F1 Aan Tafel-logo

F1 Aan Tafel

Podcasts >

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay's praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via podcast@grandprixradio.nl. F1 aan Tafel wordt gemaakt in samenwerking met www.podcastguru.nl

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay's praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via podcast@grandprixradio.nl. F1 aan Tafel wordt gemaakt in samenwerking met www.podcastguru.nl
More Information

Location:

Netherlands

Genres:

Podcasts

Description:

Formule 1 Aan Tafel is de podcast van Grand Prix Radio, die je achtergronden, discussies en anekdotes uit de F1-wereld brengt. Olav Mol, experts, journalisten, coureurs en Grand Prix Radio-deejay's praten je bij over alles wat je moet weten over de koningsklasse van de autosport. Stuur je vragen in via podcast@grandprixradio.nl. F1 aan Tafel wordt gemaakt in samenwerking met www.podcastguru.nl

Language:

Dutch


Episodes

Ep. 46 'Bottas was driver of the day'

11/18/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Olav Mol, Frederik Middelhoff, Ivo Pakvis en René Hoogterp de sensationele Grand Prix van Brazilië. We lopen alles stap voor stap door. Daarnaast bespreken we de Top van 10 en hoor je alles over het nieuwe boek van Ivo Pakvis. Dat en meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:48:35

Ep. 45 'Nieuwe 2021 regels gaan krachtsverhoudingen niet wijzigen'

11/4/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken René Hoogterp, Daan de Geus, Mike Mulder en Rob Steltman de nieuwe reglementen van 2021, De race in de Verenigde Staten, Hamilton als wereldkampioen en stellen we je voor aan een nieuwe onderdeel. Dat en meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:00:08

Ep. 44 'Hamilton was echte driver of the day'

10/28/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Rachid Finge, Michael Bleekemolen, Mike Mulder en Frederik Middelhoff de afgelopen Grand Prix van Mexico, de vorderingen op het circuit van Zandvoort en de komende Grand Prix van de Verenigde Staten. Daarnaast maken we de winnaars bekend van de special-aflevering met David Coulthard. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:41:25

Special - David Coulthard: 'Ik heb meer succes gehad in F1 dan mijn talent toestond'

10/23/2019
More
In deze special van Formule 1 Aan Tafel ontmoeten Rachid Finge en Mike Mulder oud-F1-coureur David Coulthard. In een nieuw boek, De Succesformule, schrijft de Schot dat F1 een uitstekende leerschool is voor het zakenleven. Hoe past Coulthard lessen van het circuit toe op zijn tv-productiebedrijf en hotels? Kun je talent compenseren met hard werken? En hoe ziet hij de toekomst van Max Verstappen?

Duration:00:19:43

Ep. 43 'Geen derde voor Max in Mexico'

10/21/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken René Hoogterp, Daan de Geus, Rob Steltman en Frederik Middelhoff de vorderingen omtrent de nieuwe regels van 2021, komt de Grand Prix van Miami nog? En blikken vooruit op de Grand Prix van Mexico. Dat en meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:32:04

Ep. 42 F1 Japan: Over Hagibis, Honda en Verstappen

10/14/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Olav Mol, Robin Leféber, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp de afgelopen Grand Prix van Japan. Wat gebeurde er met Vettel zijn start? Wat valt Leclerc te verwijten? Hoe staat Red Bull ervoor? Dat en meer in een nieuwe podcast van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:41:11

Ep. 41 'Mercedes gaat feestje Honda verstieren'

10/7/2019
More
In een nieuwe aflevering van Formule 1 aan Tafel bespreken René Hoogterp, Jack Plooij, Mike Mulder en Daan de Geus van Formule 1 Magazine de Grand Prix van Japan. Kan Red Bull het waarmaken op het thuiscircuit van Honda? Gooit Hagibis roet in het eten? En wat als de race niet kan doorgaan? Dat en nog veel meer in een nieuwe Formule 1 aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:29:11

Ep. 40 'Mercedes profiteert van Russisch roulette Ferrari'

9/30/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Mike Mulder, Frederik Middelhoff, Rinus van Kalmthout en presentator René Hoogterp de bevindingen na de Russische Grand Prix. Wat gebeurde er met Ferrari? Daarnaast bespreken we de belevenissen van Rinus van Kalmthout en beantwoorden we vragen binnengekomen via de socials. Dat en meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:40:34

