Takk for Kaffen - Kaffeslabberas med Daniel-logo

Takk for Kaffen - Kaffeslabberas med Daniel

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Episode 58 Brede "Bread" Christensen

9/19/2019
More
Vi har besøk av kaffe- og øl sommelier Brede "Bread" Christensen, som har med seg kaffe som han trakter til oss på bordet, og noen øl som smaksløkene får mesket seg i. Vi snakker hovedsakelig om det tekniske i kaffe og øl denne episoden. OBS!!! det forekommer en del smatting og sniffing (altså lukte lyder) i denne episoden med Takk for Kaffen.

Duration:01:23:20

Episode 57 - Tor-Andre "Totto" Kiil Mørkved

9/5/2019
More
Tor-Andre, eller "Totto" som han kalles på folkemunne, kjæm fra "nærmiljøet" for å beære oss med sitt kaffetørste nærvær. Blant anna gesjeftige vi oss med definisjon av ordet "røkter" og bryne oss med eksempel på onomatepoetikon, som han Daniel for øvrig slit med å uttale. Han Totto gir oss også et godt innblikk i livet som ung (eks)politiker, og vi diskutere fordela og ulempe med et enevelde. Vældig koselig gjæst, vældig koselig episode. Væl bekomme!

Duration:01:10:47

Episode 56 - "Sjette Gir"-Nico Julin(g) Åland

7/25/2019
More
Jåddi har puska seg på sommarferie tell heimbygda si, men fant plutselig opptakern nederst i sækken. Daniel, derimot, va ikkje å finne neri der. Da va det plutselig duket førr å ta førr seg selveste Nico J. Åland, kjent fra NRK's "Sjette Gir". Førr dæm som kjenne han Nico, skjønne dåkker at han Jåddi kan læne seg godt tilbake, førr når han Nico åpne kjæften så e det evig nok å nikke og smile de næste par timan mens smella går. Vi starte rolig første halvdel med å bli litt kjent med kæm Nico...

Duration:01:40:37

Episode 55 - Espen Renø Svendsen

7/4/2019
More
I dag har vi vært så heldig å overtale en vettskræmt Espen Renø Svendsen hit på slabberas. Førr dæm som ikkje kjenne han, kan vi røpe at han e en av kvartetten i improv-gruppa Gratis Øl, men også en av grunnleggeran av Lunheim Standupforening. Vi får et godt innblikk i humor- og scenelivet gjønnom fleire år, prate litt om lugubre påskefilma, og pornotilgangen i hardt belasta områda i Bergen. Det e også sesong førr agurknytt, så da tar vi førr oss nån overskrifte der, før vi villig lar oss...

Duration:01:19:29

Episode 54

6/27/2019
More
Jåddi og Daniel sitter alene inne i uværet og prater litt om hva Daniel gjorde hos fysioterapaut, Jåddis første dag som arbeidsledig, hva som skjer i sommer og Daniel røper ett trylle triks. Også må vi lyge litt til hverandre... kanskje.

Duration:00:39:19

Episode 53 - "Komikeren" Kristoffer

5/30/2019
More
Plutselig va det sommar, og siden Jåddi har fådd i orden kaffemaskin sin, så e det duket for en feianes flott episode ilag med "komikeren" Kristoffer (i anførselstegn fordi han ikkje anser seg sjøl som det). Vi har fådd en drøss med spørsmål fra dåkker deilige menneska, og sætt av god tid tell å svare på dæm, spore grundig av, glømme av spørsmålan, og svare på nytt. Som vanlig blir vi åsså forsøkt rundlurt av gjæsten våres. God fornøyelse!

Duration:01:05:28

Episode 52 - Håkon Iversen

4/18/2019
More
God påske godt folk. I dag har vi huket til oss Håkon Iversen som gjest. Og til tross for at det er påske snakker vi mektig lite om påsken. Men vi snakker om NRK lisensen, Leser opp mail og hjelper folk i Tromsø. Og ikke minst, klarer Håkon og lure oss med sine nokså interessante historier?

Duration:00:57:08

Episode 51 - Tor-Åge With

3/14/2019
More
Vi får besøk av Tor-Åge With som var eier av Hobby 24 og får vite hva som skjedde siden han sluttet. Det kommer noen historier fra livet til Daniel som ikke har vært i lyset og vi finner ut hva man skal med en tørket rype. Hva kan man gjøre med bygget på hurtigbåt kaia. Og ikke minst, klarer Tor-Åge og lure Jåddi og Daniel .

Duration:00:57:14

Episode 50 - Supermamma Unn

3/7/2019
More
Hurra! Takk for Kaffen feire stordag i dag, i anledning fylte 50 episoda, så gratulere tell oss! Jo, takk skal du ha. Jåddi har vinterferiebesøk av si supermamma, ho Unn (aka. Lille Unn), som lot seg overtale til å være med som gjæst, og vi får dæffør et lite innblikk i Jørnis (som bære ho får kalle han) som liten. Vi mimre litt, tar førr oss gloheite agurknyheite, og snakke om bensinstasjona, før vi lar oss lyge tell av våres eminente gjæst. Ha en riktig god fredag, alle dåkker deilige...

