The AMiCast-logo

The AMiCast

Medical

AMiCast on kahden ensihoitoalalla kohdanneen esisetämäisen sällin oma kanava, jolla käsitellään kansankielisesti meidän alaa ja ilmiöitä sen ympärillä ja toisinaan sen sivustakin. Meidän tarkoituksena on avata kaikkien ymmärrettävälle kielelle ensihoidon eri osien ja yhteistyötahojen toimintaa, rakennetta ja tarkoitusta. Me pyritään olemaan yleisölähtöisiä, joten jos sinua askarruttaa jokin ensihoitoon (tai sen yhteistyötahoihin) liittyvä asia, ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään ohjelma aiheesta!

Location:

United States

Description:

AMiCast on kahden ensihoitoalalla kohdanneen esisetämäisen sällin oma kanava, jolla käsitellään kansankielisesti meidän alaa ja ilmiöitä sen ympärillä ja toisinaan sen sivustakin. Meidän tarkoituksena on avata kaikkien ymmärrettävälle kielelle ensihoidon eri osien ja yhteistyötahojen toimintaa, rakennetta ja tarkoitusta. Me pyritään olemaan yleisölähtöisiä, joten jos sinua askarruttaa jokin ensihoitoon (tai sen yhteistyötahoihin) liittyvä asia, ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään ohjelma aiheesta!

Language:

Finnish


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #10: Kehitysensihoitaja ja hankeambulanssi

2/15/2023
Etelä-Karjalasta kuuluu kummia.. Paikallinen ammattikorkeakoulu LAB sekä vastasynnytetty hyvinvointialue EKHVA saivat ajettua rahoituksen läpi hankkeeseen, joka kantaa nimeä LABlanssi. Työpaikkailmoitukset on jo julkaistu, tallipaikka valintaa vailla valmis ja lehtorien maiharit kiillotettu, mutta mitä tuon hankeambulanssin on tarkoitus tuottaa, kenelle ja miten? Saimme studion siirrettyä LABin kampukselle ja kaksi hankkeessa mukana olevaa asiantuntijaa haastateltavaksemme. Jaksossa sukelletaan hankkeen idean taustaan ja tarkoitukseen, käytännön toimintaan ja mittareihin. Jos siis ensihoidon kehitys kiinnostaa niin ota tunteroinen aikaa ja nauti AMiCastin tarjomasta audiohunajasta. Vieraina lehtori Mikko Kaartinen sekä projektipäällikkö Kaisa Seppänen LAB ammattikorkeakoululta.

Duration:00:53:46

Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #9: Uhkatilanteet ja niihin varautuminen

10/11/2022
Pitkäksi venähtäneen kesätauon jälkeen AMicast on jälleen palannut! Viimeinen sysäys äänityssalkun salpojen avaamisen taustalla on huolestuttava ja surullinen tapaus Lapissa, jossa potilas oli kohdistanut vakavaa väkivaltaa ensihoitajaa kohtaan. Tämän takia pyysimme juttutuokiolle kaksi kollegaa omasta työyksiköstä; ensihoitajat Atte ja Antti. Miten ensihoitajien pitäisi varautua työssään potilaan, omaisten tai sivullisten aiheuttamaan uhkaan? Missä, miten usein ja millaista uhkaa ensihoidossa kohdataan? Ollaanko Suomessa tiellä, joka johtaa jatkuvasti suojaliivejä pitäviin ja kaasusumuttimilla varustautuneisiin ensihoitajiin?
Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #8: Esihenkilötyöskentely

6/4/2022
#puhujohdolle, se parantaa oloa. Näin kertoo hupiukot ATK-verkossa, mutta millaista on esihenkilötyö ensihoidon saralla? Millaisia työkaluja johdon tukena on ja mitä mittareita työn kehittämiseen on käytettävissä? Millainen on hyvä esihenkilö, mitkä ovat hyviä alaistaitoja? Haastateltavana ovat Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten ensihoidon esihenkilö Kati Saarikivi sekä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ensihoidon osastonhoitaja Antti Tanninen! Keskustelu oli (vaihteeksi) hyvin polveilevaa ja jos kaikki henkilöt, joille terveisiä lähetettiin listattaisiin tähän päivitykseen, loppuisi meiltä aakkoset. Kuuntele siis koko jakso valitsemaltasi podcast-alustalta tai katso YouTubesta, ja aina kun joku itsellesi tuttu henkilö saa vierailta terveisiä, tägää hänet somekanavien jakson päivityksen kommentteihin!

