Till den det berör-logo

Till den det berör

Comedy Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Twitter:

@tddbpodd

Language:

Swedish


Episodes

Spoila inte Karate Kid!

10/19/2018
More
Får man favorisera något av sina barn och var det verkligen duon Lotta Engberg/Kicki Danielsson som låg bakom mordet på statsministern? Mystiken tätnar! Vad gör Glenn Hysén nu för tiden och hur går det egentligen för Jocke och hans skäggväxt? Många frågor får svar i veckans avsnitt, i vilket Magnus också bjuder på lite breaking … Fortsätt läsa "Spoila inte Karate Kid!"

Duration:00:40:18

Sårvård är inget roligt ord!

10/12/2018
More
Magnus har den här veckan hängt upp sig på äckliga ord och vill gärna dela med sig medan Joakim lämpligt nog har lärt sig allt om sårvård. Vi pratar om ålderdom och hur vi kommer att bete oss på hemmet runt år 2060. Det blir som vanligt lite sådär tramsigt och göteborgskt som vi alla … Fortsätt läsa "Sårvård är inget roligt ord!"

Duration:00:29:09

Intelligensreserven och lata hårsäckar

10/5/2018
More
Att Joakim är en man fylld till bredden med fel och brister är naturligtvis inget nytt, men det blir väldigt påtagligt när Magnus och vår återkommande gäst Johan ger sig i kast med att lyfta fram dessa ofullständigheter i ljuset, dock med blandat resultat. Vi snackar udda hårväxt, varma fötter och hur man tömmer ett … Fortsätt läsa "Intelligensreserven och lata hårsäckar"

Duration:00:31:06

Inte full insyn i Pehr Gyllenhammars sexliv

9/28/2018
More
Den här veckan går vi igenom vad ni, våra lyssnare, har på era bucket lists. Vi fantiserar om P.G. Gyllenhammars sexliv, reder ut vad ”hoppa i galen tunna” egentligen betyder och funderar över om man kan kissbomba en vithaj från en fallskärm. Detta och mycket mer trängs i veckans avsnitt. Vi önskar en fantastiskt trevlig … Fortsätt läsa "Inte full insyn i Pehr Gyllenhammars sexliv"

Duration:00:35:58

Specialtränade grillchipshundar

9/21/2018
More
Finns egentligen månen eller är allt bara på skoj? Varför har ingen smaksatt köttbullar med grillchips och varför finns det så få rundsparksfilmer med Elvis Presley? Frågorna hopar sig och vi gör vårt bästa för att förse dig med ännu en sparsamt allmänbildande podcast – med en liten hint av Göteborg. Vänner, vi önskar er … Fortsätt läsa "Specialtränade grillchipshundar"

Duration:00:34:33

Två psykfall till priset av ett!

9/14/2018
More
Vad händer när någon släpper in två stolpskott i en studio, helt utan manus eller lokalsinne? Diskussionerna böljar mellan overkligt bra patent och bartömning med Robert Aschberg till hemliga sporttermer, skönsång(?) och en norrländsk spin-off på Farmen. Bland mycket annat trams. Det är alltså fredag och vi önskar er en riktigt trevlig helg!

Duration:00:38:47

Ponnykokning och en ryssfem-pumpad räka!

9/7/2018
More
Joakim beskriver närgånget hur dumplings kan smaka medan Magnus mest är kissnödig, vilket lockar fram gamla minnen från en svunnen barndom. Vi snackar om att mata räkor med ryssfemmor och berättar historien om den allra första telefonen. Detta och mycket annat trams trängs när luften är fri och fredagen är här. En riktigt trevlig helg, … Fortsätt läsa "Ponnykokning och en ryssfem-pumpad räka!"

Duration:00:42:14

Valfläsk

8/31/2018
More
Så här en dryg vecka innan valet är det dags att släppa loss TddB-partiet! Vi lyfter viktiga frågor som alkoholskatt, moms, priset på bränsle och eldningsförbudet. Allt det där som krävs för att vinna valet. Utöver det har Magnus varit på Gotland och irriterat sig på ungdomar och försökt shoppa smycken med oklart ursprung… Det är … Fortsätt läsa "Valfläsk"

Duration:00:36:28

Glad i hatten!

8/24/2018
More
Magnus berättar ingående om när han som barn byggde landskap till sina Star Wars-gubbar medan Jocke förgäves försöker pussla ihop en minneslucka. Det snackas födelsedagar, grillning och det svenska med att gnälla på vädret i alla lägen. Så kan det låta när vi hittar ett gäng bortglömda ämneslappar från er underbara lyssnare. Vi önskar en … Fortsätt läsa "Glad i hatten!"

