Podcastu' lui Katai-logo

Podcastu' lui Katai

Podcasts >

More Information

Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes

33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut

6/19/2018
More
Interacțiunea cu oamenii îmi aduce ceva în plus. Raluca Mureșan (a.k.a. Ralu Călătorește) Raluca este călător de profesie, însă a început cu jurnalismul acum mulți ani și PR, iar mai apoi a decis să prezinte altora România. Jobul ei de zi cu zi este turismul, iar pasiunea ei este bloggingul. În acest podcast vei descoperi... The post 33 Raluca Mureșan: Să fiu cel mai bun ghid nu pot, dar pot fi cel mai cunoscut appeared first on Katai.

Duration:01:01:08

32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii

6/13/2018
More
Dacă Clujul nu creștea în aștia 10 ani, nici Cluj Life nu era ce e acum. Gabriel Aldea Și-a început drumul în online cu un blog. Apoi și-a construit un alt website care astăzi vorbește despre tot ce înseamnă viața în Cluj – și poate majoritatea dintre voi știți despre Cluj Life. În episodul de... The post 32 Gabriel Aldea: Ce-mi doresc cel mai mult e să scot în față oamenii appeared first on Katai.

Duration:01:00:34

31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor

6/5/2018
More
Faptul că scriam orice și despre nimic, mă deranja. Dana Rogoz Dana este actriță din plăcere și bloggeriță de meserie. Mămică în primul rând. Unii o știu de când era Abramburica, alții de când e Dana Rogoz. Prima dată am auzit-o pe Dana vorbind la o conferință de social media unde mi-a atras atenția cu... The post 31 Dana Rogoz: Acum că sunt blogger, pot să fiu și actor appeared first on Katai.

Duration:00:59:48

30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris

5/31/2018
More
Ziua în care nu am ce scrie e în fiecare zi Radu Băzăvan Pe Radu (zis și Groparu) îl cunosc dinainte de ziua în care m-am mutat la Cluj. Îl urmăream pentru că-mi plăcea să-i citesc poveștile. Era genul de blogger pe care îl citește un om de marketing care vrea să ia o pauză... The post 30 Radu Băzăvan: Bloggingul te ajută să faci terapie prin scris appeared first on Katai.

Duration:00:50:57

29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca

5/21/2018
More
Mi-a luat mult timp ca sa-mi dau seama ce inseamna “comunitate” Diana Apan Se consideră pragmatică și declară tare și răspicat că-i place partea plictisitoare din prezentări. Diana Apan lucrează la Primăria Cluj-Napoca din 2012, iar astăzi coordonează departamentul de marketing al municipiului. În acest episod am discutat despre marketingul de oraș, despre cum Cluj-Napoca... The post 29 Diana Apan: Clientul meu este orașul Cluj-Napoca appeared first on Katai.

Duration:01:02:13

28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități

5/15/2018
More
Când gândești în afara cutiei vezi calități, vezi potențial, vezi că de fapt nu e vorba doar despre tine. Nick Decean Atunci când am decis că vreau să lansez un podcast despre marketing și viață, mi-am făcut o listă cu oamenii pe care aș vrea să-i am invitați. Unii dintre ei erau oameni specializați pe... The post 28 Nick Decean: Pentru a fi un lider adevărat, trebuie să îți asumi anumite responsabilități appeared first on Katai.

Duration:00:51:15

27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească

4/30/2018
More
Cel mai important om din viața unui copil este părintele. Al doilea este sportivul. Virgil Stănescu Singurul lucru comun dintre mine și el este baschetul. Doar că și aici există anumite diferențe. Eu joc baschet ocazional și urmăresc meciurile NBA pe telefon iar el a practicat 2 decenii în diferite colțuri ale lumii jucând... The post 27 Virgil Stănescu: Sportivul este un potențial neutilizat de societatea românească appeared first on Katai.

Duration:00:55:04

26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri

4/19/2018
More
Oamenii sunt capabili de orice în momentul în care iubesc și sunt iubiți. Andreea Esca A intrat în încăpere plină de energie. În următoarea secundă a umplut camera cu prezența ei. Zâmbetele largi și buna dispoziție mi-au dat avânt să apăs pe Rec. Am avut emoții la început și știam că nu m-am pregătit... The post 26 Andreea Esca – Voi sta în televiziune până când aceasta va muri appeared first on Katai.

Duration:00:24:05

25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică

4/10/2018
More
Oameni pot să te iubească, doar că trebuie să faci și tu un efort. Cristiana Andrei Ce înseamnă munca unui om de comunicare? Mai ales dacă lucrează în spatele unui brand personal construit pe foarte multă muncă. Cristiana Andrei lucrează în comunicare cam de 10 ani încoace, iar acum a ajuns să coordoneze proiectele... The post 25 Cristiana Andrei: Conținutul e și artă, dar e și foarte multă matematică appeared first on Katai.

Duration:00:55:00

24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere?

3/15/2018
More
Insightul e la oameni, nu la brand. Laura Ionescu Stai o secundă și gândește-te care este pagina ta preferată de Facebook? Nu, serios. Care e aceea pagină de la care abia aștepți să vezi un nou update. Și nu mă refer la premii cu like-uri și share-uri că poate apuci să prinzi și tu o... The post 24 Laura Ionescu (Luluts): De ce ne purtăm cu România ca și cum am fi în trecere? appeared first on Katai.

