Kärlek i P4-logo

Kärlek i P4

4 Favorites

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+4687845000


Episodes

Kärlek i P4

11/12/2017
More
Vi gästas av psykolog Anna Bennich-Karlstedt och försöker reda ut om man kan ändra sitt beteende eller om det är så att man helt enkelt får acceptera att samma rpoblem upprepas gång efter gång.

Duration: 00:37:05


Kärlek i P4

11/5/2017
More
Flora, Birgitta och Berit gästade studion när vi pratade kompisdejting. Fler och fler söker nya kontakter och det är inte alltid en kärleksrelation som är målet för mötet och på många håll i landet arrangeras speeddejting för vänskap. Majlis ringde in och sökte en ny kompis och Irene berättade om en gammal nyupptäckt. Helt enkelt ett varmt program med och om vänskap

Duration: 00:38:25


Kärlek i P4

10/29/2017
More
Även en liten vit lögn kan kosta tillit. Det var en av många tankar och funderingar Som dök upp under programmet. Martin berättade om hur hans vita lögner till slut kostade honom hans äktenskap. Kan det var så att en vit lögn är helt ok men en lögn som kommer till på grund av en dold agenda är defintivt svart. Många underbara historier som vanligt, som Lindas vita lögn som innehöll både en toalett, försök till diskretion och en katt Veckans singel heter Dennis och kommer från Väröbacka.

Duration: 00:37:56


När vet man att man träffat den rätta?

10/22/2017
More
Ingmar Gens Och Cajsa Ankarsparre är med oss i studion och vi försöker reda ut det där med att veta när det är dags. När vet man att man träffat den rätta, den som man vill dela livet med? Hur testar man relationen och när skall man våga kasta sig ut i en tvåsamhet som innebär delat boende och delat liv? Elin och Leif leder oss genom ämnet i söndagens Kärlek i P4, kl 21:03.

Duration: 00:38:20


Kärlek i P4

10/15/2017
More
Det var temat i kvällens program. Vilka vitlögner har du dragit? För visst friserar vi sanningen lite emellanåt. Fredrik och Linda gästade oss och delade med sig av erfarenheter både från dejtande och relationer. Torbjörn hörde av sig och menade på att det aldrig är ok, oavsett hur vit lögnen är så är det ändå en lögn.

Duration: 00:36:41


Kärlek i P4

10/8/2017
More
Vi pratar om den där saken som gör att man omöjligt kan vara tillsammans eller ens gå på en enda dejt till. Det kan vara djupa ideologiska skillnader eller något superytligt.

Duration: 00:36:06


Kärlek i P4

10/1/2017
More
I kvällens program gästades vi av Linnea Mollander som är dejtingcoach. Hon menar att man bör fundera på vem man vill träffa och vad man vill med mötet. Jennifer Erlandsson från Bonde söker fru berättade om sina dejter efter tv-programmet och gav en del tips för framgångsrika dejter Erik Dahlin som var med i Hela Sverige Bakar var veckans singel, han söker en kille som gillar friluftsliv.

Duration: 00:34:09


Kärlek i P4

9/24/2017
More
Med raggningstips från mataffären till bardisken.

Duration: 00:37:25


Hur gör man för att få kärleken att blomstra när vardagens måsten trycker på?

9/17/2017
More
Kanske står du där igen och jobbar heltid, hämtar och lämnar ungar på aktiviteter och falukorven är den stående räddaren i nöden. Eller är du singeln som plötsligt blivit själv igen när de soliga uteserveringarna slagit igen. Hur gör man för att få kärleken att blomstra när vardagen slagit till? Ingemar Gens som är terapeut och som specialiserat sig på genusfrågor gästar oss och har med sig en del handfasta tips.

Duration: 00:36:21


Kärlek i P4

6/4/2017
More
I kvällens program så flödade historierna. Leif berättade hur han svimmade när han träffade en norska i USA.Anja bröt mot reglerna på alla-hjärtans-dag-dansen, och det gav reslutat. Veckans singel Heter Tomas. Han söker efter en tjej som gillar kampsport och motorcyklar. Och barn förståss Stämmer det in på dig? Tveka inte i så fall Maila oss på Karlekip4@sverigesradio.se så förmedlar vi kontakten. I nästa vecka ska det handla om hur man håller kärleken vid liv under semestern.

