Adresseavisens OmAdressert-logo

Adresseavisens OmAdressert

News & Politics Podcasts >

More Information

Location:

Europe, Norway

Language:

Norwegian Bokmal

Contact:

+4791507200


Episodes

Trøndersangen, fotball-VM og Arbeiderpartiet

6/18/2018
More
Lasse Berre er gjest i denne utgaven. Det skal handle mye om Trøndelag, trøndersk identitet og kultur etter at sangen og videoen «Trønder» har blitt en stor suksess over hele landet. Fotball-VM er igang, og det engasjerer vårt panel. Det samme gjør situasjonen i Arbeiderpartiet og Trond Giskes turne gjennom Trøndelag.

Duration:00:39:32

Misnøye i Trøndelag, festivalsommer i Trondheim og sykkelbyens utfordringer

6/5/2018
More
Denne utgaven av OmAdressert handler blant annet om gryende misnøye etter sammenslåingen av Trøndelag, tidenes festivalsommer i Trondheim og diskusjonen om tilretteleggingen for syklister i byen. I Sverige foregår det en oppvask etter en av de store metoo-sakene, og det opptar også vårt faste panel. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller

Duration:00:50:21

Mer krangel i Ap, nynorskkrangel, byggekrangel og bråk om shorts på jobben

5/31/2018
More
OmAdressert er tilbake med en ny podkast. Vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller, ser nærmere på Ap-krangelen som fortsetter, nynorskutspillet til Tore O. Sandvik, fortetting i Trondheim, shorts på jobben og go'været i Trøndelag.

Duration:00:49:31

NRK-streik, flukt fra Ap, turismens problemer, VM på ski og siste nytt fra Cannes

5/18/2018
More
NRK-streiken og flukten fra Arbeiderpartiet er tema når Tone Sofie Aglen, Harry Tiller og Terje Eidsvåg møtes i studio. Stadig flere europeiske byer er lei av å bli overfylt av turister og slikt skaper konflikt og krangel. Trondheim får likevel ikke VM på ski i 2023, men bør kanskje søke på nytt i 2025. Terje er akkurat kommet hjem fra filmfestival i Cannes, og har med seg siste nytt fra filmens verden.

Duration:00:45:47

Ola Lund Renolen (MDG) er gjest - foran landsmøtet i miljøpartiet

5/7/2018
More
Varaordfører Ola Lund Renolen (MDG) i Trondheim er ukas gjest. Sammen med Tone Sofie Aglen og Harry Tiller snakker han om MDG som har landsmøte denne helga, om trondheimspolitikken, Trond Giske og Jonas Gahr Støre, rekruttering til lokalpolitikk og en hel del annet.

Duration:00:58:45

Frp, 1. mai, Avicii og Heimebane

4/30/2018
More
OmAdresserts faste panel med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer Frps landsmøte, diskuterer betydningen av 1. mai i dag og andre store og små hendelser fra siste ukes nyheter.

Duration:00:41:39

Hytteturen fra helvete, messenger-mobbing, Trond Giske på fest og litt politikk

4/18/2018
More
Vårt faste panel oppsummerer nyhetsuka. Det har vært en uke preget av Sp-topper på hyttetur, skandaleoppslag om Giske på "AUF-fest" og landsmøte i Venstre.

Duration:00:45:02

Trine Skei Grande er gjest i ukas podkast

4/11/2018
More
Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er gjest i denne ukas utgave av OmAdressert. Venstres landsmøte starter til helgen og på nytt er Skei Grande på forsidene etter angrep fra Ola Borten Moe på Facebook denne uka.

Duration:00:38:51

Ordførerutfordrer, politikkhelg og DDE med Ingrid Skjøtskift som gjest

4/5/2018
More
Høyres Ingrid Skjøtskift er gjest. Hun vil bli ordfører i Trondheim og utfordrer Rita Ottervik ved valget. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser hun på store og små hendelser fra siste uke og inn mot ei helg der Høyre har landsmøte og Trøndelag Ap har årsmøte.

Duration:00:40:50

Listhaug-bråk, Facebook-bråk, Acer-bråk og påskekrim

3/23/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer en dramatisk nyhetsuke med Listhaug-avgang, Acer-bråk, Facebook i trøbbel og påska som står for døra. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.

