Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Are you sunshine?-logo

Are you sunshine?

42 Favorites

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.
More Information

Location:

Denmark

Description:

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.

Language:

Danish


Episodes

Vi kender typen (2)

12/8/2017
More
Vi skal Click Bait Quizze, spå om fremtiden og så har vi premiere på legen "Vi kender typen". Mathias har fornylig købt Horoskopbladet, som indeholder de mest røvsyg horoskoper der findes i verden. Vi glæder os til at slå røven igennem stråhatten og fejre fredagen. Hurra for livet og Gud og alle han gerninger.

Duration: 00:55:02


Må jeg godt få et glas vand? (1)

12/8/2017
More
Der skal der fortælles pinlige historier fra eget livet liv. Mathias er skamfuld og har undertrykt alle pinlige episoder fra hans liv. Vi skal også tale om Jul i Højhuset og om hvordan man laver brugskunst af lim fra limpistoler. Anders Krøll vil rigtig gerne bede om et stort glas vand og spørger ved samme lejlighed alle danske mænd "Skal du suttes?" Entouraget består af Michael Castenholt og Anders Krøll.

Duration: 00:54:50


Ugens Buket, Fremtiden og Autopilot (2)

12/1/2017
More
Mathias vil gerne tale om de mennesker, der lever deres liv på autopilot. Hvorfor gør de det? Og i øvrigt kan de også være meget kedelige at være sammen med, fordi der ingen ingen menneskelig kontakt er. Ugens Buket skal også uddeles, vi skal spå lidt om fremtiden og bladre lidt i Femina. Der kommer også en hemmelig gæst (Chris Pedersen). Det bliver en vidunderligt aftermiddag, på mange planer.

Duration: 00:54:57


HIV O'høj (1)

12/1/2017
More
Mathias fejrer World Aids Day ved at teste sig selv for HIV, live i studiet og Martin Westi har en del på hjerte i den sammenhæng. Vores alle sammens Kenneth Cockwhore er tilbage og det er vi mange der har glædet os til. Vi skal også tale om dejlige mænd, der har taget pænt tøj og massere af parfume på, fordi de skal til julefrokost. Entouraget består af Kenneth Cockwhore og Martin Westi.

Duration: 00:54:50


Halløj hos naboen (2)

11/24/2017
More
Mathias vil gerne spå om fremtiden - det er jo meget rart lige at være lidt på forkant med fremtidige begivenheder. William søger forsat svar på livets store spørgsmål, som blandt andet kunne lyde "Hvor høje lyde skal der komme inde fra naboen, før man ringer til kommunen?". Anders er stadig i højt humør og hvis i er heldige, tæller han til Tina. Moster Cecilie er med på en telefon, hun modtog aftenens buket i fredags og det skal vi selvfølgelig tale med hende om. Entouraget består af...

Duration: 00:54:42


Grand Prix For Millioner (1)

11/24/2017
More
Mathias Helt har post-roskilde-blues, efter det store liveshow i mandags. Hold op det var en magisk aften. Anders har været dødelig syg og vi skal bare være glade for at han stadig er i blandt os. William søger svar på nogle af livets store spørgsmål. Blandt Andet: hvor klam må man være til en julefrokost? Er min hund uopdragen? og hvor meget er for meget ost? Vi skal SELVFØLGELIG også tale om "Grand Prix For Millioner" Entouraget består af William Abrahamsen og Anders Krøll.

Duration: 00:54:59


#karantæneogkarenthisted (2)

11/17/2017
More
Mathias følger op på hele bloddoner missæren #karantæneogkarenthisted. Hvorfor har Er Du Sunshine? aldrig haft en sag oppe og vende i Presselogen på TV2 News. Der skal selvfølgelig også spås om den store fremtid. Og hvem kan huske Jem & The Hoolograms? Spørgsmålene hober sig op, i den sidste time af Er Du Sunshine? Entouraget består af Anders Krøll, Martin Westi og Nicholas Nybro.

Duration: 00:54:51


Jul i Sunshine? (1)

11/17/2017
More
Mathias er en rigtig bestemme-bamse og har besluttet at julen i Sunshineland starter nu. Vi skal hyggenygge og pynte juletræ. Søs Fenger er dagens hemmelig gæst og hun har også gaver med. Hvad er egentlig en god julekalender? Den med chokolade eller den med kondomer? Vi skal i hvert fald smage på begge dele. Entouraget består i dag af Søs Fenger, Martin Westi og Anders Krøll

Duration: 00:54:59


Hotlips24syv, Bloddonorland.

11/11/2017
More
Mathias synes at entouraget skal oprette en profil på Sugardaters.dk, så de kan møde en rig mand og blive lykkelige. I går blev Mathias ikke helt færdig, med at oprette entouragets profil på Sugarsdaters.dk - den skal selvfølgelig gøres færdig. Der skal også tages stilling til organdonation (Uha!). Bloddonorland. Der skal også quizzen og spås om fremtiden.

Duration: 00:55:00


Ugens Buket (2)

11/10/2017
More
Vi taler med Anna, som i sidste uge nominerede sin nabo Køler Carsten. Hvem er Carsten, hvor kommer han fra og hvad kan han? Vi skal også click-bait quizze, uddele ugens buket og drikke massere af rosé. Vi kigger også dybt ind i krystalkuglen og trækker vejret langt ned i maven og laver 2 taknemlige minutter. Entourgaet består af Anders Krøll, Chantal Al Arab og Martin Westi.