Ep. 39 'Ferrari slaat onverwachts toe in Singapore'

9/23/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken René Hoogterp, Tom Coronel, Rob Steltman en Werner Budding de winst van Ferrari in Singapore, Het silly season en hebben we nog iets speciaals aan het einde. Dat en nog veel meer in een nieuwe F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:37:04

Ep. 38 'Blijf af van huidig kwalificatieformat'

9/16/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Rachid Finge, Daan de Geus (Formule 1 magazine), Mike Mulder en Frederik Middelhoff de voor- en nadelen van de verschillende kwalificatieformats, en blikken we vooruit op de Grand Prix van Singapore. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:37:33

Ep. 37 'F1 Magie op Monza'

9/9/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Olav Mol, Mike Mulder, Daan de Geus en presentator Frederik Middelhoff de overwinning van Leclerc op Monza, de beslissingen van de wedstrijdleiding en de voortgang van Honda bij Red Bull. Dat en meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:31:05

Ep. 36 'Leclerc overwint Spa'

9/2/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken René Hoogterp, Olav Mol, Ivo Pakvis en Frederik Middelhoff de gebeurtenissen in en om de GP van België, de winst van Leclerc en de prestaties van Albon. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:36:41

Ep. 35 'Vettel gaat dit seizoen niet meer winnen'

8/26/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel blikken Alexander Stevens, Rob Steltman, Marnix Westhuis en presentator René Hoogterp vooruit op de komende Grand Prix van België, bespreken we de kansen van de topteams na de zomerstop en wat kunnen we van Albon verwachten? Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:37:25

Ep. 34 Het grote zomerrapport deel 2

8/19/2019
More
In deel 2 van het grote zomerraport van F1 Aan Tafel bespreken Daan de Geus (Formule1.nl), Mike Mulder, Rob Steltman en René Hoogterp de ontwikkelingen van het middenveld in de eerste seizoenshelft. Zijn de voorspellingen uitgekomen? Daarnaast: wil je kans maken op kaarten voor Spa Francorchamps? Luister dan deze aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:40:18

Ep. 33 Het grote zomerrapport deel 1

8/12/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Tom Coronel, Daan de Geus, Frederik Middelhoff en René Hoogterp de prestaties van de topteams in de eerste seizoenshelft. Daarnaast bespreken we uiteraard de grote transfer van Albon naar Red Bull Racing. Wil je kans maken op kaarten voor de race op Spa Francorchamps? Luister dan de hele aflevering!

Duration:00:40:50

Ep. 32 'Hamilton en Verstappen geven rijles'

8/5/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Daan de Geus, Mike Mulder, Rob Steltman en Frederik Middelhoff de Grand Prix van Hongarije met het gevecht tussen Hamilton en Verstappen, de situatie rond het silly season, welke rijders ruimen het veld en behandelen we vragen van luisteraars. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:35:15

Ep. 31 Heldendom in Hockenheim?

8/5/2019
More
In een uitgebreide nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Olav Mol, Rudy van Buren, Mike Mulder en René Hoogterp de bizarre Grand Prix van Duitsland, praten we Rudy van Buren over zijn Porsche Supercup belevenissen en simwerk voor McLaren, en blikken we vooruit op de Grand Prix van Hongarije. Dat en veel meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:49:54

Ep. 30 'Toekomst Formule 1 zonder Duitsland maar met ground effect?'

7/22/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel blikken Patrick Moeke, Mike Mulder, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp vooruit op de komende Grand Prix van Duitsland, bespreken we de toekomstplannen van de Formule 1 en vragen we jou hoe de ideale Formule 1 eruit ziet. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:38:30

Ep. 29 'Silverstone helpt F1 een handje'

7/15/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel blikken Olav Mol, Rob Steltman, Frederik Middelhoff en René Hoogterp terug op de spectaculaire Grand Prix van Groot-Brittannië, bespreken we de verbeterde situatie bij Red Bull en behandelen we vragen van luisteraars. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:40:50

Ep. 28 Wat nu, Ferrari?

7/8/2019
More
In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel blikken Koen Vergeer, Patrick Moeke, Frederik Middelhoff en Rachid Finge vooruit op de komende Grand Prix van Groot-Brittannië, bespreken we de situatie bij Ferrari en bellen we luisteraars met vragen. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Duration:00:38:30