Adresseavisens OmAdressert-logo

Adresseavisens OmAdressert

News & Politics Podcasts >

More Information

Location:

Europe, Norway

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

+4791507200


Episodes

Rita Otterviks ja, NTNUs kampanje, metrobussen og Jordan Peterson

9/14/2018
More
OmAdresserts faste podkastpanel oppsummerer nyhetene fra siste uke. Ordfører Rita Ottervik (Ap) går for fire nye år, NTNU får kritikk for ny reklamekampanje, regionreformen er i trøbbel og mange er redde for å krysse gata for å komme seg på de nye metrobussene.

Duration:00:42:03

Erna Solberg spesial. Med statsministeren i tårnet

9/11/2018
More
Statsminister Erna Solberg (H) er gjest i denne spesialutgaven av Adresseavisens podkast «OmAdressert». Sammen med Høyres ordførerkandidat, Ingrid Skjøtskift legger hun planer for hvordan Høyre skal forsøke å overta Trondheim. Politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller møtte de to i Tyholttårnet for å snakke om den politiske situasjonen lokalt og nasjonalt, nå ett år før valget.

Duration:00:30:26

Trøndelag sett med Oslo-briller, politiske omkamper og døde divaer

9/3/2018
More
Høyres Henrik Asheim er ukas gjest. Siden vi i forrige uke snakket om Oslo-eliten, og de mange som mener oslofolk inne på et kontor ikke forstår seg på noe som helst, inviterte vi Asheim for å se på Trøndelag med Oslo-brillene sine. Strid om Viken, DAB-krangel, statsrådsskifter og døde kulturdivaer opptar også panelet denne uka. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.

Duration:00:46:55

Oslo-eliten, bompengekrig, regjeringens fremtid, kultursommeren og JanO.

8/29/2018
More
Regjeringens skjebne er fortsatt uklar etter høring i Stortinget, bompengemotstanderne mobiliserer over hele landet og kultursommeren i Trondheim er over. Det er noen av temaene i denne ukas utgave av «OmAdressert». Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller

Duration:00:50:53

Sandberg-exit, nye meningsmålinger og mer bråk om Spektrum og i Finnmark

8/22/2018
More
Stortingsrepresentant Mari Holm Lønseth (H) er gjest denne uka. OmAdressert er tilbake etter sommeren og oppsummerer de siste ukers politiske drama rundt Per Sandberg, Arendalsuka, meningsmålingene for Trondheim og Trøndelag og bråket rundt Trondheim Spektrum. Regionreform og Finnmarksopprør blir de også plass til i denne ukas episode.

Duration:00:58:20

Nytt Trøndelag, nytt Arbeiderparti og klart for sommer. Per Olav Hopsø (Ap) er ukas gjest

7/11/2018
More
Per Olav Skurdal Hopsø, konstituert leder og Aps kronprins i Trøndelag, er ukas gjest. Det skal handle mye om sammenslåingen av Trøndelag og veien videre for et samlet fylke. Veien videre for Ap er også ett av temaene i den siste podkasten før sommerferien. Tørke for bøndene, ferie og jobbmail og fotball-VM blir det også tid til å snakke om.

Duration:00:46:35

Trondheimspolitikk, samarbeid, Midtbyens død og mulighetene til å hoppe i fjorden

7/5/2018
More
SVs Ingrid Marie Sylte Isachsen er bystyrets yngste. Hun er gjest i denne ukas episode av OmAdressert. Der handler mye om trondheimspolitikken ett år før valgkampen starter. Hvem skal samarbeide med hvem? Hvem blir ordfører og hvordan skal byutviklingen foregå? Det er noen av temaene vi er innom denne uka.

Duration:00:45:03

Borgerkrig i Trøndelag Ap, hva gjør Nato og hvem finner fotball-VM? Med Randi Ness som gjest

6/25/2018
More
Randi Ness, avtroppende rådgiver for Jens Stoltenberg i NATO er ukas gjest. På programmet i denne episoden står blant annet mer om "borgerkrigen i Trøndelag Ap", hva skjer i Nato for tiden og en del om fotball-VM og Belgia, England og Islands muligheter i mesterskapet.