Duration:00:45:06

23 Cornel Ilie (Vunk): Poporul român e un fel de mall al ADNurilor

3/13/2018
More
Cele mai frumoase povești sunt cele pe care nu le poți spune. Cornel Ilie Deși nu ne-am cunoscut niciodată oficial, a fost o primă întâlnire ca între prieteni care nu s-au mai văzut demult. Desigur, online-ul ne-a ajutat să scăpăm de pașii ăștia prin care trebuie să treci atunci când cunoști pe cineva pentru prima... The post 23 Cornel Ilie (Vunk): Poporul român e un fel de mall al ADNurilor appeared first on Katai.

Duration:01:09:45

22 Teo’s Kitchen: Nu m-am certat cu nimeni pe internet, chiar dacă s-au spus lucruri urâte despre mine

3/6/2018
More
Gătitul ar trebui să fie accesibil pentru toată lumea Teo’s Kitchen Teo nu e genul de blogger pe care-l vezi de dimineață până seara în spatele unui ecran, butonând din zori și până-n seară la blog sau răspunzând la comentarii și căutând alte subiecte despre care să scrie. Mai degrabă e genul de creator de... The post 22 Teo’s Kitchen: Nu m-am certat cu nimeni pe internet, chiar dacă s-au spus lucruri urâte despre mine appeared first on Katai.

Duration:01:02:10

21 Ingrid Teodosiu: Designul vestimentar nu este dus la rang de artă

3/2/2018
More
Creativitatea vine în doze mici și trebuie să prinzi momentul. Ingrid Teodosiu Este deja știut faptul că atunci când te întâlnești pentru prima oară cu o persoană nouă, primul lucru la care se uită cei mai mulți este vestimentația. Nu degeaba se spune că pentru a face o impresie bună ai nevoie doar de 30... The post 21 Ingrid Teodosiu: Designul vestimentar nu este dus la rang de artă appeared first on Katai.

Duration:00:55:27

20 Cristina Bazavan – Trăim într-o perioadă în care totul pare la vedere

2/20/2018
More
Diferența între a vedea un film și o piesă de teatru ține de comunitate. Cristina Bazavan Eram în aeroport și așteptam avionul care să mă ducă la Iași. Aveam 2 ore și jumătate de așteptat. După ce mi-am comandat o cafea și mi-am găsit locul lângă o priză, am deschis laptopul și am început să […] The post 20 Cristina Bazavan – Trăim într-o perioadă în care totul pare la vedere appeared first on Katai.

Duration:00:23:45

19 Andi Vanca: Îmi iau energia din public

2/15/2018
More
Nu rezolvi nimic dacă faci valuri aiurea. Andi Vanca Este al doilea Andi care apare în acest podcast. Primul e Moisescu iar al doilea este nimeni altul decât Andi Vanca. Partea interesantă e că au destul de multe lucruri în comun: Amândoi iubesc ceea ce fac Văd lucrurile într-o simplitate de invidiat Au poate cel […] The post 19 Andi Vanca: Îmi iau energia din public appeared first on Katai.

Duration:00:55:24

18 Mugur Pop: Vreau să văd lucrurile cu simplitate

2/7/2018
More
Cea mai mare diferență în lume e când faci altfel. Mugur Pop La o căutare simplă pe Google după “Mugur Pop” vei afla un bărbat bine făcut, înalt, cu barbă cenușie și păr prins în coadă. În majoritatea fotografiilor apare alături de un cal, într-o vestimentație dacică sau țintind și trăgând cu săgeata. Dincolo de […] The post 18 Mugur Pop: Vreau să văd lucrurile cu simplitate appeared first on Katai.

Duration:00:58:07

17 Alina Ceușan: Depinde doar de tine în ce direcții îți canalizezi creativitatea

1/30/2018
More
E foarte important să fii tu. Alina Ceușan Alina este creatoare de conținut. Poate chiar cea mai cunoscută din Cluj. A început să scrie pe blog pentru o temă la facultate, iar de acolo a ajuns să aibă unul dintre cele mai citite bloguri din zona de fashion. În episodul de azi din podcast vei […]

Duration:01:15:11

16 Adi Despot: M-am simțit eliberat când am învățat să spun NU!

1/23/2018
More
Un lucru important în viață este să spui nu. M-am simțit foarte eliberat când am învățat să fac asta. Adrian Despot Eram la un eveniment în Cluj. Se lansa Single Malt Society, un proiect unde Adrian Despot este ambasador. Am profitat de ocazie, l-am luat la o parte, ne-am așezat comod pe canapea și am […]

Duration:00:24:05

15 Oana Zăinescu și Alina Dragoș – Ce cuvânt definește cel mai bine organizarea de evenimente?

1/16/2018
More
Poate nu trebuie tot timpul să știm care e finalitatea: enjoy the ride, cunoști oameni, ai parte de experiențe. Am avut onoarea să particip în industria de evenimente din toate cele 3 baricade: ca organizator, ca invitat și ca participant. Și de fiecare dată am observat un lucru foarte important: evenimentele sunt un prilej foarte […]

Duration:00:49:02

14 Cosmin Tudoran: Nu îmi place să fac lucruri doar de dragul de a fi făcute

1/9/2018
More
Din aberație și din joacă ies chestii faine. Cosmin Tudoran Cine este Cosmin Tudoran? Pentru mulți din lumea online este Profu de Vin. Pentru alții mai experimentați cu viața (ca să nu zic mai bătrâni) este cel care a vândut fân la Cassa Loco. Și pentru unii poate fi un arogant sau doar un […]

Duration:00:46:11