Duration:00:38:54

Två deciton kött åker bil

8/17/2018
More
Även den här veckan har vi bytt ut studion mot en trevlig stund i en bil på Sveriges femte största ö, där vi löst och ledigt avhandlar lyssnarämnen relaterat till staden vi befinner oss i. Vi snackar ner folk i allmänhet och kanske lite stockholmare i synnerhet. Puss och ha en riktigt trevlig helg på … Fortsätt läsa "Två deciton kött åker bil"

Duration:00:43:36

Från och med Göteborg

8/9/2018
More
Det råder minsann ingen brist på uppfinningsrikedom när Jocke och Magnus bränner av den här veckans avsnitt från en bil på en krokig rutt runt i Göteborg. Vi snackar bucket lists och irriterar oss på värdelösa trafikanter. Vi namedroppar matställen, gamla arbetsplatser och förundras över den föränderliga värld vi lever i. Allt samlat i poddform. … Fortsätt läsa "Från och med Göteborg"

Duration:01:08:42

Skicka iväg sig själv och bli fantastisk!

8/3/2018
More
Vi välkomnar augusti med ett rapp över ryggslutet. Lite som med vår gäst den här veckan… Det snackas superkrafter och vad som egentligen händer när man lånar ut sina byxor till Hulken. Vi stör oss på varandras egenheter och undrar om flugor verkligen kan bli andfådda. Ha en fantastisk helg på er!

Duration:00:42:09

Stå på en telefonkatalog i högklackat

7/27/2018
More
Så här när resten av Sverige lider i högsommarvärmen och det råder både eldnings- och bevattningsförbud, så dundrar vi på med ännu ett avsnitt. Vi gottar oss i lyssnarfrågor och breder på med egna (och andras) åsikter. Det är fredag igen och vi önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Duration:00:35:24

Det smakar som gul paprika!

7/20/2018
More
Det har blivit dags för årets kanske längsta och mest idiotiska avsnitt hittills – chiliprovningen 2.0! Jocke sa egentligen nej från start men Magnus tjôtade och nu står vi här… Med öl, chili, en gäst, godis, en massa nonsens och ännu mera extremt stark chili! Det vankas alltså provning och den här gången filmar vi … Fortsätt läsa "Det smakar som gul paprika!"

Duration:01:20:55

Få påle i Halland

7/13/2018
More
Vänner, det är återigen fredag och vi har åter släpat in en gäst i studion för att avhandla allehanda sjuka ämneslappar och en massa snack om att bli gammal. Vaxproppar blandas med manchesterbyxor, den sista krisen och så berättar Joakim om ångesten efter sin tappade sexleksak. Det är fredag och vi önskar er alla en … Fortsätt läsa "Få påle i Halland"

Duration:00:30:53

Ett platoniskt förhållande med en järv

7/6/2018
More
Visst doftar det väl fredag ändå!? Jodå, nog är Jocke och Magnus tillbaks igen med ännu ett avsnitt, där vi snackar undanflykter, semesterplaner och att få till en snygg namnteckning. Dessutom bjuds vi på en välbevarad hemlighet om en staty i Göteborg… Fredag så det tjongar i hela hôvvet! Ha en trevlig helg!

Duration:00:36:39

Fångad av gravitation

6/29/2018
More
Knappt har vi hunnit torka bort sillspadet ur mungiporna och rätat ut våra förvridna kroppar ur den fosterställning som kallas midsommarafton förrän det återigen är dags att avhandla vardagens alla små spörsmål – som till exempel jesusgåvor , 5-sekundersregeln och spänningen med droger. Dessutom behöver vi din hjälp… Ha en fantastisk helg på er!

Duration:00:35:11

Spån, pulver och ett riktigt jävla klickgolv!

6/22/2018
More
Lika säkert som att midsommarafton bjuder på sill, regn och träkeps bjuder vi återigen på ett försök att göra dagen lite mindre grå. Och den här veckan dessutom tillsammans med en gäst! Det snackas polisincidenter, spökgrogg och försoningssex bland mycket annat. Det är fredag och vi passar på att önska er alla en riktigt trevlig … Fortsätt läsa "Spån, pulver och ett riktigt jävla klickgolv!"

Duration:00:50:53

Bacon jam och en burk med lösnäsor!

6/15/2018
More
Den här veckan bjuds vi återigen på en oväntad smakupplevelse när det dyker upp bacon i syltform i podden. Jocke har fått till sig en sparsamt intelligent spaning om fågellivet och Magnus proklamerar sin förkärlek för små små bryggerier. Det är fredagskänsla ”el grande” i studion medelst nakenchock och vi tar självklart tillfället i akt … Fortsätt läsa "Bacon jam och en burk med lösnäsor!"

Duration:00:29:07

Christer Sandelin har druckit i sina dar!

6/8/2018
More
Vad händer när en lyssnare skickar oss ett kuvert med ämneslappar? Allt går åt helskotta såklart! Veckans show svajar mellan att missbruka sociala medier och Arlanda-rånet till att gotta sig åt uthängda kändisar och fantastiska minnen från svunna tider. Vänner, det är återigen fredag med allt vad det innebär och vi passar som alltid på … Fortsätt läsa "Christer Sandelin har druckit i sina dar!"

Duration:00:35:11