Vem är jag?-logo

Vem är jag?

Health & Wellness Podcasts >

More Information

Episodes

30. Armando Ibrakovic – fotbollsproffs, rånare och hjälpare

2/20/2019
More
I det här avsnittet av ”Vem är jag?” samtalar jag med Armando Ibrakovic. Tidigare elitfotbollspelare i bland annat IFK Norrköping och uttagen till U21-landslaget. När hans pappa blev sjuk och känslan av utanförskap växte valde Armando att fly in i droger och kriminalitet vilket ledde till ett fängelsestraff. Vi samtalar … Inlägget 30. Armando Ibrakovic – fotbollsproffs, rånare och hjälpare dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:57:20

29. Thorsten Flinck – Geniet, dåren, människan, fadern

12/31/2018
More
I nyårsavsnittet av Vem är jag? samtalar med Thorsten Flinck. Han har kallats både geni och dåre, men är bara en ”vanlig” människa, en missbrukare, en älskare, en fader och en skådespelare. En estradör. Vi går tillsammans igenom missbrukets nycker, döden som han bokstavligen mött, hatet mot hans person, kärleken … Inlägget 29. Thorsten Flinck – Geniet, dåren, människan, fadern dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:51:26

28. Virena ”Spider” Andersson – träning, porr, förebyggande arbete och mens.

11/25/2018
More
I det här avsnittet av “Vem är jag?” får vi möta Virena Andersson, tidigare gladiatorn Spider, som arbetar mycket med ungdomar, tränar och reser mycket. Vi samtalar om träning och glädjen i det, men också när den kanske går till överdrift och riskerna med det. Vi samtalar också om sexuella … Inlägget 28. Virena ”Spider” Andersson – träning, porr, förebyggande arbete och mens. dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:10:47

27. Daniel - ex-nazist och terrormisstänkt

10/28/2018
More
Nu fortsätter säsongen av “Vem är jag?” I det andra avsnittet av podcasten “Vem är jag?” samtalar jag med Daniel som en gång tillhörde en av de svenska nationalsocialistiska grupperingarna i Sverige. I ett öppenhjärtligt samtal berättar han om hur han lockades in i rörelsen i en tid då en … Inlägget 27. Daniel – ex-nazist och terrormisstänkt dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:39:37

26. Sofia – ett av mina offer

8/27/2018
More
Ny säsong och nya avsnitt. I första avsnittet av podcasten “Vem är jag?” samtalar jag med Sofia som känt mig under tio års tid. Vi inledde en relation som varade i ungefär två år. En relation som snart blev destruktiv på flera vis och däribland våld från mig. Ett helvete … Inlägget 26. Sofia – ett av mina offer dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:19:56

Extra avsnitt – Frågor & Svar

5/15/2018
More
Med anledning av min medverkan ibland annat Nyhetsmorgon känner jag att det finns en del jag behöver försöka förtydliga och också ge min bild av. En del missvisande och felaktiga uppgifter har cirkulerat i media. Även missförstånd som jag hoppas kunna reda ut. Här nedan följer några av de mest … Inlägget Extra avsnitt – Frågor & Svar dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:46:12

25. Ayla – Övergrepp, våld och missbruk

4/5/2018
More
I det här avsnittet möter jag Ayla som berättar om en dysfunktionell uppväxt, hur det och missbruket format henne genom livet och hur hon är idag. Vi har en ganska lik missbrukshistorik och har båda blivit utsatta och utsatt andra för våld och samtalar kring detta samt hur Ayla inom … Inlägget 25. Ayla – Övergrepp, våld och missbruk dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:46:26

24. Nemo Hedén – dokusåpaprofil, podcaster och beroendemänniska

1/31/2018
More
I det här avsnittet möter jag Nemo Hedén som blev känd genom skandaldokusåpan Kungarna i Tylösand och som numera driver den populära podcasten Nemo möter en vän. vi ses på hans stamlunchställe för ett timslångt samtal om allt från ett omättligt bekräftelsebehov, tiden som dokusåpakändis, beroendet samt våra tidigare osmikrande … Inlägget 24. Nemo Hedén – dokusåpaprofil, podcaster och beroendemänniska dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:14:08

