Go' Middadag Danmark-logo

Go' Middadag Danmark

Comedy Podcasts >

More Information

Episodes

Go' Middadag Danmark 19-05-2017

5/19/2017
More
Denne fredag har Ole flottet sig og taget hele fire leverpostejsmadder med. En tilfældig beboer fra Kruså ringes op, men det går ikke helt som Ole forventer. Signe Lindkvist er gæst i 'Salatslyngen' og hun har taget en salat med. Og så er der præmiere på Radio Ludo. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.

Duration:00:54:59

Go' Middadag Danmark 18-05-2017

5/18/2017
More
Ole har tabt sin leverpostejmad og nu har Lisbeths hunhund, Lucy, spist den. Ole og Lisbeth venter på hvad der kommer til at ske med Lucy. I mellemtiden ringer Ole til Ole. Mads er gæst i 'Den Varme Stol ' hvor han fortæller om sit handicap. Og så er der koldskålstest. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.

Duration:00:54:59

Go' Middadag Danmark 17-05-2017

5/17/2017
More
Husholdningsekspert Inge Norus gæster Ole til en snak om madspild og madpakker. Jess fra storkene.dk er en glad mand fordi der pt er masser af storke i Danmark. Og så tager vi en omgang 'Samme dag et andet år'. Nyd en velfortjent frokostpause med Ole Stephensen.

Duration:00:54:54

GOD TIRSDAG DERUDE

5/16/2017
More
Det er tirsdag, og om tirsdagen skal man som bekendt huske at have det lidt godt, især hvis der har været dårlig stemning om mandagen. Derfor ringer Ole til DMI for at høre hvordan det står til med sommervejret, for vejret var jo bedre i går. Derudover får Ole fint besøg af forfatter Morten Pape, der ud over at være forfatter, også engang har været statist, hvilket er heldigt når nu Regner Grasten har aflyst sin deltagelse i indslaget ’En god film uden afbrydelser’. Her ringer Phillip ind...

Duration:00:55:00

GOD MANDAG DERUDE

5/15/2017
More
Det er mandag og om mandagen skal man som bekendt huske at have det lidt godt – men man skal også huske at tale om de svære ting i tilværelsen, og derfor byder Ole både på en tur rundt i det danske frokost-landskab og på en opbyggelig snak med depressionsramte Thorsten. Lisbeth har hunden Lucy med på arbejde. Lucy er ikke en kamphund, men en muskelhund og forhåbentligt også snart en rigtig kontorhund. Der bliver også tid til endnu en omgang ’Hold da snut’, ’Dagens solstråle’ og ’Politiet...

Duration:00:55:00