Adresseavisens OmAdressert-logo

Adresseavisens OmAdressert

News & Politics Podcasts >

More Information

Location:

Europe, Norway

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

+4791507200


Episodes

Live fra Litteraturhuset - med Mads Bones som gjest

10/25/2018
More
OmAdressert live fra Litteraturhuset i Trondheim. Skuespiller Mads Bones, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer situasjonen i KrF, rikspolitikken, det politiske bildet foran valget i Trondheim, bølgen av TV-serier og bruken av virkelighet i bøker og underholdning - blant annet.

Duration:01:06:57

Alle skal ned, Ap, KrF og 22. juli. Med Tore O. Sandvik (Ap) som gjest

10/19/2018
More
Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) er ukas gjest. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer han boka «Alle skal ned» om Arbeiderpartiets vanskelige tider, den politiske situasjonen i landet og KrFs mulige snuoperasjon og debatten etter 22. juli og filmene om terroren som nå er lansert.

Duration:00:47:45

Kursendring i KrF, forandringer i NRK P1, statsbudsjettet og 22 juli-filmene

10/11/2018
More
Kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte er ukas gjest. Det har handlet mest om KrF denne uka, og det bærer denne episoden også preg av. Omleggingene i NRK P1 skaper også bråk, og kanalsjef Grøtte må i denne utgaven svare for hvorfor kjente og kjære programmer byttes ut med en ny måte å lage radio på. Med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller.

Duration:00:50:56

KrF, Knut Arild Hareide, Kim Larsen og bråk på NTNU

10/2/2018
More
KrF-leder Knut Arild Hareides politiske snuoperasjon sist fredag er selvfølgelig hovedtema når Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og HarryTiller møtes for å oppsummere de siste dagers hendelser. Kim Larsens dødsfall, krangel på NTNU etter uttalelser i Resett.no og en ny Lolita-debatt er også tema du får høre mer om denne utgaven av «OmAdressert».

Duration:00:31:32

Varslerbråk, Høyres nominasjon, Håkon Blekens raseri og om tiden da folk kjøpte plater

9/21/2018
More
Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer uka. Den har handlet mye om varslersaken i Oslo, raseriet til Håkon Bleken, nominasjonsprosessene i lokalpolitikken og - som ofte før - Midtbyen.

Duration:00:35:56

Rita Otterviks ja, NTNUs kampanje, metrobussen og Jordan Peterson

9/14/2018
More
OmAdresserts faste podkastpanel oppsummerer nyhetene fra siste uke. Ordfører Rita Ottervik (Ap) går for fire nye år, NTNU får kritikk for ny reklamekampanje, regionreformen er i trøbbel og mange er redde for å krysse gata for å komme seg på de nye metrobussene.

Duration:00:42:03

Erna Solberg spesial. Med statsministeren i tårnet

9/11/2018
More
Statsminister Erna Solberg (H) er gjest i denne spesialutgaven av Adresseavisens podkast «OmAdressert». Sammen med Høyres ordførerkandidat, Ingrid Skjøtskift legger hun planer for hvordan Høyre skal forsøke å overta Trondheim. Politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller møtte de to i Tyholttårnet for å snakke om den politiske situasjonen lokalt og nasjonalt, nå ett år før valget.

Duration:00:30:26

NRK-streik, flukt fra Ap, turismens problemer, VM på ski og siste nytt fra Cannes

5/18/2018
More
NRK-streiken og flukten fra Arbeiderpartiet er tema når Tone Sofie Aglen, Harry Tiller og Terje Eidsvåg møtes i studio. Stadig flere europeiske byer er lei av å bli overfylt av turister og slikt skaper konflikt og krangel. Trondheim får likevel ikke VM på ski i 2023, men bør kanskje søke på nytt i 2025. Terje er akkurat kommet hjem fra filmfestival i Cannes, og har med seg siste nytt fra filmens verden.