Duration:01:15:05

Episode 49 - Håvard Nilsen

2/28/2019
More
Ætter en liten brølar der vi, ved en tabbe, tok opp film i stedet for lyd, fant vi plutselig ut at vi va tom for plass på minnekortet. Panikken va tell å kjenne og føle på i et relativt hysteriskt øyeblikk, men vi fant ut at vi hadde ikkje møsta så mykje at vi ikkje kunne plukke opp tråden sånn ca der vi slapp. Og heldigvis, førr i dag har vi med oss han Håvard Nilsen, som kom halsanes seint på kvelden rætt fra flyplassen førr å ta en kopp kaffe (læs: te) ilag med oss, og dåkker. Vi lar...

Duration:01:12:45

Episode 48 - Gourmetkokken Emil

2/7/2019
More
Vi har besøk av Jåddi sitt søskenbarn, en meget dyktig kokk, så det variere mellom skitprat og matprat. Vi får litt kjeft fordi vi tidligere har sagt at mat som er en delikatesse er stygt, derav dukker lutefisk opp som tema. Vi lærer hvordan man koker potet, og lurer på om også kokker har julebord. Vi hjelper ikke noen i tromsø i spalten hvor vi hjelper noen i tromsø. Også har vi fått et spørsmål. Men klarer vi og finne løgnen i "du lyg".

Duration:01:25:36

Episode 47 - Tore Bruvoll

1/31/2019
More
Vi må tydeligvis ha en alvorlig god kaffe her, for han Tore Bruvoll kom krypanes tilbake for påfyll. Vi benytta da sjansen til å klaske ihop en liten episode, og du verden kor trivelig det va! Vi snakke om sola (faktisk), tar for oss eksotiske musikkinstrumenta, hjælpe folk i nød, og blir naturligvis forsøkt rundlurt av vår verdensvante gjest. Å, ja, førræsten så slipp Tore sitt band Hekla Stålstrenga ny skive i februar, så det e bare å glede seg! God helg, og kos dåkker med kaffen.

Duration:01:26:07

Episode 46

1/24/2019
More
Vi starter årets andre episode med og fortelle hva vi har gjort i jula og på nyttårsaften. Temaene i dag e det nye sangprogrammet på TV, sjakk, og busser. Igjen. Vi hjelper noen i tromsø, og så lyg vi... kanskje.

Duration:01:14:14

Episode 45 - Finn Arve Sørbøe

1/17/2019
More
Vi beklage at vi e seint i gang med Takk for Kaffen i 2019, men bestæmte oss dærfor for å bøte med en ekstra lang episode i dag. Og ikkje nok med det, vi har faktisk klart å lure med oss han selveste Finn Arve Sørbøe - en av våres barndomshelta - inn til kjøkkenbordet! Vi kose oss med å bli bedre kjent med han, og ramle innom mange ulike tema som f.eks sny, basketball, humor, og språkets mange finurligheter i løpet av seansen. Som seg hør og bør i Takk for Kaffen, kler vi på oss rustningen...

Duration:01:34:02

Episode 44 - Freddy Vith

12/6/2018
More
Etter flere uker med opphold kommer endelig en ny episode. Daniel ringte Freddy Vith, og en time senere var det slarving på gang. Vi smaker litt på ting og snakker litt om ingredienser, jævelskap og masse annet. God fornøyelse.

Duration:01:20:48

Episode 43 - Julia

10/26/2018
More
Det finns et ordtak som heite "bedre seint enn aldri", og dæffør kjæm gårdagens episode ut i dag, på en lørdag, tell aftenkaffen. Dåkker blei bra førrspællt no, hæ? Det blei vi åsså når ho Julia plutselig dukka opp som gjæst igjen, men vi rodde oss i land med masse spennanes tema, som f.eks ferietips fra Afrika, litt snakk om Daniel sin bæstekompis, han Erlend Osnes, og de vante innslagan dær vi bistår hjælpeslause menneska i Tromsø, og (kanskje) avsløre om gjæsten våres lyg tell oss....

Duration:01:10:12

Episode 42 - Tore Bruvoll, Tone Pedersen, Lisa Skoglund

10/5/2018
More
Takk for Kaffen er på bryggeri 13 med Tore Bruvoll, Tone Pedersen og Lisa Skoglund. Dessverre er ikke Jåddi tilstede, men istedefor han har vi et forrykende publikum. Og siden alle gjestene er musikere så snakker vi en del om musikk. God fornøyelse

Duration:00:48:25

Episode 41

9/27/2018
More
SPOILER ALERT..... Vi spoiler Back to the future i denne episoden, samt snakker vi om gode gamle spill fra 80 og 90 tallet. Vi hjelper folk i tromsø og prøver og lyge til hverandre.

Duration:01:12:17

Episode 40 - Stian og Erik-Johan Henriksen

9/13/2018
More
Første episode (nesten) heilt uten han Daniel. Jåddi har arrangert slektstreff med henholdsvis sin eldste lillebror, og en tremænning, så dermed e den tragiske trioen komplett. Vi snakke om dysleksi, veps, alkohol, smelta bila, turgåing, og alkohol. Dæm prøve sjølsagt å lure han Jåddi med nån skrøne tell slutt, men han Jåddi har en joker på lur, så det spørs om det går...

Duration:01:16:33

Episode 39

9/6/2018
More
Daniel kjæm på heilaften med pizza og Playstation, men så blir vi lei av det, og lage en episode med podcast heller. Der snakke vi blant anna om edderkoppa, og kreative innretninge for å få tørka seg i ræva ætter do-besøk. Vi prøve åsså lyge tell kværandre, som vanlig. Go hælg!

Duration:00:56:57