Sommervikarene-logo

Sommervikarene

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

#11 - Bæsj på pølsa i Tromsø

7/27/2018
More
Endelig er vi tilbake med årets episode. Podcasten som gir deg siste nytt om Stalene Morrustens liv, måker, Mullah, t-ordet og brannsommeren 2018. (Beklager at lyden er lav/dårlig, vi har blitt kastet ut av studio så vi måtte lage vårt eget studio med lydopptakeren til Malene). God sommer!

Duration:00:56:38

#10 - Kondom-mannen forteller sin historie

7/31/2017
More
Malene og Niclas er tilbake for en speialepisode. Kondom-mannen er gjest/sommervikar og forteller om kondom-gate, Sylvi Listhaug og livet som skalla. Han er først og fremst typen til Malene dernest politiker for Frp. Derfor blir det politisk quiz og kritiske spørsmål. God sommer!

Duration:01:03:37

#9 - Påskevikarene

4/5/2017
More
Her får du en lang påske-spesial, men det er ikke lengden som teller. Husk det. Er påsken terrorsesong? Niclas påskequizzer Malene. Hjemme hos Malene reportasje. Vi har besøk av Hanna Willoch. Hva har vi i påskeeggene våre (kims lek). Terror i Bibelen. God påske alle sammen.

Duration:00:47:03

#8 - Er vi tilbake?

2/1/2017
More
Vem vet, inte du. Vem vet, inte jag...

Duration:00:03:07

#7 - Måkenes Mowgli skutt av politiet

8/22/2016
More
Det er sommerenes siste episode, og den blir kort. Uskylding måkeunge ble skutt i Bergen. Vi kårer sommerens heilt greie mann og kvinne sammen med lytterne. Malene tenker på å dø.

Duration:00:10:40

#6 - Fem regler for vennskap og én klausul

8/11/2016
More
Malene blir mobbet av mann med dreads. Niclas får bare inn NRK og TV2 med gaffel i TV'en. Frida Kahlo var verdens første blogger. Malene leser høyt (lavt) fra Jordbærmus 2. Niclas og Malene skriver vennskapskontrakt. Niclas tester Malenes OL/terror-kunnskaper. Vi nominerer sommerens «heilt greie» mann og kvinne.

#5 - Du vil ikke tro hvor Malene fant en kondom

8/1/2016
More
Ville Niclas vært venn med Malene dersom hun satt i rullestol? Hvorfor farget Malene (28) håret sitt rosa? Hvordan gikk det da Malene var på orgietur i Drammen? Hva har skjedd i måkeverden? Hva kan ikke tulles med? Svaret får du i denne episoden av SOMMERVIKARENE!

#4 - Malene er dumpa

7/20/2016
More
Malene har besøk av morfar, og blitt dumpa på sms. Horoskopet hennes stemmer ikke. Måkenytt fra Bergen: skal måkene skytes? Den store klassefesten med Niclas og Malene.

#3 - Tumnus the faun er fanget i en boks

7/14/2016
More
Niclas ser Malenes nakenbilde. 20 spørsmål er en sommerlek. Malene har hatt sex i ti år. Måkenytt: en blir drept, en blir reddet, en spiser kebab. Romfolk: favoritt, romferie, hvor er alle rombarna? Vi hjelper folk fra kvinneguiden. Vi leker boks.

#2 - Måkene kom med innvandrerne

7/6/2016
More
Aftenpostenselger er careface, vi lærer deg å unngå gateselgere og måkeangrep. Vi har store føtter og Niclas ble mottet for det som barn. Han pleide også å drive med dyretorrtur som liten. Mulla Krekar har bursdag og pensjonerer seg som terrorist. Er det greit å onanere på Sats? #ikkesponset

#1 - Måker, innvandrerlukt og homo politiker

7/1/2016
More
Vi starter med agurknytt, og tar for oss både måkebabyer og sand som ikke er bra nok. Malene sjekker horoskop som blir for privat. Britene vil ut av EU fordi innvandrere «lukter vondt». Politiker + rikmann = rykte.

Teaser

6/30/2016
More
Malene og Niclas forteller litt om seg selv og podcasten. De har til og med laget tankekart.