Podcastu' lui Katai-logo

Podcastu' lui Katai

Podcasts >

More Information

Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes

69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul?

8/21/2019
More
Te anunț încă de pe acum că sunetul la acest episod e destul de bruiat dintr-un singur motiv, că nu am avut prea multă inspirație să mișc de 2 butoane ca să reglez lucrurile. Așa că-mi cer iertare în prealabil celor care vă veți enerva pe mine și pe greșeala mea. Lecție învățată – Check... The post 69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul? appeared first on Katai.

Duration:00:52:07

Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast

8/16/2019
More
Bogdan Roșca m-a invitat să discutam în podcastul lui despre impactul audio, cultura urbană, marketing, jurnalism și podcasting în cultura de azi. Pe Bogdan l-ați putut asculta în episodul 10 dar de data asta discuția a fost pentru podcastul lui – Vibe & Jazz. Un podcast despre jazz, muzică și media. Dacă ți-a plăcut acest... The post Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast appeared first on Katai.

Duration:00:26:21

67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză

8/6/2019
More
În episodul acesta am stat alături de Andrei Șelaru, zis și Selly. Pentru unii dintre voi, Selly nu are nevoie de introducere. Dar pentru cei care nu-l cunoașteți, atunci cel mai bine ar fi să ascultați acest episod și să descoperiți un băiat harnic, care s-a apucat creat conținut și editat video pentru YouTube de... The post 67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză appeared first on Katai.

Duration:00:59:20

66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea!

8/2/2019
More
Pe Lorand l-am văzut prima dată la o conferință organizată de Revista BIZ în Cluj-Napoca. În cadrul acestei conferințe a vorbit despre luptele, victoriile și toată strategia pe care a abordat-o atunci când a început să facă marketing pentru echipa de handbal feminin a României. În episodul acesta am povestit despre marketing sportiv, despre podcasting... The post 66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea! appeared first on Katai.

Duration:01:24:25

65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate

7/25/2019
More
Episodul acesta nu a fost programat. S-a întâmplat într-o dimineață când discutam cu Andra despre tehnici de management în calendar. Apoi i-am zis Auzi, ai un microfon la tine! și surprinzător, avea. Așa că ne-am sunat, am dat REC și am început să vorbim. Cred că acest tip de interviu l-am mai făcut cu Marian... The post 65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate appeared first on Katai.

Duration:01:08:02

Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar

7/16/2019
More
Instagram a prins foarte bine în România. O rețea de socializare care se focusează cel mai mult pe comunicarea vizuală a ajuns să fie folosită de milioane de oameni la nivel mondial pentru a comunica și a ajuns să fie folosit de branduri mari, medii și mici pentru a-și vinde produsul și serviciile. În acest... The post Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar appeared first on Katai.

Duration:00:55:32

63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor

7/9/2019
More
L-am văzut prima dată la evenimentul Business Days unde am fost pe același panel. Dar după acest eveniment nu ne-am mai interesectat deloc, doar pe pixelii Facebook-ului printr-un like sau scroll. Alex Dona este omul din spatele mai multor produse media. A început să se simtă văzut și auzit de când a intrat în echipa... The post 63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor appeared first on Katai.

Duration:00:49:35

62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit

6/18/2019
More
Pe Irina Rusu am cunoscut-o prima dată la Webstock. Era curioasă și interesată de industria social media și în special Instagram. Așa că i-am cerut să scrie un material pentru Instagramology despre profilul nou de business pe Insta De-atunci lucrurile au evoluat. Irina azi e graphic designer, content creator pe Instagram, weekly vlogger și antreprenor... The post 62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit appeared first on Katai.

Duration:01:12:25

61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare

6/13/2019
More
Tudor Giurgiu nu are nevoie de foarte multă introducere. Poartă multe pălării și de multe ori se luptă ca să își găsească o balanță perfectă între ele. Nu e ușor să fii președintele TIFF-ului, regizor, producător și manager, dar asta nu înseamnă că e imposibil. Ascultă în episodul de azi luptele, visele și poveștile pe... The post 61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare appeared first on Katai.

Duration:00:48:50

60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine

5/29/2019
More
Dacă acum câțiva ani, marketing și PR erau două departamente separate, azi multe companii le-au pus sub același acoperiș. Desigur, fiecare cu trăsătura și caracteristica ei, însă una fără alta nu prea mai pot exista. Gândidu-mă la acest lucru, am ajuns la concluzia că trebuie să am un invitat din zona de PR care are... The post 60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine appeared first on Katai.

Duration:01:02:35

59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală

5/22/2019
More
Dacă vrei să faci ceva, ai toate resursele necesare. Cristian Dascălu Cristian Dascălu a terminat Facultatea de Informatică din București. A făcut internshipuri la giganții tech din lume, dar i-a refuzat pentru a se întoarce în România. Acum, este programator și vlogger. În timpul liber cântă la chitară alături de alți membrii din trupa Gașcă... The post 59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală appeared first on Katai.