Duration:00:45:45

Trøndersangen, fotball-VM og Arbeiderpartiet

6/18/2018
More
Lasse Berre er gjest i denne utgaven. Det skal handle mye om Trøndelag, trøndersk identitet og kultur etter at sangen og videoen «Trønder» har blitt en stor suksess over hele landet. Fotball-VM er igang, og det engasjerer vårt panel. Det samme gjør situasjonen i Arbeiderpartiet og Trond Giskes turne gjennom Trøndelag.

Duration:00:39:32

Misnøye i Trøndelag, festivalsommer i Trondheim og sykkelbyens utfordringer

6/5/2018
More
Denne utgaven av OmAdressert handler blant annet om gryende misnøye etter sammenslåingen av Trøndelag, tidenes festivalsommer i Trondheim og diskusjonen om tilretteleggingen for syklister i byen. I Sverige foregår det en oppvask etter en av de store metoo-sakene, og det opptar også vårt faste panel. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller

Duration:00:50:21

Mer krangel i Ap, nynorskkrangel, byggekrangel og bråk om shorts på jobben

5/31/2018
More
OmAdressert er tilbake med en ny podkast. Vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller, ser nærmere på Ap-krangelen som fortsetter, nynorskutspillet til Tore O. Sandvik, fortetting i Trondheim, shorts på jobben og go'været i Trøndelag.

Duration:00:49:31

NRK-streik, flukt fra Ap, turismens problemer, VM på ski og siste nytt fra Cannes

5/18/2018
More
NRK-streiken og flukten fra Arbeiderpartiet er tema når Tone Sofie Aglen, Harry Tiller og Terje Eidsvåg møtes i studio. Stadig flere europeiske byer er lei av å bli overfylt av turister og slikt skaper konflikt og krangel. Trondheim får likevel ikke VM på ski i 2023, men bør kanskje søke på nytt i 2025. Terje er akkurat kommet hjem fra filmfestival i Cannes, og har med seg siste nytt fra filmens verden.

Duration:00:45:47

Forfall i trondheimspolitikken, MDG-landsmøte og litt om Rbk - Ranheim

5/7/2018
More
Denne uka om forfall i trondheimspolitikken, Miljøpartiets problemer, Giske vs Støre i Trøndelag og RBK spiller skikkelig dårlig forball. Trondheims varaordfører Ola Lund Renolen er gjest.

Duration:00:58:45

Frp, 1. mai, Avicii og Heimebane

4/30/2018
More
OmAdresserts faste panel med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer Frps landsmøte, diskuterer betydningen av 1. mai i dag og andre store og små hendelser fra siste ukes nyheter.

Duration:00:41:39

Hytteturen fra helvete, messenger-mobbing, Trond Giske på fest og litt politikk

4/18/2018
More
Vårt faste panel oppsummerer nyhetsuka. Det har vært en uke preget av Sp-topper på hyttetur, skandaleoppslag om Giske på "AUF-fest" og landsmøte i Venstre.

Duration:00:45:02

Trine Skei Grande er gjest i ukas podkast

4/11/2018
More
Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er gjest i denne ukas utgave av OmAdressert. Venstres landsmøte starter til helgen og på nytt er Skei Grande på forsidene etter angrep fra Ola Borten Moe på Facebook denne uka.

Duration:00:38:51

Ordførerutfordrer, politikkhelg og DDE med Ingrid Skjøtskift som gjest

4/5/2018
More
Høyres Ingrid Skjøtskift er gjest. Hun vil bli ordfører i Trondheim og utfordrer Rita Ottervik ved valget. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser hun på store og små hendelser fra siste uke og inn mot ei helg der Høyre har landsmøte og Trøndelag Ap har årsmøte.

Duration:00:40:50

Listhaug-bråk, Facebook-bråk, Acer-bråk og påskekrim

3/23/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer en dramatisk nyhetsuke med Listhaug-avgang, Acer-bråk, Facebook i trøbbel og påska som står for døra. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.

Duration:00:44:18

Politisk hjemmealenefest

3/16/2018
More
Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller er hjemme alene i podkaststudio denne uka. Det blir det mye politikkprat av. Sylvi Listhaug, mistillitsforslag og beklagelser har preget denne nyhetsuka.

Duration:00:35:00

Tilgivelse i politikken, trøndersk dialekt på TV og campus i Trondheim

3/8/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer siste uke. Den har blant annet handlet om Kosmorama, tilgivelse og «soningstid» for politikere, Olemic Thommesen og campus i Trondheim. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller er på plass.

Duration:00:39:26