Villanyóra-logo

Villanyóra

Technology Podcasts

A Villanyautósok.hu heti podcastja

A Villanyautósok.hu heti podcastja

Location:

Hungary

Description:

A Villanyautósok.hu heti podcastja

Language:

Hungarian


Episodes

Villanyóra #91 - Ha fejre állok se lesz Teslám

9/18/2021
Beszélgettünk a csúszó Tesla átadásokról, a cég hazai szervizéről és az akkulottótól. Kisorsoltuk az első szerencsés vacsora nyertest, és szó volt elektromos Ikarus-ról, egy őrült autóvásárlásról, és a bevásárlóközpontok töltőiről.

Villanyóra #89 - Az éghajlatváltozástól a kombi Porschéig

9/4/2021
Az éghajlatváltozás felfoghatatlan következményei mellé odatettük a Bitcoinbányászat szintén döbbenetes számait, és a legújabb állami támogatás programját is, majd több egyéb téma után az adást Porsche teszttel és a legújabb hazai szabályozással zártuk.

Villanyóra #88 - Kis híján lehúztak minket

8/29/2021
Mi más lehetett volna az aktuális Villanyóra legfőbb témája, mint a Carge elleni, magyar villanyautósok százait (vagy ezreit) is anyagilag érintő hackertámadás. Persze azért beszélgettünk a Tesláról, az önvezetésről és a töltőhálózatok problémáiról is.

Villanyóra #87 - Helyettünk vezet és madarakat is véd a mesterséges intelligencia

8/20/2021
A Pure ETCR versenyautókat még emberek vezetik, de a madarak védelmében már jól vizsgázott az a mesterséges intelligencia, ami hamarosan az autóinkat is képesek lesznek vezetni. Most persze még nem tökéletesek, ezért sokat kell még tanítani őket.

Villanyóra #86 - Drága áram, olcsó villanyautók. Jó ez nekünk?

8/14/2021
Hova vezet az áramár emelkedése? Lehet-e hosszabb távra villanyautóval menni? Hogyan vizsgáznak majd az önvezető rendszerek? Mi lesz az augusztus végi szolgáltatócserénél esedékes óraleolvasással?

Villanyóra #85 – Hosszabb utak Nissanokkal

8/7/2021
Vajon ki lehet-e mozdulni a városból egy új Nissan Leaffel, vagy tényleg használhatatlan? És mi a helyzet egy 8 éves, 140 ezret futott modellel? És vajon meg tudják menteni az idiótákat a modern önvezető rendszerek?

Villanyóra #80 - Tanulmányok, napelemek és hétvégi országjárás

7/2/2021
Villanyautó tüzek, napelemes telepítések és villanyautó töltő hálózat stresszteszt. Ezekről beszéltünk az eheti villanyórában.

Villanyóra #79 – Live @ Abda

6/29/2021
Ezúttal Abdán voltunk vendégségben, ahol találkozó résztvevői előtt a színpadon beszélgettünk a villanyautós kalandjainkról és az elektromobilitás megoldandó problémáiról.

Villanyóra #77 - Elő azzal a pléddel!

6/12/2021
Mennyi is a casco a Tesla Model 3-ra idehaza? Milyen a Ford Mach-e? Mik derültek ki mostanában a Hyundai Ioniq 5-ről? Ezeket mind átbeszéltük a 77. Villanyórában.

#73 - Itt a Tesla! Hol a Tesla?

5/15/2021
Esküszünk volt egy tök jó adástervünk - csak ez péntek reggel hétkor repült a kukába, mert megnyílt a hivatalos magyarországi Tesla „szalon”.