Duration:00:45:47

Forfall i trondheimspolitikken, MDG-landsmøte og litt om Rbk - Ranheim

5/7/2018
More
Denne uka om forfall i trondheimspolitikken, Miljøpartiets problemer, Giske vs Støre i Trøndelag og RBK spiller skikkelig dårlig forball. Trondheims varaordfører Ola Lund Renolen er gjest.

Duration:00:58:45

Frp, 1. mai, Avicii og Heimebane

4/30/2018
More
OmAdresserts faste panel med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer Frps landsmøte, diskuterer betydningen av 1. mai i dag og andre store og små hendelser fra siste ukes nyheter.

Duration:00:41:39

Hytteturen fra helvete, messenger-mobbing, Trond Giske på fest og litt politikk

4/18/2018
More
Vårt faste panel oppsummerer nyhetsuka. Det har vært en uke preget av Sp-topper på hyttetur, skandaleoppslag om Giske på "AUF-fest" og landsmøte i Venstre.

Duration:00:45:02

Trine Skei Grande er gjest i ukas podkast

4/11/2018
More
Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er gjest i denne ukas utgave av OmAdressert. Venstres landsmøte starter til helgen og på nytt er Skei Grande på forsidene etter angrep fra Ola Borten Moe på Facebook denne uka.

Duration:00:38:51

Ordførerutfordrer, politikkhelg og DDE med Ingrid Skjøtskift som gjest

4/5/2018
More
Høyres Ingrid Skjøtskift er gjest. Hun vil bli ordfører i Trondheim og utfordrer Rita Ottervik ved valget. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser hun på store og små hendelser fra siste uke og inn mot ei helg der Høyre har landsmøte og Trøndelag Ap har årsmøte.

Duration:00:40:50

Listhaug-bråk, Facebook-bråk, Acer-bråk og påskekrim

3/23/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer en dramatisk nyhetsuke med Listhaug-avgang, Acer-bråk, Facebook i trøbbel og påska som står for døra. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.

Duration:00:44:18

Politisk hjemmealenefest

3/16/2018
More
Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller er hjemme alene i podkaststudio denne uka. Det blir det mye politikkprat av. Sylvi Listhaug, mistillitsforslag og beklagelser har preget denne nyhetsuka.

Duration:00:35:00

Tilgivelse i politikken, trøndersk dialekt på TV og campus i Trondheim

3/8/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer siste uke. Den har blant annet handlet om Kosmorama, tilgivelse og «soningstid» for politikere, Olemic Thommesen og campus i Trondheim. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller er på plass.

Duration:00:39:26

Kosmorama, Kystad-saken, kulde og kulturkonflikt

3/1/2018
More
Festivaldirektør for Kosmorama, Silje Engeness, er ukas gjest. Trondheims filmfestival Kosmorama er like rundt hjørnet og i denne podkasten får du mange tips om hvilke filmer du bør få med deg. I tillegg er vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller opptatt av Kystad-saken, vinterkulda og byggeskandalen på Stortinget, blant annet.

Duration:00:49:03

Ap i trøbbel, høyt spill i rådhuset, Utøya-film og norsk humor

2/23/2018
More
Ap er i trøbbel over hele linja, Venstre slår seg på brystet i Trondheim og mener de skal overta ordførerollen. Slikt blir det podkast av. Vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer store og små hendelser fra siste uke.

Duration:00:41:51

Bioteknologi, kulturkamp, sjakk og OL

2/14/2018
More
Vårt faste panel er tidlig ute med ukas «OmAdressert». Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer nyhetene fra denne uka. Bioteknologi, kulturkamp og regionreform, sjakk og OL i Sør-Korea er noen av sakene. Vi har også fått kjeft for å knote på fintrøndersk, og legger oss flate.

Duration:00:38:54

Monster, metoo, sex og politikk. Med Merethe Baustad Ranum som gjest

2/8/2018
More
Merethe Baustad Ranum er gjest i denne ukas «OmAdressert». På dagsorden står blant annet monster-debatten og Sylvi Listhaug, metoo og jussen, Trond Giske på Gjølme og populariteten til Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. Vårt faste panel, med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller, er også på plass.

Duration:00:51:45