Duration:01:03:35

58 Matei Dima (BRomania): Tot ce fac, fac pt mine, nu pentru public

5/7/2019
More
Influencer marketing este un trend în discuțiile de la masa marketerilor, publicitarilor și presei. O discuție interminabilă despre importanța acestui trend, de ce un brand ar trebui să aibă o strategie de influencer marketing și care influencer este cel mai bun pentru a putea încheia un parteneriat. Dar cine altcineva mai bun decât BRomania ar... The post 58 Matei Dima (BRomania): Tot ce fac, fac pt mine, nu pentru public appeared first on Katai.

Duration:01:00:02

57 De la zero la unu / Conferința Feed Your Mind

4/25/2019
More
În episodul acesta puteți asculta povestea podcastului pe care l-am pornit în 2017 dintr-o frustrare personală. Veți auzi despre momentul când am început să ascult conținut audio cât mai des și cum am reușit să fac astăzi unul dintre cele mai populare podcasturi din România. Este interesant să vezi că trăim într-o perioadă în care... The post 57 De la zero la unu / Conferința Feed Your Mind appeared first on Katai.

Duration:00:26:50

56 Aproape tot ce trebuie să știi despre podcasting cu Florin Roșoga

4/9/2019
More
Atunci când am luat decizia că mă apuc de podcasting, n-am avut niciun habar despre partea tehnică. Ba mai mult, simțeam că-mi prindeam degetele în hosting și alte lucruri care trec dincolo de recording, RSS feed sau promovarea podcastului. Așa că l-am rugat pe Florin să-mi explice cum stă treaba cu hostingul, care e cel... The post 56 Aproape tot ce trebuie să știi despre podcasting cu Florin Roșoga appeared first on Katai.

Duration:01:28:08

55 Alex Negrea: Dacă dispare Facebook, o să apară altceva

3/25/2019
More
Poate că deja te-ai abonat la newsletter-ul lui prin WhatsApp (Da! Ai auzit foarte bine! Newsletter pe WhatsApp) unde trimite (aproape) zilnic noutăți și materiale utile despre social media. Sau poate că ai fost deja la unul dintre cursurile lui de social media ori l-ai auzit la vreo conferință de marketing sau business în care... The post 55 Alex Negrea: Dacă dispare Facebook, o să apară altceva appeared first on Katai.

Duration:01:13:46

54 Bob Radulescu: Dacă numa’ așteptăm, în așteptare o să murim

3/12/2019
More
Când mi-am făcut prima listă de invitați pe care să-i am în Podcastu lui Katai, Bob a fost în top 10. Dar a trebuit să treacă peste 50 de episoade ca să putem să ne așezăm și să înregistrăm acest episod. Despre Bogdan Bob Rădulescu, sau cum îi spun prietenii simplu – Bob nu are... The post 54 Bob Radulescu: Dacă numa’ așteptăm, în așteptare o să murim appeared first on Katai.

Duration:01:18:00

53 Despre ce înseamnă să fii Sneaker Artist cu Graure Octavian

2/27/2019
More
În clasa a 8-a m-am angajat în vacanța de vară într-o fabrică de praf de înghețată. Am lucrat 8 ore ca orice om normal, de luni pana vineri (uneori și sâmbătă). Am primit o mică sumă de bani, dar eu am fost mulțumit că munceam pentru banii mei, iar ai mei au fost fericiți că... The post 53 Despre ce înseamnă să fii Sneaker Artist cu Graure Octavian appeared first on Katai.

Duration:01:07:31

52 Vlad Moldoveanu: Sunt jucători de baschet care pur și simplu vor să simtă publicul

2/12/2019
More
Recunosc că nu urmăresc meciurile de baschet din România (poate nici chiar pe cele din Europa). Dar atunci când am avut ocazia să fiu în tribună la Eurobasket 2017 am observat un jucător în echipa României care avea un fler aparte. Felul lui de a juca, de a comunica pe teren, de a angrena jucătorii... The post 52 Vlad Moldoveanu: Sunt jucători de baschet care pur și simplu vor să simtă publicul appeared first on Katai.

Duration:01:13:01

51 Mih Lovin: Cel mai bun influencer marketing e atunci când influencerul cumpără produsul

1/28/2019
More
Cum ar să-ți schimbi numele în funcție de numele de pe Instagram? Pentru unii ciudat, pentru alții ar fi ceva normal. Așa a fost și pentru Mihai Lungeanu care și-a schimbat numele în Mih Lovin. Un antreprenor care nu se limiteaza la un singur business: are o agenție de organizare de evenimente, produce tech pentru... The post 51 Mih Lovin: Cel mai bun influencer marketing e atunci când influencerul cumpără produsul appeared first on Katai.

Duration:00:54:54

50: Marian Hurducaș îmi ia interviu! Voi mai continua podcastu’ sau nu?

1/21/2019
More
În 21 iunie 2017 a fost prima dată când am anunțat public procesul de pregătire și lansare a Podcastului lu Katai. Au trecut 4 luni de la vorbire și până la punere în practică. Au trecut 4 luni până când acest proiect a fost publicat pentru toată lumea. Un proiect la care am lucrat cu... The post 50: Marian Hurducaș îmi ia interviu! Voi mai continua podcastu’ sau nu? appeared first on Katai.

Duration:01:18:35