Podcastu' lui Katai-logo

Podcastu' lui Katai

Podcasts >

More Information

Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes

43 Theo Nistor: În societatea noastră, un art director este o struțo-cămilă

10/15/2018
More
Dacă nu jonglezi cu social media, o să ajungi să capeți obiceiuri pe care nici tu nu ți le poți explica. Theo Nistor Dacă vrei să știi ce este un art director în zilele noastre într-una dintre agențiile de top de publicitate din România (Friends\TBWA), atunci ai face bine să asculți acest podcast. Pentru că... The post 43 Theo Nistor: În societatea noastră, un art director este o struțo-cămilă appeared first on Katai.

Duration:00:57:35

42 Dragoș Stanca: Prea multă democrație strică!

9/28/2018
More
În episodul de azi din Podcastu’ lui Katai am discutat cu Dragoș Stanca – fondator ICEEfest (cel mai mare festival regional dedicat digitalului), partener TDG, iar din 2018 este președintele BRAT. A ajuns aici după o experiență profesională de peste 20 de ani. A început cu radio, apoi la agenții și acum face cam tot... The post 42 Dragoș Stanca: Prea multă democrație strică! appeared first on Katai.

Duration:00:53:31

41 Ștefan Asafti: Ce nu găsești pe toate gardurile sunt experiențele altora

9/17/2018
More
Odată ce îți așterni lucrurile în așa fel încât să poți să te folosești de ele, e destul de greu să te oprești să faci. Ștefan Asafti Îți dai seama că la un moment dat am fost graphic designer? Exact. Am avut de-a face cu chestii de design, de print, de branding, de packaging. Pur... The post 41 Ștefan Asafti: Ce nu găsești pe toate gardurile sunt experiențele altora appeared first on Katai.

Duration:01:02:39

40 Despre partea tehnică și de marketing a unui podcast

9/3/2018
More
Episodul de azi va fi unul mai diferit decât celelalte, pentru că de data asta nu voi avea niciun invitat, voi vorbi doar eu despre un subiect care devine tot mai interesant în ultima vreme: cum să-ți faci un podcast. Dar pentru că îmi place să testez, să experimentez și să vorbesc despre cum am... The post 40 Despre partea tehnică și de marketing a unui podcast appeared first on Katai.

Duration:00:27:29

39 Mariciu: Ce e YouTubeul pentru copii e fake newsul pentru adulți

8/21/2018
More
Trăim într-o perioadă în care nu mai merge placa cu :”Nu am auzit”, ”Nu știu despre asta”. Marian Ionescu (Mariciu) În top 5 cele mai atractive joburi pentru tinerii din ziua de azi se numără programator, marketing/vânzări, designer de jocuri, youtuber/vlogger și designer de aplicații. Da, ați citit bine și nu am greșit penultimul job:... The post 39 Mariciu: Ce e YouTubeul pentru copii e fake newsul pentru adulți appeared first on Katai.

Duration:00:46:23

38 Mircea Bravo: Dezavantajul sau avantajul online-ului este că toți te văd ca pe prietenul lor

8/7/2018
More
Dacă oamenii își pun întrebări, e cel mai bun lucru. Mircea Bravo Influencer marketing, videouri virale, social media și toate termenele astea nu o să apuci să le înveți zilele astea la o facultate de marketing sau publicitate. O spun asta din propria experiență, mai ales că am terminat masterul de publicitate la Cluj-Napoca și... The post 38 Mircea Bravo: Dezavantajul sau avantajul online-ului este că toți te văd ca pe prietenul lor appeared first on Katai.

Duration:01:04:32

37: Despre jobul de marketer, importanța content marketingului și podcasting alături de Călin Biriș

7/25/2018
More
De ce conținutul pe care îl creezi trebuie să fie doar pentru o singură platformă. De exemplu, dacă faci un video pe care-l uploadezi pe Youtube și vorbești 15 minute în el despre un subiect care te interesează, de ce să nu iei conținutul audio și să-l uploadezi într-un podcast? Prima dată când am auzit... The post 37: Despre jobul de marketer, importanța content marketingului și podcasting alături de Călin Biriș appeared first on Katai.

Duration:01:04:02

36 Vlad Cupșa: Cum se leagă muzica și fotografia de eveniment

7/10/2018
More
Ar trebui să ne gândim mai puțin la business și mai mult la valoarea pe care o aducem. Vlad Cupșa În ultima vreme au început să se organizeze tot mai multe evenimente. Sunt evenimente mici și mari, evenimente de nișă și evenimente pentru oricine, evenimente de business, festivaluri și conferințe. U name it, they have... The post 36 Vlad Cupșa: Cum se leagă muzica și fotografia de eveniment appeared first on Katai.

Duration:00:53:09

35 Vlad Tăușance: Cultura vizuală a tinerilor e mult mai dezvoltată decât a noastră

7/2/2018
More
Rezervorul cel mai mare de curiozitate pe care îl ai la dispoziție este biblioteca. Vlad Tăușance Cei mai mulți îl cunosc pe Vlad drept persoana care a fost în spatele campaniei electorale a lui Klaus Iohannis. Alții îl cunosc ca și omul care se ocupă de traininguri pentru creativi sau pur și simplu omul care... The post 35 Vlad Tăușance: Cultura vizuală a tinerilor e mult mai dezvoltată decât a noastră appeared first on Katai.