Duration: 00:40:02


Klyscha eller sant

5/28/2017
More
Killar är som bussar –missar man en kommer det snart en ny, Vi pratar om sanningar och klyschor inom dejting och singelliv.

Duration: 00:37:03


Året som gått i Kärlek i P4

5/21/2017
More
Elin Ek och Leif Hedegärd bjuder på en kavalkad från året som gått med Kärlek i P4. Om att vårda relationer,om märkliga dejter.Fredriks Julafton och spännande möten i radion

Duration: 00:57:00


Att jobba med sin partner

5/14/2017
More
Hur är det att dela både fritid och arbete med sin partner? Vilka är fallgropparna och vilka är glädjeämnena? Elin och Leif går på upptäcksfärd och hamnar på kryssningsfartyg och i möbelaffärer. Vår relationsexpert Ingemar Gens reder ut en del frågetecken om vad man skall tänka på när man inleder en kärleksrelation på jobbet

Duration: 00:57:02


Den första riktiga kärleken

5/7/2017
More
Om tonårskärlek, den brusand, stormande kärleken. Minns du hur den var? Och varför är den där tonårskärleken så otroligt stark? Martin lärde sig hångla till Scorpions när han var tretton.Malin spanar fortfarande på avstånd tio år senare. Leif vågade aldrig berätta för sin kärlek och Annelie träffade sin ungdomskärlek 15 år senare, idag är dom gifta. Psykolog Anna Bennich-Karlstedt var med oss och kom med råd om hur man bär sig åt när en gammal ungdomskärlek dyker upp i vuxen ålder.

Duration: 00:40:52


När kärleken krånglar till sig

4/30/2017
More
När du och bästa kompisen blir kära i samma person.Då kan det köra ihop sig lite grann, det pratade vi om ikväll.Och för att höra lite om hur det blir på film så bjöd vi in filmrecensenten Ronny Svensson. Hans tre tips på triangeldraman i filmens värld : Vicky Christina Barcelona, Bridget Jones Baby och En förlorad värld. Gunnel hörde av sig och ville tipsa om Casablanca, ett klassiskt triangeldrama och Monas favorit var Efter Bröllopet. Veckans singel heter Marie-louise och letar efter en...

Duration: 00:38:54


Min fina skivsamling och din fula skinnsoffa skall bli sambos.

4/23/2017
More
Att bli sambo kan innebära en hel del förhandlingar och kompromisser, Inte helt enkelt alla gånger. Katrin berättade om hur olika hobbies och intressen fick olika rum i hennes hem. Advokat Gunilla Olsson gav många råd inför samboskapet. Veckans singel heter Bella, kommer från Stockholm och älskar sina hundar, hårdrock och drinkar. Hon söker en spontan och lagom galen kille. Stämmer det in på dig, tveka inte. Maila oss till karlekip4@sverigesradio.se

Duration: 00:40:25


Min märkligaste dejt!

4/16/2017
More
Linda har haft sina bästa dejter på tåg Rebecca fastnade på Liseberg med en karusellnörd. Det blev bara en dejt. David Castro träffade sin blivande fru framför Tv-kameror I tro hopp och kärlek. En kväll med fantastiska historier om dejter med både lyckliga och mindre lyckade resultat.

Duration: 00:43:23


Grälsjuk!

4/9/2017
More
I kvällens program så undersökte vi hur det står till med grälandet i landet. Anders Öfvergård aka ”arga snickaren” berättade om gräl och konflikter under många husrenoveringar. Ingemar Gens tipsade om... Anders Öfvergård aka ”arga snickaren” berättade om gräl och konflikter under många husrenoveringar. Ingemar Gens tipsade om strategier som gör att vi kan undvika gräl. Leif ringde in och berättade om en 17 år lång relation helt utan gräl.

Duration: 00:39:19


Match made in heaven! Eller?

4/2/2017
More
Att bli ihopparad med en annan människa är ofta välmenat och kan falla ut på många olika sätt. En livslång kärlek eller en stel date med krystade samtal. Vänner och familj tycker ofta att de har koll på vem man borde dejta, men hur bra funkar det egentligen. Gäst är Rebecka Pershagen.

Duration: 00:38:58


slarver eller ordningman?

3/26/2017
More
Vi ägnade programmet till att kartlägga alla våra ovanor, från att glömma pålägg framm till att dumpa godispapper

Duration: 00:41:47

See More