The Friday Move-logo

The Friday Move

World News >

Het wekelijkse opstapje naar het weekend, met Wilfred Genee.

Het wekelijkse opstapje naar het weekend, met Wilfred Genee.
More Information

Location:

Amsterdam, Netherlands

Genres:

World News

Description:

Het wekelijkse opstapje naar het weekend, met Wilfred Genee.

Language:

Dutch


Episodes

Bram Krikke, Antje Monteiro & Rutger Bregman

9/12/2019
More
Bram Krikke werd twee jaar geleden gevraagd als radio-dj bij Slam! Sindsdien is hij mateloos populair en sleepte hij bijna alle prijzen in de wacht bij het het RadioRing-gala. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:33:28

Paul Jansen, Anouk Hoogendijk & Maarten Spanjer

9/2/2019
More
Paul Jansen, hoofdredacteur van de Telegraaf, is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Hij loopt zelf ook mee met de Finance Run, het sportiefste event van de financiële wereld. We zenden uit bij Grand café de Bosbaan in het Amsterdamse Bos.

Duration:01:42:30

Angela de Jong, Philippe Remarque & Akwasi

8/29/2019
More
Deze week is de aftrap van het nieuwe tv-seizoen. Wie heeft de beste kaarten in handen SBS of RTL? Wilfred Genee praat er uitgebreid over met co-host en TV-recensent Angela de Jong. We zenden live uit vanaf 1600 uur vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:42:00

Tom Coronel, Roué Verveer & George van Houts

8/22/2019
More
The Friday Move is terug van vakantie en is vrijdag live te horen vanaf Paleis Soestdijk. We zenden uit vanaf het Concours dElegance, het grootste klassieke autofeest van Nederland. En degene die alles over auto's weet is Tom Coronel. Hij is dan ook de co-host van Wilfred Genee.

Duration:01:43:11

The Friday Move vanaf Aruba

7/8/2019
More
Radio-dj Fernando Halman heeft een ereprijs gekregen van de Arubaanse regering voor zijn verdienste als ambassadeur van de Arubaanse gemeenschap. Hij is de co-host van Wilfred Genee vanaf Aruba.

Duration:01:41:42

Igmar Felicia, Ruben Nicolai & Peter R. de Vries

7/5/2019
More
Igmar Felicia begon zijn carrière bij Slam, verhuisde toen naar QMusic en is nu te beluisteren bij 538. Vanmiddag is hij de co-host van Wilfred Genee.

Duration:01:46:21

Fidan Ekiz, Stef Clement & Dilan Yesilgöz

6/26/2019
More
Fidan Ekiz presenteert wekelijks de NTR-talkshow 'De Nieuwe Maan', maakt documentaires en schrijft columns. Zij is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:45:01

Giel Beelen, Kees van Amstel & Jan Paternotte

6/21/2019
More
Giel Beelen bereikte dit jaar al zijn ultieme levensdoel; Een Sixpack. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee live vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel.

Duration:01:40:39

Saskia Belleman, Nienke Plas & Boris Dittrich

6/12/2019
More
Rechtbankverslaggever Saskia Belleman is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden uit in de Koninklijke Industrieele Groote Club Amsterdam. Ook Nienke Plas en Boris Dittrich schuiven aan.

Duration:01:39:49

Barbara Barend, Rob Kamphues & Leoni Blokhuis

6/5/2019
More
Het sportblad Helden van Frits en Barbara Barend bestaat 10 jaar en dat moet worden gevierd. Barbara Barend is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel.

Duration:01:40:31

Eric Smit, & Marianne Zwagerman & Paul Elstak

5/29/2019
More
Journalist Eric Smit, mede-oprichter en hoofdredacteur van Follow the Money, is de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel.

Duration:01:37:56

Dennis Schouten, Rick Nieman & Robert ten Brink

5/24/2019
More
Dennis Schouten staat vooral bekend als de brutale Tukker, maar hij wil ook graag een andere kant van zichzelf laten zien. Vanmiddag krijgt hij die kans en is hij de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit het QO Hotel in Amsterdam.

Duration:01:38:58

Robèrt van Beckhoven, Martin Buitenhuis & Keje Molenaar

5/15/2019
More
Robèrt van Beckhoven kreeg het bakkersvak met de paplepel ingegoten in de bakkerij van zijn opa en vader. Inmiddels is het jurylid uit Heel Holland Bakt immens populair en vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit het hoofdkantoor van Vattenfall, het moederbedrijf van Nuon.

Duration:01:37:20

Marcel van Roosmalen, Filemon Wesselink & Rosanne Hertzberger

5/8/2019
More
Het zijn de kleine dingen die het doen, schreef Marcel van Roosmalen over zijn moeder. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee vanuit de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam.

Duration:01:43:34

Cor Bakker, Emilio Guzman en Ionica Smeets

5/3/2019
More
Pianist Cor Bakker zit precies dertig jaar in het vak. Vanmiddag is hij de co-host van Jörgen Raymann in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree Hotel in Amsterdam.

Duration:01:47:41

Anne Fleur Dekker, Anita Witzier & Axel Rüger

4/24/2019
More
Publicist Anne Fleur Dekker is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Twee jaar geleden nam haar leven een bizarre wending. Na een tweet over Wilders en een interview bij Pauw waarin ze Nederland waarschuwt voor Thierry Baudet moet ze onderduiken. Hoe gaat het nu met haar? We zenden uit vanuit het Mercure Hotel Amsterdam City.

Duration:01:47:11

Anna Drijver, Jan Mulder & Lodewijk Asscher

4/15/2019
More
Anna Drijver speelt één van de hoofdrollen in de nieuwe Netflix-misdaadserie Undercover. Vrijdag is ze de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. We zenden live uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree Hotel in Amsterdam.

Duration:01:47:39

Bert van Leeuwen, Esther Vergeer & Enzo Knol

4/11/2019
More
Bert van Leeuwen gaat voor een nieuw programma mensen helpen die gepest worden op het werk. Vrijdag is hij de co-host van Wilfred Genee vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:40:07

Erben Wennemars, Gregory Sedoc & Pieter de Waard

4/1/2019
More
Erben Wennemars is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Hij rent zondag de marathon van Rotterdam. Hoe blijft hij fit? We zenden live uit vanuit de Lobby van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:41:46

Yoeri Albrecht, Maurice de Hond & Dick Maas

3/28/2019
More
Met Trump, de Brexit en Forum voor Democratie is er genoeg behoefte aan debat. En dat merkt ook onze co-host Yoeri Albrecht, directeur van debatcentrum de Balie. Hij was vanmiddag de co-host van Wilfred Genee vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

Duration:01:40:45