ALSAT TV-logo

ALSAT TV

46 Favorites


Location:

Tirana County, Albania

Description:

Sinjali i transmetimit të Televizionit Albanian Screen shtrihet në të gjithë Europën, pa pagesë, dhe ka një mbulim të të gjithë zonës Europe-Afrikë Veriore dhe Azinë Përendimore me sinjal satelitor 24 orë që prej vitit 2003 në kordinatat e mëposhtme:

Language:

Albanian

Contact:

ALSAT Radio Televizion Rruga."SIRI KODRA", ALSAT RTV, Tirane 00355 4 240617