Duration:00:44:18

Politisk hjemmealenefest

3/16/2018
More
Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentator Harry Tiller er hjemme alene i podkaststudio denne uka. Det blir det mye politikkprat av. Sylvi Listhaug, mistillitsforslag og beklagelser har preget denne nyhetsuka.

Duration:00:35:00

Tilgivelse i politikken, trøndersk dialekt på TV og campus i Trondheim

3/8/2018
More
OmAdresserts faste panel oppsummerer siste uke. Den har blant annet handlet om Kosmorama, tilgivelse og «soningstid» for politikere, Olemic Thommesen og campus i Trondheim. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller er på plass.

Duration:00:39:26

Kosmorama, Kystad-saken, kulde og kulturkonflikt

3/1/2018
More
Festivaldirektør for Kosmorama, Silje Engeness, er ukas gjest. Trondheims filmfestival Kosmorama er like rundt hjørnet og i denne podkasten får du mange tips om hvilke filmer du bør få med deg. I tillegg er vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller opptatt av Kystad-saken, vinterkulda og byggeskandalen på Stortinget, blant annet.

Duration:00:49:03

Ap i trøbbel, høyt spill i rådhuset, Utøya-film og norsk humor

2/23/2018
More
Ap er i trøbbel over hele linja, Venstre slår seg på brystet i Trondheim og mener de skal overta ordførerollen. Slikt blir det podkast av. Vårt faste panel, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer store og små hendelser fra siste uke.

Duration:00:41:51

Monster, metoo, sex og politikk. Med Merethe Baustad Ranum som gjest

2/8/2018
More
Merethe Baustad Ranum er gjest i denne ukas «OmAdressert». På dagsorden står blant annet monster-debatten og Sylvi Listhaug, metoo og jussen, Trond Giske på Gjølme og populariteten til Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. Vårt faste panel, med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller, er også på plass.

Duration:00:51:45

Årets kulturpersonlighet, Mads Bones, er ukas gjest.

2/1/2018
More
Skuespiller Mads Bones gjester podkasten OmAdressert. Sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer han Trondheim som kulturby, humorens kår i krenkelsens tid og hvor grensene for humor går. Det blir også litt om klimapolitikk, Giske-saken og søndagsåpne butikker.

Duration:00:47:21

Fagbevegelsen, Ap, NRK, navnetrender og småfuglene

1/26/2018
More
LO-leder i Trondheim, John-Peder Denstad, er ukas gjest. Denne helga arrangeres Trondheimskonferansen i Trondheim. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer Denstad situasjonen i fagbevegelsen, Arbeiderpartiet, trondheimspolitikken. Det blir også tid til å se litt på møringer som vil bli trøndere og småfuglenes kår.

Duration:00:46:44

Trøndelag, Ap, NRK-bråk og #metoo

1/12/2018
More
John Arne Moen, sjefredaktør i Trønder-Avisa er gjest denne uka. Vi stakk innom Trøndelagsmøtet for å se an stemningen ved starten på et samlet Trøndelag. Arbeiderpartiet og stadig nye #metoo-saker er også tema. Under innspillingen kom nyheten om at Venstre snart er i mål med regjeringsforhandlingene, og det opptar selvsagt også vårt podkast-panel. Kritikken mot NRK etter omleggingen av distriktssendingene er også et tema som opptar våre podkastere.

Duration:00:49:00

Trond Giske, regjering, bompenger og kino

1/5/2018
More
Årets første utgave av «OmAdressert» handler om Giske-saken, regjeringsforhandlingene, bompenger i Trondheim og Trondheim kino som er 100 år.

Duration:00:40:29

En årskavalkade for 2017

12/21/2017
More
OmAdresserts faste panel skuer tilbake på 2017, kårer høydepunkter, mageplask, årets overraskelser, årets viktigste saker, album, filmer og TV-serier. Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller ser også inn i glasskula og spår hva vi kan vente oss i 2018. Samtidig ønsker vi alle våre lyttere en riktig god jul og et godt nytt år.

Duration:00:53:14