Duration: 00:54:59


Roseklubben (1)

11/10/2017
More
Mathias indfører rose-runde. Vi skal blive bedre til at fortælle folk vi har kær at vi værdsætter dem. Derfor bærer denne time stor præg af rosende ord og kærlighed. Der er også en vejrtrækningsøvelse, for dem der har lyst. Anders vil gerne have flere følgere på instagram og mon ikke også han gerne vil tælle til Tina? Martin har læst i en lydbog og Chantal vil gerne have en ordentlig hyggefinger. Entouraget består af Anders Krøll, Martin Westi og Chantal Al Arab.

Duration: 00:54:58


Jumbo Jette er tilbage

11/9/2017
More
Mathias her bestilt en båndoptager på e-bay, men han har ikke modtaget den. Hvad gør man i 2017, hvis man ikke gider at skrive mails med en kundeservice-computer, men bare gerne vil have et telefonnummer man kan ringe til (Hilsen farmor)? Der stadig billetter på højkant, til det store liveshow i Skuespilshuset. Der skal også quizzen og spås om fremtiden. Entouraget består af Nicholas Nybro og Jumbo Jette.

Duration: 00:54:58


International Lis Sørensen-dag

11/8/2017
More
Mathias har besluttet at det i dag er international Lis Sørensen-dag. Vi hylder Lis, med godt humør, rosé og bukser der strammer de rigtige steder. Vi skal selvfølgelig også høre uddrag af hendes allerbedste sange. Der skal også findes en skøn modtager af to dejlige billetter til det store Er Du Sunshine? live show. Og så er der nyt fra bloddonorland. Det er onsdag og det er dejligt Entoruaget består af Thomas Winther Schmidt og Casper Sloth.

Duration: 00:54:52


Hotlips24syv

11/7/2017
More
I går blev Mathias ikke helt færdig, med at oprette entouragets profil på Sugarsdaters.dk - den skal selvfølgelig gøres færdig. Der skal også tages stilling til organdonation (Uha!). Nicholas vil gerne lave "Morgennisserne" i hele december måned og Anders har taget sin megafon med igen i dag. Mon der skal tælles til Tina? Vi skal selvfølgelig også uddele Dagens Billet. Det er tirsdag og det der dejligt

Duration: 00:54:57


Er Du Sunshine? 06-11-2017

11/6/2017
More
'Er du Sunshine?' er programmet for dig, som trænger til et mousserende, easy listening samtaleprogram, som kigger på tilværelsen fra et konsekvent bagbords point of view. Værten på ”Er du Sunshine?”, Mathias Helt, lover lytterne et program som: ”Vil få dig til at overveje, i hvilken ende du bedst kan lide at få taget din temperatur. Jeg håber programmet vil give dig lyst til at tage alt tøjet af eller i det mindste give dig lysten til, at skifte til en florlet sommerkjole i glade farver,...

Duration: 00:54:57


Hvad bringer fremtiden? (2)

11/3/2017
More
Ugens Buket skal uddeles, billetter til Podcast Festivalen skal vindes og så skal vi kigge ind i den store krystalkugle og spå lidt om fremtiden. Mikkel Radicke og William Abrahamsen sidder stadig i entouraget og det er helt og aldeles vidunderligt. Ps, hvad sker der lige for den video, som Radio24syv har lagt op Anders Nedergaard fra Fitness M/K?

Duration: 00:54:55


Danmarks nye dronning (1)

11/3/2017
More
Hvem er Danmarks nye dronning? Hvad skal der ske, når Sunshine? går AMOK til Podcast Festivalen og hvem bliver ugens Mr. Sunshine? Mathias åbner roséen og lader den flyde sammen med den gode stemning og giver dig (forhåbentlig) svar på førnævnte spørgsmål. Entouraget består i dag af Mikkel Radicke og William Abrahamsen. Ps. Nominer en du har kær til at modtage Ugens Buket, skriv en sms til telefonnummer 46 600 247 med navn adresse og begrundelse.

Duration: 00:54:55


Her er dit liv Nicholas Nybro (2)

10/27/2017
More
HER ER DIT LIV NICHOLAS NYBRO. I denne time fejrer vi Nicholas Nybros fødselsdag, på en rigtig "Her Er Dit LIv"-agtig måde. Hemmelige gæster, hilsner fra fortiden og meget mere. Det er Crazy men smagfuldt. Entouraget består af Nicholas Nybro, Athena Lady, Moussa Mchangama og næsten hele Nicholas' familie.

Duration: 00:54:59


Quiz Quiz Quiz (1)

10/27/2017
More
Mathias har drømt han skulle dø og det præger dagens udsendelse. Udover det, er der quiz på programmet, hvor man kan vinde billetter til Podcast Festival. Der skal ogå leges 3-i-1. Og så har Mathias modtaget bladet "HOTSIDE", som stammer helt tilbage fra 1995. Det er guld værd. Entouraget består af Nicholas Nybro (Hurra), Athena Lady og Moussa Mchangama.

Duration: 00:54:59


Så kører PartyTaxaen (2)

10/20/2017
More
Mathias har bestilt en "PartyTaxa" til entouraget, hvad det så end er. Rip, Rap og Rup har fået en ansigtsløftning, et såkaldt "reboot" - vi anmelder den nye intro vs. den gamle. Og hvor godt er det egentlig med alle de reboots? Entouraget består af Mikkel Radicke, Martin Westi og Athena Lady.

Duration: 00:54:59

See More