Lørdagssalongen-logo

Lørdagssalongen

Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Genres:

Podcasts

Language:

Norwegian


Episodes

Episode #037 - Kristoffer Olsen

12/22/2018
More
Book of Mormon-stjerne Kristoffer Olsen prater om dødsangst VS psykisk stabilitet, folkelighet, permanent, russiske grensevakter og rollen som troll i Vidar Magnussen sin nye serie “Magnus”. Han forteller også om bitterheten da han bare nesten fikk rollen som Arnold Cunningham på West End. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:46:32

Episode #036 - Yousef Hadoui

12/15/2018
More
Yousef Hadoui fra “Svart humor” prater om Islam-satire, oppveksten med nynazister, barndomsvennen som ble drapsmann og hvorfor han skremmes av kjærlighet. Han deler også tøffe opplevelser fra 71 grader Nord og gir deg svaret på hvorfor Frp-politiker Mayzar “Cash-wari” jukset med reiseregninger. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:54:09

Episode #035 - LATE NIGHT LIVE - m/ Heine Totland

12/8/2018
More
Heine Totland prater om oppmerksomhet som dop, Stjernekamp-suksessen, forholdet til adoptivsønnen, matlaging som meditasjon og kleine moteshow. Sammen med Gisle Børge Styve synger de verdens tristeste kjærlighetssang. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:37:39

Episode #034 - LATE NIGHT LIVE - m/ Hans Magne Skard & Eirik Krokås

12/1/2018
More
Standupkomikerne Hans Magne Skard og Eirik Krokås leverer vitser på høyt nivå. De deler sine opplevelser med tørre kakemenn, julefeiring på budsjett, homofobe besteforeldre, standup i menigheten og katastrofale tinderdates. Simen Walle og Madeleine Sutton opptrer live med “Please don´t say you love me” Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:35:59

Episode #033 - Caroline Johansen

11/24/2018
More
Regissør, skuespiller, improvisatør og manusforfatter Caroline Johansen forteller om hvordan det var å regissere TV-seriene “Lovleg” og “Hvite Gutter”, og avslører hvordan hun får frem det aller beste i de hun jobber med. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:35:57

Episode #032 - Herman Flesvig

11/17/2018
More
Komiker Herman Flesvig prater om hvordan det er å plutselig bli gjenkjent, ekteskapet med Robert Stoltenberg, følsomhet, nerver før P3-GULL og hvorfor han hopper i fallskjerm i stedet for å ta Ritalin. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:44:22

Episode #031 - Gjenhør med Doddo

11/11/2018
More
Et gjenhør med Doddo, fra episode 3. Forfatter, artist og Brann-blogger Eduardo “Doddo” Andersen prater om artistkarrieren som ung frustrert mann, meningen med livet, døden, åpenhet, dårlige ligg og Mao. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:44:29

Episode #030 - LATE NIGHT på Ole Bull 26. oktober

11/3/2018
More
Randi Liodden og Thomas Teige fra NRK Satiriks er sammen med komikerne Jan Tore Kristoffersen og Christoffer Schjelderup i denne liveepisoden av Lørdagssalongen fra Lille Ole Bull scene. Vi diskuterer drøy humor, hvorvidt en terroristsketsj burde blitt meldt til PFU, og hvordan det er å skvise ut nye julevitser hvert eneste år. Rune Øygard, Sylvi Listhaug og Louis CK blir også nevnt. I tillegg får du høre Yngve Elde og Line Stokland Røthing fremføre 28 sanger på fem minutt. Følg...

Duration:00:51:34

Episode #029 - Christoffer Schjelderup

10/27/2018
More
Standupkomiker Christoffer Schjelderup briljerer med sitt kritikerroste soloshow “Tro, hat og ærlighet” I denne episoden prater vi om showet, metoo, Louis CK, Vidar “eg snakket med en krabbe” Magnussen, Daniel Simonsen, Fana skoleteater og “Julegøy”. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:47:41

Episode #028 - Selda Ekiz

10/20/2018
More
Selda Ekiz er fysiker, komiker, programleder og edutainer. Vi prater om livet i TV-bransjen, angst for stand-up, miljøpolitikk og hvordan det er å være nysingel og kjent. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:42:37

Episode #027 - Marta Steinsland Leivestad

10/13/2018
More
Marta Steinsland Leivestad er en ung og lovende komiker kjent fra youtube-kanalen “4.etg”. Vi fniser oss gjennom tema som Tinder Gold, VR-porno, hverdagslykke og veien fra revyscenen på Stord, til NRK og hovedstaden. Vi prater også om hvordan man kan få et positivt forhold til kroppen sin og minidokumentaren; “Mage-Martha.” Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er...

