DUMT-logo

DUMT

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Der Er Sort Af Mennesker

9/17/2018
More
Sommeren er forbi nu og Det Utrolig Mange Tænker lægger fra land med sæson 3. Flemming og Jarl forhandler med Bikuben om et programsponsorat. Hans Mogensen kommer igennem til den nye quiz "Radiomikado". Det Lapdanesiske orkester Duk Duk Duk Verhorn giver et nummer og et interview. Besøg programmets Instagramprofil Giv dit besyv med på Facebooksiden Snak med os på Twitter Skriv til os på dumtpodcast@gmail.com Støt podcasten på 10er.dk Og husk at anbefale DUMT til alle dine venner og...

Duration:00:25:22

Hva' Så Roskilde?

7/9/2018
More
Særsending fra Roskilde Festival. Der er interviews med Grev Motherfucker og Jydeknægt, der begge optræder på dette års festival. Værterne besøger også Carsten Pontoppidan, der i år har stillet sin bod "Omniboden" op på festivalpladsen. Flemming og Jarl blander sig med mængden og laver voxpop med et bredt udvalg af det farverige festival-folkefærd. Og endelig er programmet i pitten foran orange scene når årets hemmeligholdte hovednavn præsenteres! Besøg programmets Instagramprofil Giv...

Duration:00:38:13

Med Bagvendt Fortegn

5/29/2018
More
Gammel ven af programmet Ken Nakke Læssøe ringer op med nyt. I "Det Skarpe Hjørne" overværer værterne indspilningen af Søren Leths nye film. Bent Stormflod Hansen giver i "Guld på Gaden" prøver på sine mange populære lejlighedssange. Besøg programmets Instagramprofil Giv dit besyv med på Facebooksiden Snak med os på Twitter Skriv til os på dumtpodcast@gmail.com Støt podcasten på 10er.dk Og husk at anbefale DUMTtil alle dine venner og der hvor du lytter til dine podcast!

Duration:00:34:07

Jeg Har Lige Skidt I Bukserne

4/17/2018
More
Jarl har haft en overraskende oplevelse i trafikken. Det nye og moderne programkoncept TeleTræf har premiere. Pelle Vagn har et lille uheld. Folkesangeren Jimmy Leipsic Avocado gæster programmet og synger landeplagen "Det må du da selv ku' se". Besøg programmets nye Instagramprofil Giv dit besyv med på Facebooksiden Snak med os på Twitter Og husk at anbefale DUMT der hvor du lytter til dine podcast!

Duration:00:21:54

Hva' Siger I Til Det?

3/28/2018
More
Det er påske i programmet og Bosse har modtaget et gækkebrev. Telefonsvareren bliver aflyttet. I Guld på Gaden kommer Sammenslutningen Af Individuelle Kropskonstellationer Post-Eksistentiel Bevægelses-Erkendelse (SAIK PEBE) forbi og giver en opvisning. Besøg programmet på Facebook Følg med på twitter på @dumtpodcast Du kan også støtte programmet med lige præcis det beløb du ønsker på 10er.dk

Duration:00:29:04

Gal Eller Genial?

3/2/2018
More
Efter en kort vinterpause, er programmet tilbage med 2. sæson. Værterne samler op på konsekvenserne af nytårsudsendelsen. Værterne bliver ringet op af hittepåsomme lyttere i det nye programkoncept: "Gal eller Genial?". På burgerking får Henning Christophersen nok at se til, da en kunde bestiller en cheeseburger uden ost. Gå ind på programmets facebookside og giv os ros og spørgsmål. besøg Jarl Snekkersten på twitter: @dumtpodcast

Duration:00:33:19

Nytårs Special

1/14/2018
More
Afsnittet indeholder højdepunkter fra programmets eksklussive nytårskur på Færgen Sjælland. Søren Leth fortæller om sine problemer med blandt andet ost. Kurt Dreissig løfter sløret for nogle af hans planer for det nye år. Sort Banan giver et nummer. Supertenoren Gian Carlo Caruso stiller op til interview og synger et fejende flot ABBA hit.

Duration:00:29:23

Hvor Er Mine Cognacbønner?

12/27/2017
More
Årets store juleafsnit byder på bjældeklang, julestemning og pakkeleg. Gamle venner af programmet quizzer med værterne Flemming Friis og Jarl Snekkersten. Der deles pakker ud. Herman, Musling og Gunnar holder en traditionel jul. Til slut stilles om til idrætsparken hvor Doktor Petrus Zimbabwe og resten af Chillumklud Group giver et stensikkert julehit. Husk at sende dine julehilsner til programmet på Facebook

Duration:00:38:48

Det Er Folkets Tallerkner

12/5/2017
More
Bosse er blevet forkølet. Vinderen af mini-cruiset til Oslo bliver udtrukket. Vandet i Østerbro svømmehals bane 7 er for koldt. Musikkollektivet MAO (Maoistisk Arbejder Orkester) er i studiet. Talsmanden Laurits Jensen giver et interview. MAO spiller nummeret "Folkets Magt". Hjælp DUMT. Del podcasten med dine venner!

