Fedeabes Fyraften-logo

Fedeabes Fyraften

Comedy Podcasts >

Hold fyraften med Fedeabe – som Anders Lund Madsen kalder sig på Twitter. Fedeabes Fyraften er programmet til dig, som tager hjem fra arbejde, og stadig mangler noget før du kan sige til dig selv, at lige præcis denne dag ikke blot var endnu en ligegyldig trædesten på vej mod graven - men derimod en dag, som var værd at gennemleve.

Hold fyraften med Fedeabe – som Anders Lund Madsen kalder sig på Twitter. Fedeabes Fyraften er programmet til dig, som tager hjem fra arbejde, og stadig mangler noget før du kan sige til dig selv, at lige præcis denne dag ikke blot var endnu en ligegyldig trædesten på vej mod graven - men derimod en dag, som var værd at gennemleve.
More Information

Location:

Denmark

Description:

Hold fyraften med Fedeabe – som Anders Lund Madsen kalder sig på Twitter. Fedeabes Fyraften er programmet til dig, som tager hjem fra arbejde, og stadig mangler noget før du kan sige til dig selv, at lige præcis denne dag ikke blot var endnu en ligegyldig trædesten på vej mod graven - men derimod en dag, som var værd at gennemleve.

Language:

Danish


Episodes

Fedeabes Fyraften 17-12-2018

12/17/2018
More
Hold fyraften med Fedeabe – som Anders Lund Madsen kalder sig på Twitter. Fedeabes Fyraften er programmet til dig, som tager hjem fra arbejde, og stadig mangler noget før du kan sige til dig selv, at lige præcis denne dag ikke blot var endnu en ligegyldig trædesten på vej mod graven - men derimod en dag, som var værd at gennemleve. Fordi den er fuld af oversete mirakler og undertrykte tragedier. Og fordi den betyder alverden for nogen. Fedeabe vil have, at den også skal betyde noget for...

Duration:00:54:55

Sammendrag - 66 millioner år gammelt søpindsvin, Mandeaften i...

12/15/2018
More
Amatørgeologen Peter har fundet et 66 millioner år gammelt søpindsvin med bidemærker i - et fund der er strøget til tops på listen over danekræ! Fedeabe harcelerer over Putin og hans dumme, nye kort- og mellemdistanceraketter. Dametøjsbutikken Se Min Kjole er rigtig snedige, når de inviterer mændene på bajer og pølser i butikken, og lokker dem til at købe deres koners julegave. Lars fra Smørum-Nedre, Claudia fra Portugal og blandingen af de to, Catharina på 9 år, er dagens familie på...

Duration:00:55:00

Taberpræmien, det uhyggelige indbrud og rastløse Frans

12/13/2018
More
Landsbyen Nørager lavede IKKE landets længste guirlande, men de sørger da bare selv for, at de får en præmie alligevel. Mia havde indbrud, MENS hun stod i badet og sang julesange. Frans flyttede til Sydamerika med sin datter, da hun var 1 år, og nu er han 59 og rastløs.

Duration:00:54:58

Mandeaften i dametøjsbutikken, Ølstykkes ungdom og turbopakkeren

12/12/2018
More
Dametøjsbutikken Se Min Kjole er rigtig snedige, når de inviterer mændene på bajer og pølser i butikken, og lokker dem til at købe deres koners julegave. Jacob og Laura er unge og fra Ølstykke, og vi lufter nogle fordomme om, at folk fra Ølstykke har mange fordomme. Til gengæld har de en god Føtex, og så længe Jacob og Laura ikke ender i livets hamsterhjul, så skal alt nok gå. Hamid er drønhurtig til at pakke pakker, hør selv HVOR hurtig han er.

Duration:00:54:59

Flemmings seks døtre og asfaltmandens ostedrøm

12/11/2018
More
Flemmings seks døtre spillede for første gang på samme håndboldhold i weekenden - og gæt hvem der var træner? Bo har i 29 år arbejdet med asfalt, men nu er han gået nye veje og ejer to ostebutikker.

Duration:00:55:03

66 millioner år gamle bidemærker, Putins skide raketter og den...

12/10/2018
More
Amatørgeologen Peter har fundet et 66 millioner år gammelt søpindsvin med bidemærker i - et fund der er strøget til tops på listen over danekræ! Fedeabe harcelerer over Putin og hans dumme, nye kort- og mellemdistanceraketter. Lars fra Smørum-Nedre, Claudia fra Portugal og blandingen af de to, Catharina på 9 år, er dagens familie på gaden, og vi skal IKKE tale om, hvor de er på vej hen, for det er en hemmelighed.

