eCommerce Power Talk-logo

eCommerce Power Talk

Markets and Investing


Location:

Denmark

Language:

Danish

Contact:

004586183218


Episodes

Talk #5: Skal du sælge dine produkter via Amazon?

4/16/2018
Skal du sælge på Amazons markedsplads? Amazon vinder overlegent på pris, leveringstid og bekvemmelighed. What to do som dansk e-handelsvirksomhed/webshop, når det gælder Amazon? Vi drøfter plusser og minusser med FDIHs Niels Ralund i denne episode af No Zebras eCommerce Power Talk. Vi beklager, at lyden ikke er så god i denne episode.

Duration:00:31:52

Talk #4: Tag din e-handel til nye markeder

2/14/2018
Dagens podcastgæst, Mie Krog, er en temmelig erfaren kvinde og en af landets mest efterspurgte bestyrelsesmedlemmer. Hun var med til at bygge eCommerce-setuppet fra bunden hos JYSK og har som bestyrelseskvinde sat digitalisering og international e-handel på dagsordenen i rigtig mange både børsnoterede og ejerledede virksomheder. Hun sidder i dag i over 10 bestyrelser, arbejder som selvstændig forretningsudvikler og har tidligere været fagdirektør hos virksomheder som LEGO, JYSK, Dansk...

Duration:00:47:47

Talk #3: Go big or go home (with eCommerce & online marketing)

1/16/2018
Steffen Hedebrandt sidder med ansvaret for via digital marketing at skaffe nye kunder til Airtame. Airtame har skabt en voldsom vækst i et konkurrencepræget marked, og de vandt i 2017 prisen som bedste eksportcase ved FDIHs prisuddeling. En væsentlig del af årsagen til deres succes ligger i mindsettet "Go big or go home".

Duration:00:41:09

Talk #2: Hvordan skal bestyrelsen arbejde med eCommerce?

12/20/2017
Bestyrelsen (og dens digitale modenhed) spiller en kæmpe rolle i at lægge ekspansive e-handelsstrategier. I Talk #2 fortæller Carl Erik Skovgaard, partner i DELACOUR, om hvordan han udvælger nye eCommerce-markeder, arbejder med go-to-market-strategier og hvilke fejl han har begået og lært af!

Duration:00:48:10

Talk #1: Hvordan får man succes med sin eCommerce-strategi?

11/20/2017
I første episode af eCommerce Power Talks taler No Zebras Dennis Østergaard med Søren Kruse, som igennem 17 år har arbejdet med eCommerce hos både pures players og brandowners med et retail-led. Podcasten sætter fokus på vigtigheden af en skarp eCommerce-strategi krydret med Sørens konkrete erfaringer fra Pandora, BoConcept og Jabra om, hvordan du får alle med ombord i dit e-handelsprojekt.”

Duration:01:09:58