Duration:00:27:52

En Rigtig Mand

11/20/2017
More
Programmet får besøg af et stort dansk TV-koryfæ. Bosse går i køkkenet for at gøre rent og tilberede pølsemadder. Bosse skal også lave et dybdeborende indslag om rulletobak. Der er opringninger fra både SID, KAD og Dansk Journalistforbund. Lytterne kan vinde et mini cruise til Norges hovedstad Oslo. Du kan deltage i konkurrencen om mini cruiset ved at svare på spørgsmålet: "Hvem er den kendte danske TV personlighed, der gæster dette afsnit af programmet?" Indsend dit svar til programmet...

Duration:00:22:44

Kurt Dreißig

11/8/2017
More
I dette afsnit er impressario og squaredancer Kurt Dreißig på besøg for at hjælpe med at hæve kvalitetsniveauet i det faste musik-indslag Guld På Gaden. Herman og Musling møder en gammel ven. Mestertenoren Giancarlo Carusso giver et nummer fra sin nye CD "My Danish Collection"

Duration:00:30:30

Nul Nul Nul

10/9/2017
More
I denne omgang introduceres programkonceptet 000 hvor lyttere i livstruende situationer ringer ind med henblik på at blive reddet. Gunnar er på speeddating i Vanløse kulturhus. Flemming Friis og Jarl Snekkersten modtager stor ros. Husk at besøge DUMT på Facebook Følg Jarl Sneekersten på twitter:

Duration:00:22:16

Sonja Rasmussen fra Kommunen

9/19/2017
More
Bosse er atter forsinket af helbredsmæssige årsager. Programmet får uventet besøg af Bosses sagsbehandler. Herman, Musling og Gunner er i sommerhuset i Marielyst, hvor snakken går om vejret. Flemming og Jarl opfylder et musikønske. Husk at du altid kan besøge programmets Facebookside hvor du blandt andet kan nyde godnatbilledet fra 5/6 1980 - den vådeste sommer i mands minde. Hvis du kan lide DUMT, så del det med dine venner. Det vil de blive glade for.

Duration:00:20:42

Sort Banan

8/31/2017
More
I dette afsnit vender Jarl og Flemming tilbage med quizzen "Kort & Godt". Pelle mister en gevindst. I "Guld på Gaden" giver punkbandet "Sort Banan" fra Vanløse et livligt nummer.

Duration:00:26:35

Natuglen

8/16/2017
More
Programmet er tilbage efter ferien og i mere almindelige rammer. Det nye programkoncept Natuglen lanceres. Lytteren Preben ringer ind med et problem. Herman og Musling tager på bilferie og de har deres søn Gunnar med.

Duration:00:22:12

Bosses Dementi

8/7/2017
More
I dette afsnit er Bosse nød til at sige undskyld for sin ureglementerede sending sidste gang. Flemming og Jarl har skrevet et dementi som Bosse læser op. Et par lyttere ringer til programmet og klager over Bosse og hans udsendelse.

Duration:00:18:43

BOSSE OG PELLE SPECIAL

7/31/2017
More
Flemming Friis og Jarl Snekkersteen er på ferie mens Bosse bliver hjemme og passer radiostudiet. Han har inviteret sin ven og sambo Pelle Vagn med en dag.

Duration:00:17:55

*SOMMER SPECIAL*

7/16/2017
More
DUMT sommerspecial. Læn dig tilbage i liggestolen, snup en kold ølbajer, en Kir eller hvad der end er "your poison" og nyd en særsending fra Danmarks måske vigtigste podcast på dansk.

Duration:00:31:01

Fleisch Shampoo

7/2/2017
More
I dette afsnit af Det Utrolig Mange Tænker får programmet besøg af filminstruktøren Søren Leth, der fortæller om sit liv og værk. Lytteren Bjarne Sandal Hansen er heldig at komme igennem til quizzen "Fart & Tempo". I "Guld på Gaden" får programmet besøg af Nordkystens Bluesforsyning, der synger om daglidagens problemer. Se en scene fra Søren Leths film "66 Scener Fra Lorteøen" Besøg Søren Leth på Facebook Besøg DUMT på facebook

Duration:00:25:38

Se På Mig

6/15/2017
More
I dette afsnit inviterer Flemming Friis og Jarl Snekkersten den kærlighedshungrende lytter Michael Tinggaard i studiet for at hjælpe ham til succes hos det modsatte køn. Herman og Musling spiser medisterpølse. Danseorkesteret spiller et helt nyt nummer i "Guld på Gaden". Husk at besøge programmets Facebookside

Duration:00:21:09