Duration:00:35:09

Episode #026 - MYRA

10/6/2018
More
Regina “MYRA” Tucker er en bergensk rapper og låtskriver. Hun har blitt sammenlignet med Nicki Minaj og omtalt som Bergens nye r&b-stjerne. Hør historien om hvordan hun og familien flyktet fra borgerkrigen i Sierra Leone, oppveksten på Flaktveit, tiden på barnehjem, og rømningsforsøk i blond parykk. I tillegg reflekteres det rundt dating og aldersforskjeller i kjærligheten.

Duration:00:40:30

Episode #025 - Jørgen EP

9/29/2018
More
Standupkomiker Jørgen “Hvit gutt” Evensen prater om hvordan det var å lage TV-serien “Hvite Gutter” og hvorfor guttene måtte ta personlighetstest i forkant. Eventjobber uten mikrofon, forberedelser til Julelatter og hvordan det er å være en blanding mellom hvit gutt og gangster. Du får også høre han fortelle sin favorittvits av “Jånni K” om pittesmå el-biler. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten produseres av Mainstream, som du også kan følge på...

Duration:00:29:12

Episode #024 - Halvor Johansson

9/22/2018
More
Komiker og Radio Rock-stjerne, Halvor Johansson, prater om komikerlivet, avliving av Bærumsforeldre, brokkoliskum, deltakelsen på Trygdekontorets tjukkas-spesial og sitt forhold til Bård Hoksrud. Du får også høre den usensurerte versjonen av hvordan det er å være på turnè med Otto Jespersen på lokale restauranter i Haugesund. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten utgis av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er...

Duration:00:33:31

Episode #023 - Thomas Leikvoll

9/15/2018
More
Standupkomiker Thomas Leikvoll prater om humorkarrieren, hvordan han kom seg gjennom en livskrise etter å ha mistet jobben i TV2, og utfordringer rundt det å være freelance. Du får også høre historien om hvordan han gikk fra et liv med kvinner, sprit og festing til et lykkelig ekteskap med sin store kjærlighet.

Duration:00:40:12

Episode #022 - Kristine Riis

9/8/2018
More
Komiker og programleder Kristine Riis prater om radiokarrieren, innspillingen av netflixsuksessen Vikingane, negative presseoppslag tidlig i karrieren og hvordan hun møtte sin store kjærlighet. Du får også høre henne fortelle en standup-bit som aldri tidligere har blitt fremført. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten utgis av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du også er podcastfan!

Duration:00:41:06

Episode #021 - John Brungot

9/1/2018
More
Sesongpremiere! Turnéaktuelle John Brungot prater om livet, humorkarrieren, “Åpent forhold”, perioden som blodseriøs skuespiller og hva som skjer med ekteskap om man velger å flytte ut av byen. I tillegg får du høre Brungot lage eksepsjonelle lydeffekter av folk som spiser sjømat OG hans parodi av Kristian Valen som parodierer andre. Følg Lørdagssalongens Facebook-side og følg Tonje på Instagram Podcasten utgis av Mainstream, som du også kan følge på Instagram eller Facebook om du er...

Duration:00:37:24

Episode #020 - Torbjørn Madsen

7/7/2018
More
Torbjørn Madsen er ubeseiret MMA-utøver, mesterkokk og nesten ferdig utdannet psykolog. Vi prater om hva som driver han til å bli best i alt han gjør, hvordan han trash-talker motstanderne sine, skader i MMA og arbeid med ungdom i Sør-Afrika. I tillegg avslører Tonje en hemmelighet om Torbjørn som han lenge har prøvd å holde skjult for omverdenen.

Duration:00:47:40

Episode #019 - Sigrid Sollund

6/29/2018
More
Journalist og programleder i Dagsnytt 18, Sigrid Sollund, prater om hvordan gjenkjenne hersketeknikker både i studio med Norges maktelite, og på hjemmebane. I tillegg får du et godt innblikk i hvordan det er være nevrotisk privat, men selvsikker og dyktig som få, i rollen som somprogramleder. Vi gjennomgår også en “vitenskapelig” astrologistest hvor du blir ekstra godt kjent med Sigrid.

Duration:00:45:52

Episode #018 - Sivert Heltne Nilsen

6/23/2018
More
En bulldoser på banen, men snill som et lam utenfor. Brannstjerne Sivert Heltne Nilsen prater om sleipe hersketeknikker, gule kort og karantener, tøffe triksekonkurranser med Lars-Arne Nilsen i barndommen, yogaferie på Bali, studier og sin enorme lidenskap for fotball. Du får også høre historien om hvordan Sivert med håndskrevet pass klarte å krysse grensen til Russland.

Duration:00:43:41