Duration:01:05:32

34 Digital Days: De la content marketing și branding până la podcasting, Bannersnack și Instagramology

6/28/2018
More
Am tot vorbit despre audio, voice și podcast în diferite locuri. Am scris pe blogul personal și de asemenea am publicat despre puterea audio în social media și marketing pe site-uri precum Adweek sau MarketingProfs. Dar cred că cel mai bun loc în care poți să testezi acest tip de conținut este chiar pe tarlaua... The post 34 Digital Days: De la content marketing și branding până la podcasting, Bannersnack și Instagramology appeared first on Katai.

Duration:01:09:59

33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut

6/19/2018
More
Interacțiunea cu oamenii îmi aduce ceva în plus. Raluca Mureșan (a.k.a. Ralu Călătorește) Raluca este călător de profesie, însă a început cu jurnalismul acum mulți ani și PR, iar mai apoi a decis să prezinte altora România. Jobul ei de zi cu zi este turismul, iar pasiunea ei este bloggingul. În acest podcast vei descoperi... The post 33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut appeared first on Katai.

Duration:01:01:08

32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii

6/13/2018
More
Dacă Clujul nu creștea în aștia 10 ani, nici Cluj Life nu era ce e acum. Gabriel Aldea Și-a început drumul în online cu un blog. Apoi și-a construit un alt website care astăzi vorbește despre tot ce înseamnă viața în Cluj – și poate majoritatea dintre voi știți despre Cluj Life. În episodul de... The post 32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii appeared first on Katai.

Duration:01:00:34

31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor

6/5/2018
More
Faptul că scriam orice și despre nimic, mă deranja. Dana Rogoz Dana este actriță din plăcere și bloggeriță de meserie. Mămică în primul rând. Unii o știu de când era Abramburica, alții de când e Dana Rogoz. Prima dată am auzit-o pe Dana vorbind la o conferință de social media unde mi-a atras atenția cu... The post 31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor appeared first on Katai.

Duration:00:59:48

30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris

5/31/2018
More
Ziua în care nu am ce scrie e în fiecare zi Radu Băzăvan Pe Radu (zis și Groparu) îl cunosc dinainte de ziua în care m-am mutat la Cluj. Îl urmăream pentru că-mi plăcea să-i citesc poveștile. Era genul de blogger pe care îl citește un om de marketing care vrea să ia o pauză... The post 30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris appeared first on Katai.

Duration:00:50:57

29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca

5/21/2018
More
Mi-a luat mult timp ca sa-mi dau seama ce inseamna “comunitate” Diana Apan Se consideră pragmatică și declară tare și răspicat că-i place partea plictisitoare din prezentări. Diana Apan lucrează la Primăria Cluj-Napoca din 2012, iar astăzi coordonează departamentul de marketing al municipiului. În acest episod am discutat despre marketingul de oraș, despre cum Cluj-Napoca... The post 29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca appeared first on Katai.

Duration:01:02:13

28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități

5/15/2018
More
Când gândești în afara cutiei vezi calități, vezi potențial, vezi că de fapt nu e vorba doar despre tine. Nick Decean Atunci când am decis că vreau să lansez un podcast despre marketing și viață, mi-am făcut o listă cu oamenii pe care aș vrea să-i am invitați. Unii dintre ei erau oameni specializați pe... The post 28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități appeared first on Katai.

Duration:00:51:15

27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească

4/30/2018
More
Cel mai important om din viața unui copil este părintele. Al doilea este sportivul. Virgil Stănescu Singurul lucru comun dintre mine și el este baschetul. Doar că și aici există anumite diferențe. Eu joc baschet ocazional și urmăresc meciurile NBA pe telefon iar el a practicat 2 decenii în diferite colțuri ale lumii jucând... The post 27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească appeared first on Katai.

Duration:00:55:04

26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri

4/19/2018
More
Oamenii sunt capabili de orice în momentul în care iubesc și sunt iubiți. Andreea Esca A intrat în încăpere plină de energie. În următoarea secundă a umplut camera cu prezența ei. Zâmbetele largi și buna dispoziție mi-au dat avânt să apăs pe Rec. Am avut emoții la început și știam că nu m-am pregătit... The post 26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri appeared first on Katai.

Duration:00:24:05

25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică

4/10/2018
More
Oamenii pot să te iubească, doar că trebuie să faci și tu un efort. Cristiana Andrei Ce înseamnă munca unui om de comunicare? Mai ales dacă lucrează în spatele unui brand personal construit pe foarte multă muncă. Cristiana Andrei lucrează în comunicare cam de 10 ani încoace, iar acum a ajuns să coordoneze proiectele... The post 25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică appeared first on Katai.

Duration:00:55:00

24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere?

3/15/2018
More
Insightul e la oameni, nu la brand. Laura Ionescu Stai o secundă și gândește-te care este pagina ta preferată de Facebook? Nu, serios. Care e acea pagină de la care abia aștepți să vezi un nou update. Și nu mă refer la premii cu like-uri și share-uri că poate apuci să prinzi și tu o... The post 24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere? appeared first on Katai.

Duration:00:45:06