Duration:01:50:15

Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #7: Suomi vs. maailma - haastattelussa Dimitri Lisitsyn

5/21/2022
Ensihoitoa järjestetään eri puolella Tellusta monella eri tavalla. EKSOTEn ensihoitaja Dimitri Lisitsyn on matkustaessaan pyrkinyt liittämään vapaa-ajan reissuun myös oppi- ja hyötynäkökulmaa käymällä tutustumassa matkakohteen ensihoitojärjestelmään ja sen toimijoihin. Eri maita listalle on kertynyt jo parisenkymmentä. Matkoilla hankittujen tietojen ja kokemusten lisäksi Dimitri jatkokouluttaa itseään Exeterin yliopistossa Englannissa, ääriolosuhteissa tapahtuvan ensihoidon maisteriohjelmassa. Näistä asioista halusimme keskustella Dimitrin kanssa. Mikä Suomessa on siis hyvin verrattuna muuhun maailmaan? Entä missä meillä on opittavaa ulkomaisilta kollegoiltamme? Kuinka jäätiköllä tai aavikolla opittuja taitoja voi hyödyntää ja soveltaa kotimaassa? Nämä ja monta muuta, myös yleisöstä tullutta kysymystä, me heitimme Dimitrin suuntaan ja saimme kattavat vastaukset. Varaa siis tunti aikaa ja käy leppoisaan asentoon, on taas AMiCastin aika!
Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #6: Yleisiä yleisökysymyksiä

5/7/2022
Hetken tauon jälkeen löydettiin taas yhteistä aikaa kahdestaan. AMiCastin someen tuli viesti, jossa esitettiin mainio kysymys: miten ensihoito on varmistanut sen, että se tavoittaa avuntarvitsijan, jos hän on sairautensa tai vammansa takia estynyt avaamaan ovea? Onko putkilukot vielä voimissaan ja mitä jos matkan varrella on tukkeena lukittu portti? Näihin ja moneen muuhun usein kysyttyyn kysymykseen yritimme tässä turinajaksossa vastata. Ja pelko pois, seuraavaan jaksoon on taas ulkopuolista vahvistusta tulossa, joten emme ole vain meidän kahden höpöttelykanavaksi AMiCastia muuttamassa. Vieraasta ilmestyy lisäinfoa ensi viikolla somekanaviin, muista siis pitää silmät auki ja fanittaa, peukuttaa, tykätä, tilata ja jakaa ja niin edelleen!
Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #5: Median ja ensihoidon suhde - tuhoon tuomittu kumppani vai nuori kihlapari?

3/19/2022
Ensihoito näkyy tasaisin väliajoin valtakunnan medioissa ja etenkin tekstiviestipalstat ja uutisten kommenttiosiot ovat usein täynnä asiantuntijoita, joilla on aina varmaa tietoa asiasta kuin asiasta. Toisaalta taas ensihoito-organisaatiot eivät pysty lainsäädännön takia kommentoimaan yleistasoa syvällisemmin heitä koskevaa uutisointia ja sen takia mediassa kuva ensihoidosta on jokseenkin yksipuolinen. Organisaatiot pyrkivät viestimään omia kanaviaan pitkin myös alaa koskevista positiivisista asioista, mutta tavoittaako tämä viestintä riittävän hyvin kohderyhmänsä? Mitä ensihoito alana voisi tehdä paremmin julkikuvansa parantamiseksi ja tuodakseen myös positiivisia sävyjä keskusteluun? Ja mitä pitäis tehdä onnettomuuspaikkoja kuvaaville kansalaisille?

Duration:00:59:56

Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #4 - mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää. Vieraana kardiologi Teemu Drews

2/26/2022
Tämän jakson vieraaksi saimme Etelä-Karjalan keskussairaalan kardiologi Teemu Drewsin. Halusimme ymmärtää hiukan syvällisemmin sydän- ja verisuonitautien anatomiaa ja Teemun asiantuntemus tämän aihepiirin tiimoilta oli eri kattavaa. Sukella siis meidän kanssa sepelvaltimoiden, kolesterolin ja verenpaineen syvään päähän! Käymme läpi eri tautien syntyä, perushoitoa, tutkimusta ja toki myös akuutit komplikaatiotkin.

