlederjobben for Lip Sync Battle en av dem? Eller kveldens jobb på Josefine? Og stemmer det at han har så sinnssykt draget på damene som kollegene hans tror?

Duration:00:44:31

om Drittjobber - med Trond Hanssen

10/20/2017
More
Trond Hanssen snakker med Yngve om å spille Humorgalla med Thomas Giertsen, Robert Stoltenberg m.fl. på Chateu Neuf i høst, om overgangen fra revy og Lompelandslaget til standup og om en jobb med Atle Antonsen på en pub i Kongsberg der en biljardturnering utartet littegrann. Og om da han fant et gammelt opptak fra standup-klubben Dan Turell.

Duration:00:27:34

om Drittjobber - med Geir Ottar Askvik

10/13/2017
More
Geir Ottar Askvik forteller om standup-debuten på et talentshow under studiene i USA, om å gå på standup-kurs, om publikummere som truer komikerne med juling og om en firmajobb på Skeikampen som ikke gikk helt etter boka.

Duration:00:41:26

om Drittjobber - med Fredrik Steen / Dex Carrington

10/6/2017
More
Fredrik Steen (tidl. Fredrik Knudsen) var med på å etablere standup-sjangeren i Norge. Han deler noen av sine største nedturer på de skrå bredder. Og Dex Carrington snakker om hvordan det er å være bipolar - og forteller hvor mange ganger han har blitt arrestert.

Duration:00:34:53

om Drittjobber - med Jon Niklas Rønning / Dex Carrington

9/29/2017
More
Jon Niklas Rønning snakker om noen av sine mer obskure gig'er fra starten av karriéren. Og Dex Carrington har enda flere historier på lur. Om en one night stand etter en standup-jobb - og om en ganske spesiell diett, for å si det mildt.

Duration:00:33:34

om Drittjobber - med Gustav Nilsen / Dex Carrington

9/22/2017
More
Gustav Nilsen om håpløse introduksjoner, verdens rareste heckling og om å synge feil versjon av en sang i Operaen - og Dex Carrington om en ferie i Mexico som på alle måter er ALL INCLUSIVE, samt et nachspiel med to koreanske jenter, store mengder marihuana og politiet på døra.

Duration:00:22:00

om Drittjobber - med Jonis Josef / Zahid Ali / Dex Carrington

7/9/2017
More
Jonis Josef, Zahid Ali og Dex Carrington om å underholde for blinde, døve og stumme innvandrere, om å få en ølflaske i hodet på scenen, om å være sjøsyk midt under sitt eget show på Danskebåten - og om å være på byen med mafiaen i Budapest.

Duration:00:15:52

om Drittjobber - med Egil Hegerberg / Dex Carrington

6/24/2017
More
Egil Hegerberg og Dex Carrington er dagens gjester. Egil byr på kaffe og nybakt brød hjemme på Bøler og forteller om en opptreden for et ekstremt bråkete publikum på Bamses Pub i Stjørdal. Og Dex beskriver en firmajobb der mye står på spill.

Duration:00:25:42

om Drittjobber - med Jan Tore Kristoffersen / Henrik Thodesen / André Jerman

6/4/2017
More
Jan Tore Kristoffersen, Henrik Thodesen og André Jerman forteller om standup-jobber der ingen hører etter, der publikum er fulle - eller komikeren er full.

Duration:00:28:55

med Ørjan Burøe del 2

6/3/2017
More
Ørjan Burøe spiller sin nye enmannsforestilling "Fordommer" og snakker om sjalusi, lystløgner, syriske flyktninger, standup-karriére, blogging og selvsagt også litt om fordommer.

Duration:00:45:07

med Ørjan Burøe del 1

6/3/2017
More
Ørjan Burøe spiller sin nye enmannsforestilling "Fordommer" og snakker om sjalusi, lystløgner, syriske flyktninger, standup-karriére, blogging og selvsagt også litt om fordommer.

Duration:00:53:55

med Pernille Sørensen

6/3/2017
More
Pernille Sørensen forteller om hvordan hun havnet i humorbransjen, hvilke skriverutiner hun har, om å få jobb som fast paneldeltaker i Nytt på nytt, og om hvordan hun og Dagfinn får kabalen til å gå opp når en av dem spiller forestilling og den andre holder fortet.

Duration:00:53:44

med Joachim Skage

6/3/2017
More
Joachim Skage gjør sitt standupshow "Rasister er også mennesker" på Ila fengsel og forvaringsanstalt. Det er ikke hverdagskost, tenker du kanskje. Det er det ikke heller. Hvordan funker det å gjøre standup i et fengsel? Blir man litt ekstra nervøs av det? Og blir det noe respons - eller vanker det stirreblikk?

Duration:01:03:39