23. Christer – Jesusmannen

12/30/2017
More
I det här sista avsnittet från 2017 möter jag Christer som också kallas för Jesusmannen i Norrköping. Han går omkring och sprider glädjens budskap om att ha mött Jesus. Vem är han egentligen? Och hur ser han på livet? Varför går han runt på stan? Och hur länge har han … Inlägget 23. Christer – Jesusmannen dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:54:49

22. 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex

11/11/2017
More
I det andra avsnittet av höstens ”Vem är jag?” möts jag och kvinnan bakom Instagramkontot 1000ansikten1hjarta. Hon är aktiv missbrukare som anser sig ha kontroll på det vis att hon har en uppmätt daglig dos av narkotika hon stoppar i sig “för att fungera”. Det är som jag ser det … Inlägget 22. 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:54:02

21. Linette Stridh – Relationsvåld, missbruk och bokprojekt

9/29/2017
More
I det första avsnittet av höstens ”Vem är jag?” möts jag och Linette Stridh som delar den bipolära sjukdomen, missbruket och relationsvåldet med mig. Bland mycket annat. Vi pratar om relationsvåld ur våra respektive perspektiv och även en del missbruk och psykisk ohälsa. Samtidigt kan vi naturligtvis inte låta bli … Inlägget 21. Linette Stridh – Relationsvåld, missbruk och bokprojekt dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:44:12

20. Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld

6/25/2017
More
I det tionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Carolina Farraj som som på facebook beskriver sig själv som manshatande, lesbisk feminist. Vi möts i ett samtal om en barndom som kantats av sexuella övergrepp, om kvinnohat som föder manshat och min osäkerhet i min … Inlägget 20. Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:57:08

19. Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende

6/11/2017
More
I det nionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min gamla kurskamrat Sandra som liksom jag har bipolär sjukdom. Vi möts i ett samtal om psykisk ohälsa, teater och medberoende och hjälplösheten i att tvingas stå och se på. Det blir alltså lite missbruk. … Inlägget 19. Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:53:20

18. Shane Booth – HIV, Ghosts & Racism

5/27/2017
More
In the eighth episode of the podcast “Vem är jag?” I meet Shane Booth a relative from United States. He participated in the third season of the TV program “Allt för Sverige” and was nominated on gay galan for Best TV Personality 2013. We meet in a conversation about, among other … Inlägget 18. Shane Booth – HIV, Ghosts & Racism dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:36:47

17. My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma

5/14/2017
More
I det sjunde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och My Skarsgård, läkar, alkohol- och drogterapeut, i ett samtal om en grupp av missbrukare som i större utsträckning än andra lever mer i det fördolda. De högutbildade, dessutom kvinna och mamma. Alltså en hel del missbruk – … Inlägget 17. My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:00:47

16. Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet

4/30/2017
More
I det sjätte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Johan Häglerud, musiker och producent, i ett samtal om hur det är att plötsligt kunna se efter ett stort synfel, fördomar vi alla bär på och ytlighet – samt en gnutta missbruk. Musik: Farliga killar – … Inlägget 16. Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:42:25

15. Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget

4/16/2017
More
I det femte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Sture Bergwall, eller Tomas Quick som han blev känd för mig som i ett samtal om åren på Säters sjukhus, en trygg barndom och ungdomsår präglade av en homosexualitet som skulle korrigeras “rätt” och mycket mer … Inlägget 15. Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:19:19

14. Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser

4/2/2017
More
I det fjärde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min syster Johanna i ett samtal om bland annat mobbning och att hamna efter i skolan och att äntligen få en diagnos som vuxen – samt en gnutta missbruk. Detta avsnitt avslutar också samtalen med min närmaste familj. … Inlägget 14. Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:01:02

13. Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist

3/19/2017
More
I det tredje avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag tillsammans med Mikael Vasara från förra avsnittet Tommy Nilsson i ett samtal om hur det är att stå med benen i olika typer av konstformer, media och empati samt hur vi också är nyktra alkoholister med stolthet – med … Inlägget 13. Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:06:07

12. Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall

3/5/2017
More
I det andra avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Mikael Vasara i ett samtal om drömmar som grusats på grund av ett destruktivt drickande, hur det är att dras in i ett svart hål och återfall – samt en gnutta missbruk. Musik: Man kan alltid … Inlägget 12. Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:36:25