Duration:01:30:49

Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #3: Turinat osa 1 - hybridiyksikkö

2/12/2022
Hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueille. Uudistuksen myötä saman järjestävän tahon vastuulla on siis sekä sairaalan ulkopuolisen ensihoidon sekä pelastustoimen järjestäminen. Pelastustoimi on tuonut viime aikoina esiin pelastajavajeen sekä huolen siitä, miten pienemmillä paikkakunnilla saadaan turvattua pelastustoimen riittävä valmius. Useilla alueilla on pilotoitu moniammatillisia tai hybridiyksiköitä. Jo tehdyistä piloteista on saatu vaihtelevia kokemuksia ja yleensä mielipide hybridiyksiköiden tarpeellisuudesta ja hyödyllisyydestä on riippunut siitä, minkä taustan omaavalta henkilöltä mielipidettä on tiedusteltu. Niinpä AMiCast päätti törkkiä keskustelua (ja toivottavasti myös herättää sitä) tekemällä oman teemajakson aiheesta. Yritimme perehtyä aiheeseen kattavasti hakemalla julkaisuja asiasta omat ennakko-oletuksemme ja -asenteemme unohtaen. Ota siis rento asento ja syvenny pohdintaan ja toivottavasti meidän turinoillamme on ainakin keskustelua herättävä vaikutus, vaikka valmista vastausta emme saaneetkaan tehtyä. Neljän viikon välein julkaistavat turinajaksot, jotka tehdään ilman vierasta ja julkaistaan myös videomuodossa, ovat meidän oma väylämme pohtia ensihoitoalan ja sen sidosryhmien ympärillä pyöriviä päivänpolttavia asioita. Jos tällaista aihetta ei juuri suunnitteluhetkellä ole, me keksitään sellainen! Tarkoitus on eritoten herättää keskustelua kunkin aihepiirin ympärillä. Jos sinulla on tähän aiheeseen oma sanasi sanottavana, kerro toki se meillekin! Tai jos koet, että jokin tietty asia tai ilmiö kaipaisi perehtymistä ja ansaitsisi keskustelua, vinkkaa meille niin tehdään jaksosta ohjelma! Pyydämme myös saada huomauttaa, että esitetyt mielipiteet ovat täysin meidän omiamme.

Duration:01:09:17

Ask host to enable sharing for playback control

Kausi #2, jakso #2: Ensihoitajan opintie - opiskelijan näkökulma

1/29/2022
Ensihoitajana voi toimia monella eri tutkinnolla ja taustalla. Jo pitemmän aikaa ensihoitajia on koulutettu kahdeksassa ammattikorkeakoulussa ja tutkinto on kaksoistutkinto sisältäen sairaanhoitaja AMK ja ensihoitaja AMK tutkinnot. Pyysimme vieraiksemme LAB ammattikorkeakoulusta kaksi eri taustoilla opintielle ponnistanutta opiskelijaa keskustelemaan opiskelijavalinnasta, koulutuksen sisällöstä, opiskelijan arjesta ja alaa opiskelevan tulevaisuudennäkymistä. Jos siis olet harkinnut hakeutuvasi ammattikorkeakouluun opiskelemaan ensihoitajaksi tai olet juuri opinnot aloittanut, korkean luokan kuuntelusuositus juuri sinulle. Kaikille muille asiasta kiinnostuneille annamme keskitason kuuntelusuosituksen. Jaksossa paljastetaan myös meidän jatkosuunnitelmia. Tällä kaudella pyrimme tiivistämään julkaisutahtia siten, että uusi jakso tulisi ulos kahden viikon välein. Tätä varten on prosessijohtamisen työkalut otettu käyttöön ATK-päätteillämme ja suunnitelmat aiheista ja vieraista on tehty jo koko kevääksi. Kaikkiin jaksoihin emme varmasti saa vierasta juksattua mukaan, mutta nämä vieraattomat jaksot äänitämme kahteen ukkoon ja otamme asialistalle alaa ja ehkä yhteiskuntaa laajemminkin koskettavia, mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita. Jos sinulla on mielessä jokin aihe, josta tahtoisit kuulla enemmän, niin vinkkaa toki siitä meille sosiaalisen median kanavissamme. Me koitetaan kaikki lähentelyt huomioida parhaamme mukaan.
Ask host to enable sharing for playback control

