n r daddy's girl is for girls-logo

n r daddy's girl is for girls

Culture >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Når fars pige er til piger (3:3)

10/11/2017
More
Katrine er kæreste med Camilla, og inden længe tager de på en længere rejse til Sydamerika. Der er ingen vej tilbage nu og Katrine mødes med sin far for at fortælle ham om sin seksualitet. Medvirkende: Psykolog Karina Lins, Katrines mor, far, storesøster samt kæresten Camilla. Optagelse og tilrettelæggelse: Katrine Krøjby Klip og musik: Kim G Hansen Redaktør: Mikkel Clausen Podcasten kan også høres i 55 min. version på Radio24syv Dokumentar.

Duration:00:17:29

Når fars pige er til piger (2:3)

10/11/2017
More
På en familierejse til Amsterdam har Katrine besluttet sig for at springe ud overfor sin søster, mor og far. Katrines søster fraråder hende at tale med far på turen, og mor mener, at han allerede ved besked... Medvirkende: Psykolog Karina Lins, Katrines mor, far, storesøster samt kæresten Camilla. Optagelse og tilrettelæggelse: Katrine Krøjby Klip og musik: Kim G Hansen Redaktør: Mikkel Clausen Podcasten kan også høres i 55 min. version på Radio24syv Dokumentar.

Duration:00:21:07

Når fars pige er til piger (1:3)

10/11/2017
More
I gymnasiet bliver Katrine kæreste med en pige. Det er Katrines far ikke glad for, så han bliver lettet, da forholdet stopper. 10 år efter er Katrine igen kærester med en af samme køn. Hun er voksen nu og lever sit eget liv, men det er afgørende for hende at få sin fars accept - og en konfrontation er uundgåelig. Medvirkende: Psykolog Karina Lins, Katrines mor, far, storesøster samt kæresten Camilla. Optagelse og tilrettelæggelse: Katrine Krøjby Klip og musik: Kim G Hansen Redaktør:...

Duration:00:16:22