Slap dog af!-logo

Slap dog af!

Comedy Podcasts >

Dette er et podcast for jer der mangler noget at fordrive tiden med.

Dette er et podcast for jer der mangler noget at fordrive tiden med.
More Information

Location:

United States

Description:

Dette er et podcast for jer der mangler noget at fordrive tiden med.

Language:

Danish


Episodes

Teaser for sæson 2 af Slap dog af!

11/9/2018
More
Vi er tilbage med en teaser, til hvad vi har valgt at kalde en sæson 2 af vores lille podcast show. Det er længe siden i sidst har hørt fra os, men vi har været nede på bunden. Mikrofonen ødelagde under en optagelse, og det satte tingene i perspektiv. Det der holdte os oppe og fik os tilbage på sporet var jer lyttere. Efter at have set jeres loyale lyttertal er vi vendt tilbage, nu med nyt forbedret udstyr, og vi har lyttet til jeres bønner. I sæson 2 vil i kunne forvente meget mere fra os,...

Duration:00:09:43

Spiser Hella Joof leverpostej med remoulade?

9/28/2018
More
I dagens episode tager vi fat i leverpostej med remoulade, og hvorfor en avis som ekstrabladet gider hive en ekspert ind for at snakke om det. Emil hater på Oceans 11 (kvindelig version (ocean 8)), men sværger det ikke har noget med kønnet at gøre. Vi kikker på en Matas reklamer og snakker skønheds idealer, føler Niklas sig tilpas i sin egen krop? find ud af det hele plus nogle "gode" anmeldelser af blandt andet Naruto!

Duration:00:39:39

Massere af skud ud

9/21/2018
More
Der bliver sendt en masse skud ud og især til thedonutshop.dk. Hvis i lytter med igen så tak for det, vi fortsætter i en lidt anden stil og har forberedt et par emner. Der er sket en masse ting siden sidst, vi er blevet færdige med Spiderman, emil fortæller om sin tid som tjener og hans store drikkepenge(hvor han arbejdede må vi finde ud af i næste episode).

Duration:00:45:12

Et podcast? Det gør vi

9/18/2018
More
Dette er første episode i vores podcast, som i øvrigt bliver gæstet af Niklas roomie Casper. Det er helt nyt for os, og derfor prøver vi os lidt frem og ser hvor det fører hen.

Duration:00:46:25