Å-KJENDIS-logo

Å-KJENDIS

Comedy >

En podcast om popkultur, sladder og livet på bunnen av næringskjeden.

En podcast om popkultur, sladder og livet på bunnen av næringskjeden.
More Information

Location:

Oslo, Norway

Description:

En podcast om popkultur, sladder og livet på bunnen av næringskjeden.

Language:

Norwegian


Episodes

#95 - Sommeren kommer, Tristan kommer også (inn i fem jenter)

4/17/2018
More
Krister gråter, Sara er våryr og Tara er Oprah Winfrey/Tarapeuten de aldri ba om. Sammen presenterer de ukas hotteste juicy news, hehe. Noen stikkord for uka spør du? Vi sier Beychella, Third Trimester Tristan og P3s nye serie Blank. Kanskje noen fra Å-kjendis dukker opp der??? Hvem vet ;););)))

Duration:01:11:11

#94 - Edward og Bella fra Twilight sammen igjen?

4/10/2018
More
...med Krister, Sara og Niclas. Krister forteller om en stor forandring i livet sitt. Sara lærer oss om mens og some. Niclas utpeker verdens verste menneske. - Sara anbefaler «Killing Eve» på HBO - Twilightspesial: Er Rob og Kristen sammen igjen? - Cardi B er gravid + den ekle historien om rumpa hennes.

Duration:01:12:17

#93 - J-Law bet Beyoncé?

4/3/2018
More
...med Sara, Tara Lina og Niclas. Det er påskemodus i studio. En jente som ligner på Tara er med i #nrkthisisit, og vi elsker henne. Sara blir forhørt om sin McDonald’s-bakgrunn. Niclas snapper med lillesøster om Paradise-Erik. - Martine Lunde lurte følgerne på 1. april- - Jersey Shore kommer tilbake - Ulrikke Falch er tilbake - Hvem bet Beyonce? - Blac Chyna banker kvinne som tok på Dream.

Duration:01:10:06

#92 - Sondre Justad - Born This Way

3/27/2018
More
Har Justad brutt regnbue-jomfrudommen og liggi med en gutt ennå? Hvor dårlig skuespiller er Ben Affleck? Sara gir sin brutale dom. Lille Marius har fått ny kjæreste. Var Jesus 29-tallets Beyoncé? Vi melder om en juicy episode. Niclas, Sara og Krister er i studio og serverer påskespesial realness. Vi har med en hilsen fra Tara Lina, Krister har vært i Paris, Niclas har endelig sett Utøya-filmen og Sara gjør seg klar for bypåske.

Duration:01:13:22

#91 - Løven, heksa og kabinettspørsmålet

3/20/2018
More
Tara Lina, Niclas og Krister i studio denne uka! Vi ber deg ta denne episoden med en klype salt (og litt tequila (og lime (og noen gode venner))). Løven = Stortinget Heksa = Listhaug Kabinettspørsmålet = Solberg

Duration:01:06:02

#90 - Saftige nyheter

3/13/2018
More
Krister, Niclas, Sara og Tara i studio med en liten announcement. Tara har bursdag og vi feirer med gaver og lovord. Temaer: - Rybak skal lære hele Europa hvordan man skriver en sang. - Rosablogg-kvinnedagsdebatt med legenden Ingunn Solheim: Ulrikke vs Ullebø. - Pærra er i gang med sin tiende sesong og feirer med noen gamle "legender". - Noe om Grey's Anatomy.

Duration:01:25:54

#89 - Unge (litt grinete) lovende

3/6/2018
More
Tara er vikar for tredje uka på rad. Takk Gud og Allah for Tara aka @lasarona

Duration:01:11:21

#88 - Joshua Moland og han andre

2/27/2018
More
Tara Lina, Krister og Sara serverer juicy couture avalanche overload, rett opp i hakka dalen. Så da vet du det, og benk deg fast, for her gårre unna. Noen stikkord for uka, hvis du fortsatt skulle være i tvil: Dr Phone, Spellemann, Joshua French, Kongo, Sundfør, Astrid S, Fergie, Maria 14 år fra Tromsø, Tore på sporet og Mari Boine. Og jammen mye mer vi ikke husker i farta.

Duration:01:22:21

#86 - Grevinnen og Donatella

2/13/2018
More
Heller to måneder i fengsel enn tre uker på Gjøvik, si. Sara freaker ut når hun finner ut at man kan bli tvunget inn i Sivilforsvaret uten lønn i tre uker. Ellers ræler vi gjennom alt som er av litt mer fuktig nytt. Niclas har sett American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, og det har murra godt i homochatten til Krister om SATC-sladder. Gjett hva slags sak Sara har brakt til bordet i dag og send det inn som DM på Instagram @a.kjendis

Duration:01:02:36

#85 - Homobestevenn-pris på avveie?

2/6/2018
More
Helgen har vært overfylt med juice fra fjern og nær, som jo har påvirket ukens episode. Niclas, Sara og Krister er på plass for å ta deg med gjennom private og offentlige affærerer. I denne omgang ramler vi innom Kylies store søndags-surprise, bestefar Timberlake på Superbowl og årets helt klart største, beste, viktigste og fønnieste event: GayGalla.