Uusi vuosi - uusi kausi

1/15/2022
Historian ensimmäiset aluevaalit käydään tammikuussa. Ennakkoäänestys on jo käynnissä (12-18.1.2022) ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 23.1.2022. Vaaleilla valitut edustajat aloittavat työnsä 1.3.2022. Kampanjointi on alkanut varsin myöhään esimerkiksi kuntavaaleihin verrattuna ja aluevaalien teemoja on nostettu esiin vasta lyhyen aikaa. Monelle saattaa olla epäselvää, mistä aluevaltuustoissa päätetään. Tämän takia haalimme ääntitysstudioon kolmen eri puolueen ehdokasta keskustelemaan aluevaalien teemoista. Studioon saapuivat Teemu Drews (VIHR.), Tero Forsman (SDP) ja Tommi Ulmanen (KOK.). Jokaisella vieraalla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalasta ja/tai pelastustoimesta ja kävimme heidän kanssaan liki kaksituntisen keskustelun aluevaalien aiheista. Keskustelu käsittelee kotimaakuntamme Etelä-Karjalan asioita, mutta antaa myös hyvän kuvan ulkomaakuntalaisillekin siitä, miten isoista ja tärkeistä asioista tulevat aluevaltuustot päättävät. Jakson päämääränä ei ole tehdä yksittäisen ehdokkaan puolesta vaalityötä, vaan nimenomaan herättää keskustelua aluevaaleista, tarjota tietoa vaalien tärkeydestä ja sitä kautta tukea äänestyspäätöstä sekä innostaa ihmisiä uurnille. Ota siis rento asento, kuppi teetä ja pistä kuunnellen ennen kuin käyt ennakkoäänestämässä.
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #10 - Jargon & lyhenteet

12/31/2021
Deffa ja tippa, dave, keiguli, virve ja häke. Joulun alla mietittiin, että olisi mukavaa saada kymppi täyteen tälle vuodelle ja aloittaa tammikuussa uusi kausi uusilla aiheilla. Pohdinnan lopputuloksena oli ensihoidon sanastoa ja jargonia selvittävä jakso, joka on siis tässä. Me toivottaisiin, että meidän sisältö olisi helposti lähestyttävää ja löytäisi tiensä mahdollisimman monen ihmisen tärykalvolle, olipa hän ensihoidon ammattilainen, alan opiskelija tai jopa aivan tavallinen “maallikko”. Ja niillä, jotka puhuvat itselleen tutusta ja rakkaasta aiheesta, on paha taipumus viisastella hienoilla termeillä ja puhua asioista sanoin, joihin on itse tottunut ja joista ulkopuolinen ei ehkä ymmärrä mitään. Siksi siis tämä jakso; yritämme avata oman alamme termistöä ja selittää auki niiden takana olevia asioita ja ilmiöitä! Tämän jakson myötä tahdomme myös kiittää kaikkia ensimmäisen kauden vieraita sekä eritoten kaikkia kuulijoitamme! Jatketaan ensi vuonna uusin aihein, AMiCast hiljenee nyt joulunodotukseen ja uudenvuodenviettoon! Rauhaisaa Joulua ja turvallista Uutta Vuotta kaikille!
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #9 - Luotettu mies - EKSOTE:n kenttäjohtaja Mika “Vasse” Vanhanen haastattelussa

12/4/2021
Mika Vanhanen aloitti uransa ensihoidossa 90-luvulla, kun hänet lukion jälkeen puhuttiin ympäri hoitoalalle ruokolahteilaisen ravintolan tiskillä. Ura on rakentunut omassa maakunnassa, Etelä-Karjalassa, ja sen aikana Mika on kiivennyt perustason sairaankuljettajasta hoitotason ensihoitajaksi, kenttäjohtajaksi ja luottamusmieheksi itseään kouluttamalla ja heittäytymällä rohkeasti uusiin tehtäviin. Otimme “Vassen” haastatteluun ja kävimme hänen uraa läpi sekä keskustelimme luottamusmiehen tehtävistä ja kenttäjohtajan toimenkuvasta.

Duration:01:04:16

Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #8 - Vuoden ensihoitaja Anu Venesoja

10/9/2021
Hiukan pitkäksi venyneen kesätauon jälkeen AMiCastin studioon saatiin haalittua arvovaltainen vieras, kun vastikään Vuoden Ensihoitajaksi valittu Anu Venesoja saapui haastateltavaksi. Anu on EKSOTEn ensihoitaja ja kenttäjohtaja, jonka ura ensihoidossa alkoi ammattiopiston ensihoitoon suuntautuneesta lähihoitajan tutkinnosta. Määrätietoisesti kouluttautumalla Anu on jatkanut itsensä kouluttamista ja uuden tiedon hakemista ja on tällä hetkellä Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava. Anu on yksi ensihoitoalaa tutkivien ensihoitajien eturivin edustaja. Tänään siis puhumme etenkin tutkimuksesta ja sen merkityksestä. Ota siis mukava asento nojatuolissa ja sukella AMiCastin maailmaan!
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #7 - Sananen hälytysajosta

6/5/2021
Kiidätys, pillikyyti, läikkäajo, hälytsajo. Ensihoito (ja muut viranomaiset) joutuvat toisinaan suorittamaan hälytysajoa, jossa tieliikennelaki antaa ajoneuvolle oikeuden poiketa lain määräämistä rajoituksista tietyin reunaehdoin. Mitkä pelisäännöt sanelevat hälytysajoa? Millaista hälytysajon ajaminen on? Miten fysiikan lait taipuvat vilkkuvalojen ja sireenien voimasta? (SPOILER ALERT: eivät mitenkään)
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #6: Vappuhupailua - asia(tonta)puhetta ensihoidosta feat. Julli Kyyti

4/30/2021
Vapun kunniaksi ajateltiin ottaa vaihteeksi hiukan rennompi lähestymiskulma ensihoitoon. Kutsuimme Jullin studioon ja ensihoitajille ominaiseen tapaan "ajettiin keikkaa" eli muisteltiin menneitä kiidätyksiä ja kyydityksiä; kaikkia niitä mieleen painuneita sattumuksia uran varrelta. HUOM! Jakso sisältää myös alapää- ja eritehuumoria, ollos siis varoitettu napalinjan alapuolisista tarinoista!
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #5: Kotona sairastaminen - tehostettu kotisairaanhoito eli Tehosa

4/2/2021
Aiemmissa jaksoissa keskusteltiinkin jo tehostetusta kotisairaanhoidosta eli Tehosasta, mutta mikä Tehosa oikein on? Kuka pääsee tai joutuu Tehosan asiakkaaksi? Millainen rooli Tehosalla on kotiinvietävien palveluiden kokonaisuudessa?Vieraana studiossa on Kati Luukas, EKSOTE:n tilannekeskuksen sairaanhoitaja.
Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #4: Valmiuden dilemma ja ajatuksia johtamisesta

3/19/2021
Millainen on ensihoito-organisaation johtamishimmeli? Mitä kuuluu palvelupäällikön toimenkuvaan? Millä perusteella päätetään siitä, missä ambulansseja on ja miten ne päivystävät?Kauden neljännen jakson vieraaksi saatiin naarattua Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin akuuttitulosyksikön palvelupäällikkö Jan-Erik Palviainen. Useamman sadan akuutihoidon ammattilaisen esimiehenä toimivan Janin kanssa keskusteltiin esimies- ja alaistaidoista, valmiuden dilemmasta sekä anniskeluravintolatoiminnasta (?!). Luonnollisesti myös raotamme salaisuuden verhoa; millainen mies on tittelin takana?Isäntinä toimivat tuttuun tapaan Antti ja Mikko.