Duration:00:55:00

Sammendrag - Eigil og Julekugle fra kattehjemmet, Anita the Greenkeeper og...

12/8/2018
More
I 40 år har Susanne arbejdet for kattes ve og vel på et kattehjem, og hun fortæller blandt andet om kattene Eigil og Julekugle - som ikke længere har sine julekugler. Anita drøner rundt på Golfklubben Storstrømmens græsplæner - nu som Danmarks bedste greenkeeper. Inge Merete er uddannet præst, men nu har hun et galleri på bryggen, hvor hun sælger malerier af kvinder og engle, der mestendels forestiller hende selv.

Duration:00:55:00

Hobro-special feat. datamatikeren fra Klitmøller

12/6/2018
More
Fedeabes Fyraften holder (næsten) tematorsdag og temaet er…. HOBRO! Vi taler med Lars fra Blå Kors i Hobro, der holder løjerlige julefrokoster, men uden alkohol. Og så ringer vi til Café K i Hobro, der ligger lige ved havnen, for at høre hvordan det står til med vores allesammens sejhval - ikke vågehval! - der svømmer rundt derude. Selvom det er Hobrotema, når vi også et smut til Vejle, hvor Jessie har åbnet en skønhedssalon og er blevet kæreste med én af kunderne. Dagens mand på gaden er...

Duration:00:55:05

Eigil og Julekugle fra kattehjemmet, tågen er over os og nej tak til stereoider

12/5/2018
More
I 40 år har Susanne arbejdet for kattes ve og vel på et kattehjem, og hun fortæller blandt andet om kattene Eigil og Julekugle - som ikke længere har sine julekugler. Dagens monolog handler om det mystiske og uhyggelige vejrfænomen, vi kalder tåge. Frederik er noget så ualmindeligt som en stereoidefri bodybuilder. Efterskoleveninderne Isabella og Josefine er dagens mænd på gaden.

Duration:00:55:04

Anita the Greenkeeper, Slaget ved Lund, tysk-filippinske mænd på gaden

12/4/2018
More
Anita drøner rundt på Golfklubben Storstrømmens græsplæner - nu som Danmarks bedste greenkeeper. Vi mindes de faldne fra Slaget ved Lund, et slag som kun få husker og som endnu færre føler. Tyske Calvin og filippinske Vince er dagens mænd på gaden, og selvom de slet ikke kommer fra Danmark, har én af dem tænkt sig at berige os med hans selskab resten af livet.

Duration:00:54:57

De forsvundne æbler, 20-årig kioskejer og kunstner-præsten Inge Merete

12/3/2018
More
I en hemmelig, overgroet have på Als har Rikke fundet æblesorter, man troede var væk for altid. 20-årige Camilla har genåbnet kiosken i Spjald, så man igen kan købe cigaretter efter klokken 19. Inge Merete er uddannet præst, men nu har hun et galleri på bryggen, hvor hun sælger malerier af kvinder og engle, der mestendels forestiller hende selv.

Duration:00:55:03

Sammendrag - Nalles Støvsuger Center, Delfinen Limbo, og Verdensmesteren i...

12/1/2018
More
Henning kæmper for støvsugernes liv i Nalles Støvsuger Center. En delfin i Limfjorden skal hedde Limbo, og helt eksklusivt taler vi med én fra dommerpanelet om, hvordan man fandt frem til lige netop dét skøre navn, og så er Christina blevet verdensmester i Buffet, og det er var drøm, der gik i opfyldelse.

Duration:00:55:00

STEN-SPECIAL

11/29/2018
More
Det er tematorsdag i Fedeabes Fyraften, så i dag taler vi kun om sten. Naturvejlederen Paul synes, det er ærgerligt, at Mørupstenen ved Herning ikke får mere opmærksomhed, så den giver vi lige nogle minutes of fame. Thomas Bent blev yderst forbløffet, da han fandt ud af, at den store sten ude på marken i virkeligheden var en stor kleppert på 27 tons. Alle store sten i Danmark er jo rullet hertil fra Norge, så dagens mænd på gaden er selvfølgelig fjeldaberne Kristina og Kristen, der er i...

Duration:00:54:57

Farvel, du lille avis. Forureningshunden Louie. Er “Limbo” et delfinnavn?

11/28/2018
More
Den lille avis lukker, og det berører mange fynboer. Engang var Louie bombehund, nu er han forureningshund, men heldigvis kan han godt lade være med at tage arbejdet med hjem. Karen har været i Lån & Spar Bank læææænge. Anna har også gået i 6. klasse længe, eller i hvert fald siden sommerferien. Og så har de en/et hamster, som pøller meget, og det er jo nok til at ødelægge ethvert forhold. Delfinen i Limfjorden skal hedde Limbo, og helt eksklusivt taler vi med én fra dommerpanelet om,...

Duration:00:55:00

Breaking news: Susan og den strandede hval. Danmarks allerbedste...

11/27/2018
More
Hold fyraften med Fedeabe og dagens allermest aktuelle nyhed, nemlig vågehvalen der NETOP NU er fanget i Hobro Lystbådehavn. Vi ringer til the woman of the hour, Susan, som hoppede i vandet i badedragt (det er i dag den 27. november!!!) for at hjælpe den stakkels hval. Tina T. Hansen troede det var helt og aldeles løgn, da hun blev udråbt til Danmarks bedste delikatesseelev. Dagens mand på gaden er filmnørden Christine, der har boet i Frankrig hele sit liv og som slæber rundt på bue og pil....

Duration:00:55:08

Støvsugerførstehjælp. Verdensmester i Buffet. Den gravide israeler på gaden.

11/26/2018
More
Henning kæmper for støvsugernes liv i Nalles Støvsuger Center. Christina er verdensmester i Buffet, og det er en drøm, der går i opfyldelse. Israelske Adit fandt sit drømmestudie i Danmark, og om tre uger skal hun føde.

Duration:00:54:45

Sammendrag - Julepynt, lukning af købmand, og et mindeord til ære for vores...

11/24/2018
More
Anette er ikke videre begejstret for julepynt, så derfor har hendes kollegaer de sidste 10 år selvsagt dækket hver en millimeter på kontoret med nisser, musetrapper og guirlander. Anita lukker Min - men også din og i særdeleshed hendes - Købmand efter 44 år bag disken. Anne-Mette er faglig sekretær i Malerforbundet, og hun pendler fra Danmarks fedeste kommune til København hver eneste dag. Ord er ikke nok, men alligevel bringer vi et mindeord til ære for vores kollega Nedim Yasar.

Duration:00:55:00

Aars fucker med Per Kirkeby. 16.000 kinderæg. Danmark rundt på pause....

11/22/2018
More
I denne søde tid har handelstandsforeningen i Aars besluttet sig for at skamfere et kunstværk af Per Kirkeby med julelys. En giraf på en minicykel antændte Oles begejstring for kinderægfigurer, og 16.000 figurer senere kan han nu bryste sig af titlen som formand for Danmarks Kinderægforening. Lars planlagde at svømme Danmark rundt, men efter et opgør med det danske efterår, må han nu tage sig en ikke planlagt pause. Kinesiske Ban Jo Ing er dagens mand på gaden, og hun studerer dansk... i...

Duration:00:55:07

Uffes grusgravshelvede. Stik mig din kælegris. 4875 Marielyst - eller hvad?

11/21/2018
More
Om Uffe har fortrudt købet af det dejlige hus, der nu ligger omringet af grusgrav? Ja, for satan. Marielyst står overfor den utroligt spændende mulighed at få eget postnummer. Vi taler fordele og ulemper med Barney, der har sommerhus i Marielyst, og så ringer vi også til Jack’s Kiosk og taler med Birthe, men hvem er så egentlig Jack? Hvis du nu har købt en kælegris, fordi du syntes, den var nuttet, men nu har fundet ud af, at den faktisk bare er træls, så lad for Guds skyld være med at...

Duration:00:55:04

Min og din købmand, hærværk på langelandsk larve og pendleren fra Danmarks...

11/20/2018
More
Anita lukker Min - men også din og i særdeleshed hendes - Købmand efter 44 år bag disken. I Rudkøbing er der skrevet ubehagelige ting på den store larve i parken. Anne-Mette er faglig sekretær i Malerforbundet, og hun pendler fra Danmarks fedeste kommune til København hver eneste dag. Ord er ikke nok, men alligevel bringer vi et mindeord til ære for vores kollega Nedim Yasar.

Duration:00:54:59