Duration:01:20:30

#84 - Vixens, Grammy's... Potatoe potato

1/30/2018
More
Hold dere fast, denne uken er vi alle på plass. Episoden er preget av det som jo pleier å prege januar måned år etter år, nemlig shitloads prisutdelinger og styr og stell. Her er det bare å benke seg... Eller hva dere gjør når dere hører på;) Vi elsker dere!

Duration:01:32:29

#83 - Mira Craig vil ikke leke med de andre jentene

1/23/2018
More
Tara er vikar for syk Krister, og byr på historier om ekle ting i fotoalbum og mamma-pranking. Sara har trukket visdomstann og begynt på yoga. Niclas har blitt ven med Eli Hagen på kjendisgalla. Farmen Kjendis: Erlend Elias har trukket seg, og vi gjenskaper de beste Mira Craig-scenene. Oscar-nominasjonene er ute. Tore på Sporet er tilbake.

Duration:01:32:00

#82 - Legenden om James Franco og slikkelappen

1/16/2018
More
Ida, kjent fra podcaster som 110% Paradise og Kill Your Darlings, vikarierer for Sara sammen med dine faste Å-kjendiser Krister og Niclas. Ellers går ting sin vante gang i studio. Vi gønner for eksempel ikke mindre enn to runder Kill Fuck Marry, så her er det bare å henge med ;) ;) ;) Stikkord for ukens episode: Suri Cruise, James Franco, Aziz Ansari, MGP-bonanza(?) og Tande P.

Duration:01:28:36

#81 - Rumble in HM's Jungle

1/9/2018
More
I sesongens andre episode diskuterer vi (Niclas, Sara og Krister) egne hudfarger, Golden Globes, HM med jungeltema på barnekolleksjon og Farmen Kjendis. Heia Erlend Elias! :) Takk for at dere laster ned og hører på, det er så jævla hyggelig!!!

Duration:01:20:10

#80 - Hot Tea is served

1/2/2018
More
Fy fela det er godt å være tilbake! Årets første episode, og åpningen av vår fjerde(!) sesong med Å-kjendis. Stor gjensynsglede med Niclas, Sara og Krister i studio. Stikkord for uka: Khloe annonserer graviditet, Mariah savner Hot Tea og Logan Paul har driti på draget.

Duration:01:22:58

#79 - Julespesial

12/12/2017
More
Vi har rigget oss ekstra til i studio denne uken med juleøl, klementiner og pepperkaker. Og det håper vi du også gjør elskede lytter av Å-kjendis! Det er altså omsider klart for juleavslutningen, hvor vi nominerer og kårer vinnere innenfor fire kategorier. Årets jury, dine faste Å-kjendiser Sara, Niclas og Krister sammen med den faste blindtarmen i tykt og tynt - Tara Lina. Kategorier er som følger: - Årets kjendis, - Årets bitch, - Årets homo, - Årets Å-kjendis. God jul og godt nyttår!

Duration:01:40:14

#78 - Vi er alle kvinner og menn (i studio)

12/5/2017
More
Krister er alvorlig eller ualvorlig syk. Heldigvis stiller Tara Lina opp som vikar, selv om hun (hen?) har døgna for å spille Sims-porno. Skam-William skal lage en klein serie med drøye scener. Sam Smith kommer ut som gender-fluid, og vi prøver å finne ut hva det betyr. Tara syns folk på Farmen (og i Norge) ikke er hyggelige.

Duration:01:22:07

#77 - Prins Williams nye hyttenabo

11/28/2017
More
Velkommen til nok en ny episode Åndenes makt... Neida;) Å-kjendis vet du, bare at denne episoden er ganske hjemsøkt;));) Prins Harry har besluttet å ekte hverken Krister eller Sara, men vi er glad på det lykkelige parets vegne... Niclas erkjenner at krystallsyken er en ekte sykdom, etter at hans Kongelige Høyhet, Kronprinsesse Mette-Marit ligger syk hjemme på Skaugum. Gud bedre. Og Sara kommer med insides fra årets P3 Gull! Mye å glede seg til med andre ord! ;);)) Beklager ironisk...

Duration:01:20:13

#76 - Homoalpinisten som ikke er homo og annet dryss

11/21/2017
More
Artisten/Singer Songwriter Sophie Elise ute med ny musikkvideo, Svindal sier han ikke er homo og Sara drysser Mammon 2 og Kardashian-surrogati. Vi har med gaver til Niclas som fylte 24 år forrige uke!

Duration:01:27:42

#75 - Look What Everyone Made Taylor Swift Do

11/14/2017
More
Louis CK runker - hele Oslo og Bærum runker. I nærheten av Sara. Spice Girls kommer forøvrig tilbake for å krydre vår tilværelse i 2018. Taylor Swift runker krydderbøsja nå as we speak. Kjære lyttere, len dere tilbake og nyt. Denne episoden er dedikert til Aftenpostens Robert Hoftun Gjestad.

Duration:01:14:41

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads