Vem är jag?-logo

Vem är jag?

Health & Wellness Podcasts >

More Information

Episodes

26. Sofia – ett av mina offer

8/27/2018
More
Ny säsong och nya avsnitt. I första avsnittet av podcasten ”Vem är jag?” samtalar jag med Sofia som känt mig under tio års tid. Vi inledde en relation som varade i ungefär två år. En relation som snart blev destruktiv på flera vis och däribland våld från mig. Ett helvete … Inlägget 26. Sofia – ett av mina offer dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:19:56

Extra avsnitt – Frågor & Svar

5/15/2018
More
Med anledning av min medverkan ibland annat Nyhetsmorgon känner jag att det finns en del jag behöver försöka förtydliga och också ge min bild av. En del missvisande och felaktiga uppgifter har cirkulerat i media. Även missförstånd som jag hoppas kunna reda ut. Här nedan följer några av de mest … Inlägget Extra avsnitt – Frågor & Svar dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:46:12

25. Ayla – Övergrepp, våld och missbruk

4/5/2018
More
I det här avsnittet möter jag Ayla som berättar om en dysfunktionell uppväxt, hur det och missbruket format henne genom livet och hur hon är idag. Vi har en ganska lik missbrukshistorik och har båda blivit utsatta och utsatt andra för våld och samtalar kring detta samt hur Ayla inom …

Duration:00:46:26

26. Nemo Hedén – dokusåpaprofil, podcaster och beroendemänniska

1/31/2018
More
I det här avsnittet möter jag Nemo Hedén som blev känd genom skandaldokusåpan Kungarna i Tylösand och som numera driver den populära podcasten Nemo möter en vän. vi ses på hans stamlunchställe för ett timslångt samtal om allt från ett omättligt bekräftelsebehov, tiden som dokusåpakändis, beroendet samt våra tidigare osmikrande … Inlägget 26. Nemo Hedén – dokusåpaprofil, podcaster och beroendemänniska dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:14:08

3.4 Christer – Jesusmannen

12/30/2017
More
I det här sista avsnittet från 2017 möter jag Christer som också kallas för Jesusmannen i Norrköping. Han går omkring och sprider glädjens budskap om att ha mött Jesus. Vem är han egentligen? Och hur ser han på livet? Varför går han runt på stan? Och hur länge har han … Inlägget 3.4 Christer – Jesusmannen dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:54:49

3.2 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex

11/11/2017
More
I det andra avsnittet av höstens ”Vem är jag?” möts jag och kvinnan bakom Instagramkontot 1000ansikten1hjarta. Hon är aktiv missbrukare som anser sig ha kontroll på det vis att hon har en uppmätt daglig dos av narkotika hon stoppar i sig ”för att fungera”. Det är som jag ser det … Inlägget 3.2 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:54:02

3.1 Linette Stridh – Relationsvåld, missbruk och bokprojekt

9/29/2017
More
I det första avsnittet av höstens ”Vem är jag?” möts jag och Linette Stridh som delar den bipolära sjukdomen, missbruket och relationsvåldet med mig. Bland mycket annat. Vi pratar om relationsvåld ur våra respektive perspektiv och även en del missbruk och psykisk ohälsa. Samtidigt kan vi naturligtvis inte låta bli … Inlägget 3.1 Linette Stridh – Relationsvåld, missbruk och bokprojekt dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:44:12

2.10 Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld

6/25/2017
More
I det tionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Carolina Farraj som som på facebook beskriver sig själv som manshatande, lesbisk feminist. Vi möts i ett samtal om en barndom som kantats av sexuella övergrepp, om kvinnohat som föder manshat och min osäkerhet i min … Inlägget 2.10 Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:57:08

2.9 Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende

6/11/2017
More
I det nionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min gamla kurskamrat Sandra som liksom jag har bipolär sjukdom. Vi möts i ett samtal om psykisk ohälsa, teater och medberoende och hjälplösheten i att tvingas stå och se på. Det blir alltså lite missbruk. … Inlägget 2.9 Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:53:20

2.8 Shane Booth – HIV, Ghosts & Racism

5/27/2017
More
In the eighth episode of the podcast ”Vem är jag?” I meet Shane Booth a relative from United States. He participated in the third season of the TV program ”Allt för Sverige” and was nominated on gay galan for Best TV Personality 2013. We meet in a conversation about, among other … Inlägget 2.8 Shane Booth – HIV, Ghosts & Racism dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:36:47

2.7 My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma

5/14/2017
More
I det sjunde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och My Skarsgård, läkar, alkohol- och drogterapeut, i ett samtal om en grupp av missbrukare som i större utsträckning än andra lever mer i det fördolda. De högutbildade, dessutom kvinna och mamma. Alltså en hel del missbruk – … Inlägget 2.7 My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:00:47

2.6 Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet

4/30/2017
More
I det sjätte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Johan Häglerud, musiker och producent, i ett samtal om hur det är att plötsligt kunna se efter ett stort synfel, fördomar vi alla bär på och ytlighet – samt en gnutta missbruk. Musik: Farliga killar – … Inlägget 2.6 Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:42:25

2.5 Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget

4/16/2017
More
I det femte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Sture Bergwall, eller Tomas Quick som han blev känd för mig som i ett samtal om åren på Säters sjukhus, en trygg barndom och ungdomsår präglade av en homosexualitet som skulle korrigeras ”rätt” och mycket mer … Inlägget 2.5 Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:19:19

2.4 – Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser

4/2/2017
More
I det fjärde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min syster Johanna i ett samtal om bland annat mobbning och att hamna efter i skolan och att äntligen få en diagnos som vuxen – samt en gnutta missbruk. Detta avsnitt avslutar också samtalen med min närmaste familj. … Inlägget 2.4 – Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:01:02

2.3 Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist

3/19/2017
More
I det tredje avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag tillsammans med Mikael Vasara från förra avsnittet Tommy Nilsson i ett samtal om hur det är att stå med benen i olika typer av konstformer, media och empati samt hur vi också är nyktra alkoholister med stolthet – med … Inlägget 2.3 Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:01:06:07

2.2 Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall

3/5/2017
More
I det andra avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Mikael Vasara i ett samtal om drömmar som grusats på grund av ett destruktivt drickande, hur det är att dras in i ett svart hål och återfall – samt en gnutta missbruk. Musik: Man kan alltid … Inlägget 2.2 Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:36:25

2.1 Pappa - Temperament, Fadersfigur och Bekräftelse

2/19/2017
More
I det första avsnittet avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min pappa i ett samtal om bland annat saknaden av en riktig fadersfigur, att bli äldre fortare än sin egen mognad och bekräftelsebehov – samt en gnutta missbruk. Musik: En miljon återstår – Christian Schmeikal, ”Sagan om mitt … Inlägget 2.1 Pappa – Temperament, Fadersfigur och Bekräftelse dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:45:51

Trailer – Vem är jag? (Del 2)

2/5/2017
More
Det här är en liten trailer med information för andra delen av podcasten ”Vem är jag?”. En vår med många spännande möten med människor som generöst delar med sig av sina personliga historier. Kom ihåg att ta hand om varandra! ——————— I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg … Inlägget Trailer – Vem är jag? (Del 2) dök först upp på adamtillberg.com.

Duration:00:03:17

Avsnitt 10 – Nyårsspecial

12/30/2016
More
Välkommen till det tionde och sista avsnittet av podcasten ”Vem är jag?”. En pod vari jag vill samtala kring den inte så lilla frågan vad som definierar VEM en människa är med utgångspunkt i mitt eget sökande. Det här avsnittet är ju egentligen bara det sista i vad vi skulle kunna kalla säsong ett av Read More ...

Duration:00:34:07

Avsnitt 9 – Viktor

12/12/2016
More
I det nionde avsnittet av podcasten ”Vem är jag?”möts jag och min lillebror i ett samtal om att ha sin identitet i sitt arbete, hur det är att vara storebror till sin storebror och rent av skämmas – samt en gnutta missbruk. Musik: Låt ljuset brinna - Mikael Vasara, "I en evighets tystnad" info@adamtillberg.com

Duration:01:03:35