Gulvpodden-logo

Gulvpodden

0 Favorites

Podden som lærer deg det du trenger å vite om tregulv, gulvsliping og hvordan du får et lekkert tregulv hjemme.

Podden som lærer deg det du trenger å vite om tregulv, gulvsliping og hvordan du får et lekkert tregulv hjemme.
More Information

Location:

Norway

Description:

Podden som lærer deg det du trenger å vite om tregulv, gulvsliping og hvordan du får et lekkert tregulv hjemme.

Language:

Norwegian


Episodes

Når i et oppussingsprosjekt bør gulvsliperen inn? (Hint: Det er ikke når de fleste tror...)

12/6/2019
More
Før eller etter maleren, rørleggeren og gutta som monterer peis? Nå får du det riktige svaret på spørsmålet vi får minst en gang i uka. NÅR bør gulvsliperen inn i prosjektet ditt?

Duration:00:21:53

Heltre gulv eller 1-stav lamellparkett - hva er forskjellen? Hvordan velge?

10/18/2019
More
Skal du gå all-in og legge heltregulv, eller er en 1-stav lamellparkett absoultt godt nok? Hva er egentlig forskjellen? I dagens episode gir vi deg mer kunnskap om akkurat dette så det blir enklere for deg å velge riktig gulv.

Duration:00:20:46

Hemmeligheten bak et godt lakkvalg (...er det like spennende som å se maling tørke?)

9/13/2019
More
Hvilken lakk du har på gulvet ditt er enten det viktigste valget du tar ELLER like kjedelig som å se maling tørke. Det er både Geir-Olav og Eivind enige om i denne episoden. Det kommer an på om du vil at gulvet hjemme skal være pent og tåle mye, eller om du bare vil spare noen kroner her og nå. Men hvorfor bør du bry deg om noe så inderlig tørt og kjedelig som å høre oss prate om gulvlakk?

Duration:00:24:53

#2 - Slik velger du riktig type behandling på tregulvet

8/26/2019
More
Er du en av dem som lurer på hva som er riktig behandling på tregulvet du skal til å få slipt? Hardvoks, olje, såpe eller lakk - hva er det alt sammen, og hvordan kan du få ditt drømmegulv? Mange lurer på dette, og i denne episoden snakker vi om hvordan du skal velge en gulvbehandling som matcher dine ønsker og behov.

Duration:00:25:40

#1 - Slik velger du riktig gulvsliper

8/22/2019
More
Folk flest aner ikke hva de skal spør etter for å finne ut hvilken gulvsliper som er god og hvilken som er dårlig. I denne episoden lærer vi deg en del tips og triks "fra oss på innsida". Målet er at du etter å ha hørt episoden har fått en liten verktøykasse du kan bruke når du skal velge gulvsliper - eller når du skal velge blant andre håndverkere for den del. Dette hjelper deg å unngå å gå på en smell samt få et gulv du kan være stolt over.

Duration:00:24:59