Hur vi är mot varandra PODCAST-logo

Hur vi är mot varandra PODCAST

Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Genres:

Podcasts

Language:

Swedish

Contact:

0760-84 33 17


Episodes

#6: Det är jag och Pugh Rogefeldt

11/22/2017
More
Äntligen återvänder HVÄMV, och denna gång lyssnar vi uteslutande på frågor inringda per telefon! Vad gör man när jobbkollegan inte fattat vinken att det inte är läge att socialisera på morgonen? Hur många kan man dejta samtidigt? Vad ska man egentligen säga om restaurangmaten, när den inte var så god? I vilket av dessa skeden kan det bli aktuellt med en nödmuffin, eller punschpralin? Svåra frågor, vi vet. Men svaren står att finna i det sjätte avsnittet av Hur vi är mot varandra PODCAST,...

Duration:01:33:10

#5: Subtilt, vänskapligt och smidigt

7/12/2017
More
Hur ’breaka the bad news’ om en kompis dåliga andedräkt? Finns det ett sätt som inte sårar? Vad göra när parterna på en Grindr-dejt är oeniga om kemin och om att ses igen? Vilka oskrivna regler bör gälla och vilka bör skrotas i den senmoderna dejtingkulturen? Och till sist, hur ska läraren i låg- och mellanstadieskolan få barnen att göra det hen vill? Dessutom delar Robert, Svante och Corinne upplevelser om hur en bra/dålig lärare kan vara.

Duration:01:18:59

#4: Unika snöflingor som du

5/18/2017
More
Hur gör man om man som rasifierad inte känner sig hemma i det coola, intellektuella blattetariatet? Hur blir man mer egoistisk och mindre av en mjäkig dörrmatta? Och, slutligen, hur blir man MINDRE egoistisk? Dessa inringda funderingar tröskas av och an i vårt fjärde avsnitt. Dessutom bjuder Robert på tre bisarra gymnasieanekdoter i en.

Duration:01:20:44

#3: En jäsande sten i skon

4/13/2017
More
Smittar politiska åsikter via sexuell överföring? Hur göra när en nyrik vän plötsligt bara snackar lyxinköp och gnäller om skatter? Och har en person, som legat med ens partner under en paus i förhållandet, något slags skyldighet att låta sig bli betraktad som Babylons sköka? Dessa eviga spörsmål idisslas idogt i vårt tredje avsnitt. Dessutom undrar Svante om "hmväv" ska uttalas som en stavelse, i likhet med "dromedar".

Duration:00:59:21

#2: Spola kröken?

3/21/2017
More
Hur mycket ska man berätta om sitt yrke i nya sociala sammanhang? Hur hanterar man en utskällning som riktar sig mot företaget man jobbar på? Och hur mycket är det okej att ens partner kontrollerar ens alkoholförtäring? Dessa tidlösa frågor behandlas på längden och tvären i vårt andra avsnitt. Dessutom har Corinne råkat ut för okända män som säger märkliga saker till henne på stan. (Under inspelningen åstadkom en av mikrofonerna ett irriterande ljud då och då. Vi ber om överseende med detta.)

Duration:00:58:49