Duration:01:09:30

Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #3: Kotonapärjääminen ja ratkaisut sen edistämiseksi

3/16/2021
Ensihoito kohtaa paljon potilaita, joiden pääasiallinen ongelma ei ole yksinkertainen tai selkeä. Väestön ikääntyessä kotonapärjäämisen haasteet ja kotona asumisen turvallisuus ovat kasvavia huolenaiheita hoito- ja sosiaalialan ammattilaisille sekä potilaille ja heidän omaisilleen. AMiCast sai vieraakseen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin EKSOTEn ensihoitajataustaisen asiantuntijan, Karoliina Koskelan, joka on ollut rakentamssa kotiin vietävien palveluiden kokonaisuutta. EKSOTE on yksi edelläkävijä kotiinvietävien palveluiden saralla Suomessa, mm. kotisairaalatoiminnan ja päivystyspalveluiden kotiinviemisen saralla. Toisena vieraana mukana keskustelussa LAB ammattikorkeakoulun lehtori, ensihoitaja Mikko Kaartinen, joka on oman opetustyönsä ohella mukana KAT-hankkeessa. KAT on Kotona Asumisen Turvallisuutta luova kehittämiskonsepti, jolla tuotetaan turvallisuutta koteihin tilanteessa, jossa ikääntyneiden hoito siirtyy painotetusti laitoshoidosta kotiolosuhteisiin. Podcastin isäntinä toimivat tuttuun tapaan Antti ja Mikko.

Duration:01:27:22

Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #2: Kolmen H:n hoito eli happea, huopa ja hanaa - ensihoidon kehitys 80-luvulta nykypäivään

3/16/2021
Minkälainen on ollut ensihoidon kehityskaari viimeisen neljänkymmenen vuoden aikana? Onko ensihoitajien koulutus muuttunut paljonkin vuosien saatossa? Millaisena muutoksen läpi elänyt ja ensihoidossa toiminut oikea konkari? Mihin suuntaan ensihoito on kehittymässä? Näihin ja muutamaan muuhunkin kysymykseen AMiCastin studioon saapui vastaamaan LAB ammattikorkeakoulun ensihoidon lehtori Antti Kosonen, joka on nähnyt ja elänyt ensihoidon mukana 80-luvulta asti. Antti on toiminut ensihoidossa työntekijänä, yrittäjänä, opiskelijana, opettajana, oppikirjan kirjoittajana ja kehittäjänä. Joku voisi kutsua Anttia "eteläkarjalaisen ensihoidon grand old man"- tittelilläkin, mutta me ei tohdita kun ei hoksattu kysyä lupaa. Tunnin juttutuokion aikana saatiin Anttia avaamaan sanaista arkkuaan, mikä ei onneksi ollut lopulta kovin haasteellinen tehtävä. Lisäksi studioon saapui toiselta vanhemmalta villoittajalta ääniviesti. Palautetta ja toiveita saa edelleen esittää, AMiCast löydät Facebookista, Intagramista ja Twitteristä käyttäjätunnuksella @theamicast.

Duration:01:09:07

Ask host to enable sharing for playback control

Jakso #1: Alullepano ja synnytys

3/16/2021
Tervetuloa uuden podcastin pariin! Tämän podcastin synnytys on ollut pitkän ja kivisen tien tulosta, ja ensimmäinen osakin on hitusen heikosti ääntelevä (parannusta siihen on luvassa). AMiCast on kahden ensihoitoalalla toimivan kaveruksen oma äänentoistokanava, jolla käsitellään aiheita laidasta laitaan pääpainon ollessa kuitenkin ensihoidossa. Turinat ja tarinat pyrimme pitämään maanläheisinä ja selkokielisinä, riittävällä huumorilla ja silmäkulmapilkkeellä varustettuna. Keskustelutunnelman pyrimme pitämään leppoisana, mutta asiapitoisena, vaikkakin välillä se saattaa olla hankalaa juontajien (ja podcastin) luonteesta johtuen.. Avausjaksossa käymme läpi AMiCastin tekijät ja heidän sekä podcastin taustat. Tervetuloa mukaan! Jos pidit jutustelustamme, niin muista pistää kanavamme tilaukseen. Some-kanavien kautta otamme mielellämme myös vastaan palautetta, ideoita ja toiveita tulevaisuutta silmällä pitäen! PS. Pahoittelemme ensimmäisen jakson aiottua heikompaa äänenlaatua, tähän tulemme tekemään korjausliikkeen jatkossa! Pst. Jatkossa pyrimme tekemään myös videojulkaisun jokaisesta jaksosta, pistä siis julkaisukanavamme seurantaan!

Duration:00:05:13